Regisztráció Blogot indítok
Adatok
il_

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a kedves olvasó a Tarr Kft. szolgáltatási körzetében él, azaz Zala, Vas, Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Veszprém és Fejér megyék kb 300 településnek valamelyikén, ÉS szereti a spanyol futballt, akkor szerencséje van, mert a Spíler 2 nevű tévéadó náluk pont fogható. Ha viszont a Digi, a…..
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
A minap jelent meg a TÁRKI és a KSH közös kutatása, ami mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül, főleg azért, mert elég érdekes adatokat tartalmaz. Gyakorlatilag a fiatalok és az idősebbek (39 éves kor fölött) között is jelentősen megnőtt az elmúlt tíz évben ez az…..
il_ 2014.04.13 21:17:22
Tudom, hogy most népszerűtlen leszek, de azért ne tegyünk már teljesen úgy, mintha Magyarországon abszolút esélytelen lenne boldogulni. Bár teljesen igaz, hogy nem könnyű, időnként komolyakat lehet padlózni, sokszor a tudás és a kemény munka nem garancia semmire, ami valóban borzasztó frusztráló, de azért összességében nézve itthon is megéri piacképes ismereteket szerezni (tanulni) és keményen dolgozni. Az ismerősi körömet összegezve teljesen őszintén ki tudom jelenteni, hogy aki nyelveket beszél, normális diplomával (diplomákkal) bír, időnként hajlandó volt munkába állása óta hosszabb etapokban is *opni a jövőjéért, az így 30 körül Pesten már egy nettó 300 körüli fizetést simán elérhetett, amiből azért már el lehet tengődni és később még feljebb vezet. Tudom, hogy sok helyen nehéz a helyzet, illetve hogy sima, kétkezi munkával nehéz bármire is vinni, de azért akad lehetőség is a jobb életre, csak törekedni kell arra, hogy igazán jó legyél abban, amit csinálsz és akkor kinyílik sok kapu. Mondom ezt úgy, hogy jópár munkát kipróbáltam a korábbi éveim során (már sulik alatt is) és soha nem volt gondom sem a munkahelyeimmel, sem a fizetéseimmel. Éltem külföldön is egy viszonylag hosszabb időt, de haza jöttem, mert nem éreztem, hogy megérné kint maradnom. A legfőbb probléma, hogy itthon az emberek egy jelentős része borzasztó attitűddel áll hozzá az életéhez és ezen belül a munkájához is. Örökös kifogáskeresés, céltalan kummantás, negatív hozzáállás és panaszkodás,panaszkodás, panaszkodás a proaktivitás és profeszinalizmus helyett. Mindenki mástól várja a megoldást, úgy érzi más hibájából nem boldogul, alapból nemet mond minden változásra, sosem felelős semmiért és pláne nem személyes sorsáért.. ez nem vezet sehová, sem itthon, sem külföldön, max kint könnyebben el lehet lavírozni ebben a zsákutcában. Elnézést, ha valakit megbántottam volna, tudom, hogy sokan, sok ok miatt kerülnek/kerültek nehéz helyzetbe és bőven vannak olyanok is, akik a legkevésbé sem saját hibájukból, ami szomorú hogy egyáltalán megtörténhetet és harcolni kell, hogy legalább mással ne ismétlődhessen meg. A leírt soraim egyértelmű, hogy nem nekik szóltak. Akik itthon is sikeresek természetesen külföldön várhat még nagyobb lehetőség rájuk nemcsak anyagi értelemben, de sokan leélik itthon is az életüket análkül, hogy kudarcként kellene megélniük.
ui: nem vagyok fideszes és nem gazdagok a szüleim, mielőtt bárkitől megkapnám
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Kiderült a nagy titok. Ami amúgy már sejthető volt, miután a szervezők elárulták, hogy a voltos kívánságlista első helyezettjét sikerült elhívniuk Sopronba. Szóval igen, a nagyon aktuális, nagyon trendi, nagyon menő, nagyon népszerű Arctic Monkeys lép fel július 6-án, tehát…..
Együtt maradhatnak mindörökre!  http://nol.hu/belfold/a_valast_is_betiltja_a_fidesz_ ..
Subba A nap képe 2012.09.28 12:12:00
ez már több mint stílus! ..
Subba WTF 2012.09.11 14:16:02
Legjobb komment: Kár, hogy ott az a sok gyerek körülötte, így tök nehéz rá masztizni. :/ ..
A mai poszt felvezetőjét azzal kell kezdenem, hogy soha nem hittem a sztereotípiákban és az általánosításokban, mert minden ember sorsa más és más. Számomra az előítéletekkel a harcot sikeresen felvevő Dániel írása is ezt támasztja alá – hogy miért, az rögtön…..
