Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deja vu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két nagy kereskedelmi kanálist szerencsére kipipálhatjuk, a két Steve Oedekerk-baromság kedvéért nem fogunk odakapcsolni. Az egyik ugye a Nekem 8, a másik meg a Bölcsek kövére, utóbbinak Oedekerk csak a forgatókönyvírója, de ez nem mentő körülmény. Tíztől már…..
Az utóbbi napokban Farkasházy Tivadar több reggeli műsorban, így a Tv2-n a Mokkában, az MTV-n a Napkeltében és a Klub Rádió Reggeli gyors című műsorában is nyilatkozott elbocsátásról. A vele készült interjúkban többször hangsúlyozta, hogy Gellért Kis Gábor, a Magyar Rádió…..
Deja vu 2007.07.01 23:17:20
mistának
végre....!
kihasználom az alkalmat, hogy értelmes dolgokra is lehet reagálni!
Előre szeretném leszögezni, hogy némi generációs eltérést lehet majd olvasni a reagálásomban, de ez nem baj, csak tény! Valószínüleg max 20-as lehetsz , én meg 37.De ez mindegy!
Nos! Nálam a közszolgálatiság értékek közvetítését jelenti! Most ne esztétikázzunk, hogy ez mi...egy biztos pont: Majka és Győzi talán nem!
Ha nem értesz vele egyet, nem baj: nekik ott van a kereskedelmi hullámsáv....Mert szerintem nem közügy, hogy az említett " sztároknak" van némi élete.....
Igen! A köznek olyanokkal kell foglalkoznia, amely a "Győzikéseknek" talán uncsi, de mindenkit érint! A köznek a kereskedelmi rádiózásból fakadó hiányokat kell pótolni!És nem kereskedelmi rádiót kell játszani!
Nem értek azzal egyet, hogy nyugaton is van ilyen közszolgálati-kereskedelmi, ezért itt is legyen!1. indokom: Mo ehhez kicsi, 2. indokom: az eddigi 3 sem tudta eddig sem betölteni közszolgi szerepét! Főleg a politikai belharcok miatt!
A humorral kapcsolatban sokban igazat adok.....sok fiatal kapott mostanában teret a kabaréban, amit most tk. kivégeztek!
Hogy szvsz kabaré?(gondolom szdsz). Nos mesélj már el nekem egy konzervatív viccet! Szerintem a humor pártatalan! Legfeljebb annyiben, hogy ki Khun-t, ki Gazsit, ki Kovács urat szerepeltet a bohózatban!

Két dologgal nem tudok mit kezdeni!

1. idézem:"világ életemben az volt a véleményem, hogy a magyar humor, mint olyan, igen gyenge, összességében gyengék voltak az 50-60-70 évvel ezelőtti kabarék, és gyengék a mostaniak is"- nem mérhető (SI-rendszer) dolgokat hogyan lehet összehasonlítani? Ez izlés dolga: nekem az sem tetszett amikor a polgári Fábry-nem polgári módon- 2 évig élt a fékcsíkos, sáfrányos gatyájából, az apja nemi életéből;de az sem tetszett, amikor a heti hetesben az a téma, hogy ki zsidó és kinem( még ha pozitív környezetben is...-mi közöm hozzá...). Kinek a pap, kinek a paplan!

2.idézem: "tessék megnézni, az összes valamire való humorista elkurvul öregkorára " A kor nem érdem, hanem állapot! A fiatal is el tud "kurvulni", legfeljebb nem a politikának, hanem a pénznek! Nos mind a kettő a színvonal rovására negy!
Deja vu 2007.07.02 22:26:09
Kedves mista! Na ugye mondtam: a "nem értem" mondatoknak egyik oka a generációs okokból lehet! De azt is írtam, hogy ez nem baj!
Van más gond: tudom, hogy Neked nem gond, hogy a Petőfi már nem is akar közmédia lenni! Naponta mennyit hallgattad? Tudom ciki, de én .....le a Slágert ( a két unalmas idiótával együtt-nekem a paplan), a Danubius núdli, a net meg nincs mindig a hónom alatt!
Sőt generációknak nincs a hóna alatt!Ha Neked nem tetszik az új Petőfi, legfeljebb elkapcsolsz! Mert Neked van hova!.......Annyi empátia van benned, hogy nem kell tovább magyaráznom!
Én a két királyi adót hallgattam eddig főként,mert sok értelmes információt adott! Én perverz ezért vettem rádiót! A zenének meg ott van a cd és az mp! Egy utcában fölösleges 30 fagyizó, sőt 31! Kivéve, ha az az utca olyan hosszú, mint keresztben a Dunántúl! De a magyar utca nem ilyen hosszú! Próbáljunk absztrahálni!

Ja! Engem nem érdekel, hogy a BBC, meg más országok! Én ezt az országot élem! Ahogy nem érdekel senkit, hogy 260 köbe a gáznak németben, mi meg a 100 forintot sem tudjuk kifizetni! Én itthon fázom, és nem lesz melegem attól, hogy máshol többet fizetnék azonos celsiusért!

A humoron nem tudom mit nem lehetett érteni! Szerintem nincs jobboldali, vagy baloldali humor! Egyet tudok: csak a diktátor nem tudja elviselni mások humorát.....Demokráciában ez nem lehetne téma!

És még valami: a közszolgálati adók furcsa nem " ilyen célközönséget megcélozni kívánó" izé! A közszolgnak effektíve nincs célközössége! Ha mégis, akkor az egy szűk csoport ebben az országban: Kb. 10000000 ember.....

asztrovnak sok igazsága van, de ez az internet!!! Itt sok dolog másként van, csak egy nem: a Magyarország mindenhol Magyarország! gy.f vagy ov lehet kicsi, de ez nem! Bocs, csak az téved, aki dolgozik!