Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilences

847 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOGÁRDI TÉVÉ Figyelem! 2016.01.26 09:56:38
KEDVES NÉZŐINK! A következő időszakban átalakítjuk internetes megjelenésünket. A blog.hu oldalunk megszűnik, helyette a Bogárd és Vidéke Hírház honlapján a Bogárdi Tévé menüpontban érhető el internetes adásunk.  ..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Hajtóerő- Alapítványi bál Cecén- Kérdezték- Dunának, Oltnak egy a hangja- A dallamok világa- Tények és tévhitek a lisztérzékenységről- Hogy ne legyünk táposak- Ünnepekre hangolva- Autóbusz menetrend- Ajánlások a téli közlekedéshez- Hogyan imádkozzunk?...és még sok…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Ajándékok kívül és belül- Karácsonytváró koncertek Sárszentmiklóson- Szeretetkarácsony Alapon- Barátok újra Alapon- Falukarácsony Cecén- Sárbogárdi kórusok karácsonyi koncertje- Nyugdíjasok karácsonya- Karácsonyi műsort adott a Kossuth iskola- 30 éve avatták várossá…..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Mi a boldogság?- Mindenki egyért – egy mindenkiért!- Megemlékezés a doni katasztrófáról- Város lett „csak azért is!”- Pincefeltörések, betörések kapcsán- Hírek a Cecei Óvodából- Zöld óvodák- MÁV menetrend- Csinglingling, száncsengő- Szánkóval haza- Vitaindító- Egy…..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- A nemek dolga- Ajándékok kívül-belül- Karácsonyt váró koncert- Szeretetkarácsony Alapon- Barátok újra Alapon- Falukarácsony Cecén- Ének ajándékba- Nyugdíjasok karácsonya- Karácsonyi műsort adott a Kossuth iskola- Karácsonyi alkotás- Hírek az alsószentiváni…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- 5. évfordulót ünnepelt a Csókavirág- Szalag a keblekre- Testületi ülés- 150 éve született Csók István- A Violin zeneiskola karácsonyi koncertje- Pódiumest a díszteremben..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Az anyák főztje- 5. évfordulót ünnepelt a Csókavirág- Szalag a keblekre- Napló- Kiemelkedő diákok és tanárok- 150 éve született Csók István- Karácsony dallamai- Futás a Mikulással hidegben- Ágotai gitárok Budapesten- Miklósi…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- A roma közösség mikulása- Mikulás-futás- Gitárok kicsiben-nagyban- Zene és vers a fogyatékkal élőkért- Téli muzsikaszó a Zengőben- Mikulás a fogyatékkal élők világnapján..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Karácsonyi készülődés- Megyei díj Virág Máriának- A roma közösség Mikulása- Tinódon járt a Mikulás- Mikulás-köszöntés a nyugdíjasklubban- A legidősebb „gyermek” a Mikulásnál- Freskók és márvány- Gitárok kicsiben és nagyban-…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- 6. Tánckavalkád Sárbogárd- Kiállítás advent díszeiből- Adventi készülődés az evangélikusoknál- Beszélgetés Huszár Kálmán fafaragóval- Zenés délelőtt Sárszentmiklóson..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Csipke és mézeskalács- Tánckavalkád- Advent díszei- Kiszínezett lelki ajándékok- Kérdezték- A gyógyító fa- Rotakapából hótoló- GE! nap a Sárbogárdi Zengő Óvodában- Hírek az alsószentiváni iskolából- Cecei sulibörze- Zenés…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Borszentelés szép nótákkal- Beszélgetés Hegedüsné Erdődi Judit lelkésszel- 10 éves a cecei Búzavirág Népdalkör- Idősek köszöntése Sáregresen- Levelek és beszámolók a II. világháborúból- Zenés felolvasás sztárokkal a Mészölyben..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Pislákoló fény- Sárbogárdi kormányablak- Borszentelés szép nótákkal- Anya a templomban- Esetek és jó tanácsok- Mérgezik a kutyákat- 10 éves a Búzavirág- Idősek példája- Nyílt nap a kisgimiben- Miklósi hírcsokor- Mészöly-hírek-…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Testületi ülés- 25 éves évfordulót és és könyvbemutatót tartottunk..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Hús vér téglák- Végítélet- Tűzoltóesküvő Sárbogárdon- Napló a sárbogárdi testületi ülésről- Mészöly hírek- Trágyagondok- Környezetvédelmi verseny Sárkeresztúron- „Rémisztő kezek” a Sárbogárdi Zengő Óvodában- Cserebere-…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Itt járt a háború- Dr. Szabó Péter előadása- Részlet a Jobbik sajtótájékoztatójából- Suba-Faluvégi Szabolcs a csontrakó kertész- 38 éve alakult a sárbogárdi nyugdíjasklub- Cece új lelkésze- A cecei Harmónia kórus születésnapja..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Belháború- Itt járt a háború!- Legendák, mítoszok és a valóság- 12 éves a Jobbik- Családias faültetés Hörcsökön- A csontrakó kertész- Harmincnyolc éve együtt- Új lelkipásztort iktattak be Cecén- Cece új lelkésze- November 11., a…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Szépülő Sárkeresztúr- Vihartánc fütyörészve- Megemlékezés a kis angyalokért- Ellenbruckné Kiss Aranka előadása a reformáció hetén..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Tanítani- Virágba szökkent kereszt- Vihartánc fütyörészve- Vasdiploma-átadás Sárbogárdon- Közlekedjünk figyelmesebben!- Amikor a sas mormotát fogott 13.- Új, szuper traffipax- Miklósi hírcsokor- Szitakötő- Kossuth-morzsák- Október…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Emlékezés 56-ra- Énekszóval Sárhatvanban- Megújult a dégi kastélypark..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Mosolyog a víz- Emlékezés 56-ra- Megújult a dégi kastélypark- Közbiztonság Kálozon- Elismerés Nagylóknak- Amikor a sas mormotát fogott 12.- Zajlik a Séd–Nádor rehabilitációja- Őszi óvintézkedések- Hírek az alsószentiváni…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Interjú Budavári Árpáddal- Angyalok sétánya Sárszentmiklóson- GimNASAum Schág Éva előadása- Japán mester Sárbogárdon- R. Kárpáti Péter: Élet az élet után..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Stációk mindenkinek- Miért van nyugalom?- Angyalok sétánya- GimNASAum- Japán mester Sárbogárdon- Amikor a sas mormotát fogott 11.- Őszi papírgyűjtés a Mészölyben- Nyár az őszben- Miklósi hírcsokor- Cecei sulibörze- Zöld mese- Élet az…..
A HETI HÍRADÓBAN látható:- Testületi ülés- Egresek szürete- Idősek köszöntése Alapon- Zenében átlényegülve- Jótékonysági est a Mészölyért- Madarász József és kora..
MIRŐL ÍR a Bogárd és Vidéke újság?- Őszi karácsony- Itt az ősz, hol a nyúl?- Napló a sárbogárdi testületi-ülésről- Munkaidő- Egresek szürete- Idősek köszöntése Alapon- Amikor a sas mormotát fogott 10.- Zenében átlényegülve- Mészöly-hírek- A magyar népmese napja…..