Subba "Gyere Őrült!" 2012.09.04 00:16:57
A friss lovagkeresztes mesél az ufókról. Itt és itten videon is(28.perctől).  ..
il_ 2012.09.04 09:54:12
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Palinak nem jött be a Csigavér autósiskola oktatóinak stílusa, akik a 90 perces menetekből alapból lecsípnek 20-at, a fennmaradó bő egy órában pedig ügyeik intézésére használják a tanulókat: Röviden leírnám az ország talán legnagyobb, de bizonyosan legjobban hirdetett…..
Határátkelő Ez egy ördögi kör 2012.08.03 06:52:00
Sokat hallunk a spanyol válságról (is), de kívülről nézve azt talán kevéssé látjuk, mit is jelent mindez az ottani hétköznapokban. Így aztán szerintem bátran nevezhetjük hiánypótlónak spanyol országfelelősünk, Roxi írását, aki éppen ezt foglalja össze. És még az is…..
Subba Kínzó kérdés 2012.01.23 15:34:00
             1. Van már eurójuk, ezért szarnak a magyar családok százezreire, akinek nem volt pénzük végtörleszteni.2. Kellemes nekik a szar Ft., így tudnak nyerészkedni az árfolyamon Győrben és Miskolcon, ezért…..
il_ 2012.01.23 15:57:58
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
il_ 2012.01.03 15:32:13
csodálatos. mint a tegnapi tüntetés is szanyi kapitánnyal, gyurcsánnyal, meg a többi haverral.
alapvetően nem a demonstrációval van baj, mert kell a figyelmeztetés a fidesznek.
na de mindezt tenni olyanokkal együtt, akiknek a képéről kellene lesüljön a bőr a saját maguk tettei miatt. teljesen abszurd.
ennyi erővel a whiskys rablóval is tüntethetnék a bankok nyerészkedése ellen. 2006-ban az mszp szerint a világ elleni legnagyobb merénylet volt az utcán politizálás, most meg próbál az élére állni. a fidesz ugyanekkor forradalmárt játszott, most meg hiradót "hamisít" elbagatellizálva a demonstráció jelentőségét..
a legszomorúbb meg az egészben, hogy több százezer olyan ökör van mindkét oldalon, aki nem az ország vagy nemzet vagy whatever érdekeit igyekszik keresni, szolgálni vagy legalább annak szurkolni, hanem egy-egy párt ostobaságait képes az utolsókig szajkózni, mint valami elmeháborodott fanatikus. velük vannak fullon a fórumok, blogok és kitartóan csinálnak képtelen h.lyeségekkel segget a szájukból. párbeszéd kellene, nem fröcsögés, de erre sajnos többek között az ide beírok szinte teljes egésze is képtelen. és mivel mindezzel kitartóan aszisztálnak a már mindenféle határt átlépő politikai elitnek, így tulajdonképpen ők a legfőbb okai annak, hogy itt tartunk. ők vagyis mi. kb magunk ellen kellene tüntetni, magasba köpni, aláállni több százszor, aztán rájönni, hogy évek óta ez az ország magából csinál h.lyét és magának vájta ki a lejtőt. az összes többi bullshit.
il_ 2011.12.23 09:14:33
@Rorschach: készenléti hitelkeretről tárgyaltunk eredetileg, csak mivel időközben lerontott 2 hitelminősítő is (érzek némi összefüggést), lassan tényleg a csőd elkerülése a cél, így nyilván változnak a pozícióink is. Ettől függetlenül, azért mert személy szerint te mondjuk egy bankban hitelfelvételkor nem egyezkedhetsz, attól még egy ország esetében (mint ahogy egy komolyabb cégnél is) nyilván van mozgástér.
És ne tegyünk már úgy, mintha egy hitelfelvétel nyertese a hitel igénylője lenne. Az IMF masszív pénzt szakít mindezen, plusz még beleszólást is kap az ország gazdaságpolitikájába.
Eszem ágában sincs mindemellett Orbánék politikáját úgy összességében védeni, mert rengeteg fa#zságot csinálnak, de alapvetően kiráz a hideg attól a szolgalelkűségtől, ahogyan emberek "a" külföld felé viszonyulnak.
mertácska: én ezt csinálom és senki nem akadályozott eddig még benne, egyik kormány sem.
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
"A Milan számára az átigazolási szezon véget ért. Ezt említettem az elmúlt néhány napban és most is csak alátámasztani tudom. Teljes a keretünk." - nyilatkozta Adriano Galliani a Gazzetta dello Sport-nak, vagyis mindez annyit jelent, hogy az egész nyáron az őrületbe…..
 Némi meglepetésre tegnap este fiatal tehetséggel erősített az Inter. A Nerazzurri a Sampdoria 21 éves középpályását, Andrea Polit szerezte meg 1 millió euróért kölcsönben, további 6 millióért pedig opciós vételi joggal. Az átigazolás egyelőre még nem hivatalos,…..