Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RxTx

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
RxTx 2010.08.30 15:42:36
A VB eddigi legynagyobb érzelmet kiváltó dolga nem a focihoz, hanem a szurkolók egy becses tárgyához kapcsolódik. Egyesek állítják, ez adja meg a VB egyéniségét, másokat kimondottan zavarja. A facebook-on már 230.000-nál többen is jelezték, jó lenne, ha a vuvuzela…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
BuheraBlog BKV - rájátszás 2009.12.16 03:20:00
Egyik kedves régi olvasóm a múltkori BKV-s poszton felbuzdulva elkezdte nézegetni az elméletileg mostanában élesedő új BKV weboldal háza táját. Már többször megállapíthattuk (és ezt jól jegyezze meg mindenki!), kár túlkombinálni a dolgokat - ezesetben pl. ott figyelt egy ostoba…..
RxTx 2009.12.17 11:16:52
@conscience: Te azt vajon honnan tudod, hogy hova tartozik a BKV-n belül? Egyébként a törvény szövege általános, ezer féle variációt rá lehet húzni.

A tény és szerintem ezen kár vitatkozni:

A barátod olyan adatbázist nyitott meg és tett közre, ami személyes adatokat tartalmaz és amihez az ég világon semmi köze nem volt (akár le van takarva, akár nem), ill. a képen látható egyéb infókkal lehetőséget adott arra, hogy ezt mások szintén megtehessék.

Az meg hogy nem történt rongálás... Ha az én prograjmaimba bárki akár egy byte-ot is megváltoztatna az én tudtom és engedélyem nélkül, nem nagyon rajonganék érte...

Te sem szeretnéd, ha a szekrényedben százak turkálnának...

Korrektebb dolog lett volna előbb elküldeni a fejlesztőknek, hogy figy van egy ilyen probléma oldjátok meg, de azért én ezt jelezni fogom a blogomba, hogy milyen bénák vagytok...

Mint ahogy ezer féle módon/képpen be lehet szerezni filmeket, zenéket, szoftvereket, de azt se tesszük, holott csak egy kattintás lenne, 0:-) mert az lopás... Nem hajtjuk ki az UPC-s dobozt és tekerjük be a kis izét, hogy legyen HBO-nk, mert az illegális... Nem lopunk a boltból csokit, mert nem szabad...
Ha egy bicikli lakat nélkül a falhoz van támasztva, azt sem toljuk el, mert akkor elloptuk.

Ezek annyira egyszerű dolgok...
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..