Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Consono

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cube az egyik legnépszerűbb desktop 3D nyomtató, és immáron a legújabb generáció, a 3 is megvásárolható Magyarországon, a FreeDeenél. Néhány technikai adat: a printer 2 fejes, nyomtatási felülete 15,2x15,2x15,2 centi, felbontása 70 mikron. Gazdag színválasztékból, gyorsabban…..
Consono 2015.03.06 07:13:27
@GrandPa: Már rég nem milliós nagyságrendről beszélünk az egyszerűbb nyomtatóknál, csak rossz helyen élünk... $350-tól felfelé vannak már használható nyomtatók az Amazon kínálatában is, de a legalja már becsúszott $200 alá... Mondjuk 400-450EUR-ért már közelebbről is lehet kit-et venni, amire nem jön rá már a sarc...
Már megint este van, már megint részeg vagyok. Mint ahogy bő egy éve, majdnem minden este. Mióta meghalt édesapám...Sokkal jobban hiányzik, mint amennyire valaha is gondoltam, hogy fog, annyi mindent szeretnék elmondani neki, annyi mindent szeretnék megmutatni neki... Bárcsak lenne még…..
Aki nem tudja, hogy mit nézzen nyáron, vagy mire készüljünk ősszel, az most nyissa ki a szemét. Erre az öt sorozatra érdemes nagyon odafigyelni majd a következő hónapokban, mert minden adva van ahhoz, hogy nagy sikert arassanak. Popcorn elő, sorozatnézésre fel! The Last…..
Szó szerint is és átvitt értelemben is... Egyszerűen megint azt érzem, hogy minden biztos dolog, leszámítva a családot, eltűnt az életemből. Ez néha jó, de a legtöbbször csak ijesztő. Pedig igazából örülnöm kellene: lépegetek előre a szamárlétrán, még ha ez sosem volt a…..
Ez már nem annyira új keletű hír. Emlékeim szerint egy orosz srác elkezdte portolni Nokia N9-re az Android ICS verzióját, ami azért számít igazán kuriózumnak, mert a készüléket gyárilag a MeeGo operációs rendszerrel szerelik fel. Ez volt a mára már „elfeledett”…..
Egy hete már csak ez szól a fejemben, nem bírom kiverni belőle...   Kotae no nai mainichi ga Tada sugite yuku jikan ga Kore kara saki dou naru no darou? Wakaranai... Yami yori mo fukai yoru no Kodoku ni madowasareteta Dareka ni ima kizuite hoshii... Koko kara nigedashitai kara Mado kara…..
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
Ha azt mondanám, hogy az embereket leigázó robotok csak a modern kor szülöttei lennének, igencsak tévednék. Elegendő visszatekinteni Asimov munkáira, különösen az 50-es évekből mikor a mesterséges intelligencia mint tudományos kifejezés és elmélet útnak indult.…..
Szomorú vagyok, tegnap a saját kezemmel kellett eltemetnem családunk tengerimalacát :( Már hat éve osztotta meg velünk életünket, volt nyaralni, költözött velünk, kedves muttyogása betöltötte a házat. Szomorú az egész család. Nem hiszem, hogy mostanában lesz másik…..
 Lehet az ember szerelmes egy álmában látott lányba felébredés után is? Ha igen, azzal megcsalja a partnerét? Ezen törpölök reggel óta. Az álmomban fülig szerelmes voltam egy lányba (legyen a neve mondjuk Anikó), akit a való világban sohasem láttam. Már ez is furcsa, mert…..
 Van kedves feleségem, imádnivaló gyermekem, házam, kocsim, tengerimalacom, munkám, ami az esetek több mint felében kielégít, barátaim, hobbim. Időm az kevés van. Főleg magamra, meg a gondolataimra.....