Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öleld meg a pánikmacit és mond el neki mi fáj

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
Öleld meg a pánikmacit és mond el neki mi fáj 2010.06.08 17:05:12
Újabb, játékhoz kapcsolódó erőszakos bulvárhírbe botlottunk, a sztori azonban igazolja, hogy aki játék miatt aljasul le, azzal egyébként sincs rendben valami. Hősünk ugyanis a 21 éves, virginiai Bruce Jamar Waltson, akit januárban egy haverjával együtt betörés miatt fogott el a…..
Öleld meg a pánikmacit és mond el neki mi fáj 2010.06.03 17:15:51
@Krajcs: Vigyázz a végén aszongyák' hogy te is olyan rasszistásos vagy! Biztosan azért vannak mindíg feka képek, mert valaki gonosz módon manipulálja a tudatunkat. Ugyanaz lehet mint aki kitalálta a cigánybűnözést. Jó tudjuk, hogy olyan sem létezik!
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
Öleld meg a pánikmacit és mond el neki mi fáj 2010.05.22 19:31:10
@Leonard Zelig: Igen, de az is igaz, hogy a futár munkája az, hogy behozza a cuccokat nekem. Ez a futár azért állt meg a zebrán, mert nem volt kedve pl 5 métert sétálni a cuccokkal. Tehát nem a munkához való joga sérült, éppenhogy el akarta simlizni a munka egyébként kellemetlenebb részét...
Öleld meg a pánikmacit és mond el neki mi fáj 2010.05.22 19:37:38
@KávéMókus: Sőt egy kamionoshoz képest nem is rossz. Szerintem a futár is benne lenne, ha egész nap a kocsiban kellene ücsörögni. Milyen kér, hogy nem ilyen az élet.
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..