Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dadddd

0 bejegyzést írt és 728 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
A meleg, mint szó, tök okés, lásd meleg ölelés, sőt, meleg öl, DE persze lehet melegen ajánlom is, ami meg kicsit agresszív, mint a HírTV régiúj vezetőségének próbálkozása a Sötét Rettenet 1326 Napja, azaz Orbán Viktor Simicska Lajos általi legecizése és Simicska Lajos kivert kutyaként való távozása…..
"Én abban az értelemben LMP-s vagyok..." — Karácsony Gergely, ATV, 2018. április 4. (sic!)  Ha SZDSZ vagy MSZP politikusként ismeri meg az ország nem lett volna képes népszerűséget szállítani az MSZP 2018-as (talán legutolsó) kampányába. Évekkel korábban, amikor egy random beszélgetésen…..
Napok óta zajlik az ellenzéki összefogás/visszalépés körüli felhajtás, annak minden drámájával. Megy a matekozás, apró eredmények vannak, de valójában túl későn, túl kevés az, ami zajlik. Persze minden pártnak meg van a maga érdeke, meg a rendszernek is van egy logikája,…..
A blogomon általában olyan bejegyzéseket közlök, amelyek több napon át, néha hetekig érlelődnek bennem. Mai bejegyzésem más, ma dühös lettem. A dühös lettem, mert elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem a 8. évfolyamosok számára összeállított Magyar nyelvi feladatlapba, és az alábbi (4.) feladatot…..
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
dadddd 2017.12.09 17:27:40
@kutyás majmok népe: Buta vagy, mint a fideszesek! :D
dadddd 2017.12.09 17:41:35
@kutyás majmok népe: Te vagy az élő példa mindarra, amiről beszélek.
Te a zsidózást kérded számon, holott én egyetlen emberről beszélek.
Az egyik gazember gazembersége nem ad felmentést a másiknak. Ez többek közt Orbánnak is a nagy "tévedése".
De a legjobb, hogy mindeközben teli pofával "vajdázol". :D :D :D
(Apropó, te ki pereltél már be? :D )
dadddd 2017.12.09 17:51:24
@kutyás majmok népe: Virtuóz az érvelésed! :D Na viszlát, ennél drágább az időm! :D
Lenin a tenyerét dörzsölné örömében, ha látná mai követőit, Trumpont, Orbán, Le Pent és Kaczynskit. A német védelmi minisztérium már olyan forgatókönyvön dolgozik, hogy mit kell tenni, ha a kelet-nyugati belső ellentétek miatt felbomlik az EU. Hiába magánút, nem mindenki örül Orbán Viktor…..
dadddd 2017.11.07 13:05:10
@roli101: Az Ószövetségben sok ilyesmi van. :)

Nem a bevándorló befogadásával van a gond, hanem azzal, hogy túl sokan tartanak errefelé, és olyan kultúrát képviselnek, ami az európai világlátással nem összeegyeztethető. Elég a nők helyzetére gondolni. És itt nem arról van szó, hogy 1-2 szerencsétlen családot be kell fogadni, hanem arról, hogy az integrációra képtelen és hajlandóságot egyáltalán nem mutató tömegeket kellene valahogyan kezelni.

A kóros gyűlölet persze nem megoldás, de a feltétel nélküli befogadás sem az ún. tolerancia jegyében. Ők egyáltalán nem toleránsak, ezt jobb, ha tudjuk.
dadddd 2017.11.07 14:06:06
@roli101: Németország példája jól mutatja, hogy nem lehet integrálni őket. Akkor pedig milyen jövőről beszélünk? Nem butaságról vagy tudatlanságról, hanem eltérő normákról van szó. Olyanokról, amit ha egy fehér európai ejtene ki a száján, az ún. liberálisok rögtön keresztre feszítenének.

A migrációt a leginkább a probléma gyökerénél kellene kezelni (ti: a háborús övezet rendezésével), de ebben nemhogy sikerek, de még próbálkozások sincsenek. Azok pedig pont ne osszák az észt, akiknek lehetőségük lenne erre. Pl: A Rothschild vagy a Kissinger birodalom, ahol olyan anyagi források vannak, amikkel ez kb. tíz perc lenne. :) (Sorost szándékosan nem akartam idehozni.)
Ahogy az várható volt: az Európai Bíróság Magyarország és Szlovákia ellen hozott ítéletet a kvótaperben. Biztosak vagyunk abban, hogy mindez teljes mértékben a magyar miniszterelnök számításainak megfelelően történt - vagyis mindenki az Orbán-terv megvalósításán fáradozik...
Hollik István azt tudta mondani, Magyarország annyira biztonságos hely a zsidók számára, maga is látott zsidó gyerekeket vidáman sétálgatni. ..
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
Ha valakinek kétsége lett volna, hogy az LMP hova tartozik, itt az újabb bizonyíték. A Lehet Más (??) a Fidesszel és a KDNP-vel megegyezve biztosítja a kétharmadot alkotmánybírók választásához. Mindig is össze volt nőve, ami összetartozott. Miközben az igazi ellenzék nem csupán kormányváltásról,…..
Szemfényvesztés zajlik az országgyűlésben az alaptörvény-módosítás kapcsán. Semmi köze ennek a politikai játszmának a menekültekhez, a hon hős védelméhez, az eredménytelen népszavazáshoz...
Reágáló Ütős beszédek 2016.10.25 01:40:09
Munkásabb lesz, mint remélhettük. Bájos idős hölgyek és urak pofoztak a hatalom ellen tüntető sípolókat. A rajongásuk határtalan a Nemzet Atyja iránt. Mint Türkmenisztánban.Nyilván az ünnep méltóságát megőrizendő történt a néhány tetllegesség. Nem, nem személyekkel van a baj, hanem a rendszerrel.…..
Korábban már többször értekeztünk arról, hogy van egy védhetetlen pontja Orbán Viktor migránsellenes politikájának. Vona Gábor csak a megfelelő pillanatra várt, hogy megcélozza a Fidesz Achilles-sarkát, így érve el azt, hogy komolyan vegyék az alkotmánymódosítási komédiában. A letelepedési kötvények…..
dadddd 2016.10.20 21:36:03
dadddd 2016.10.20 22:08:01
@Zizo1: Ők zsarolhatók voltak. Vonánál egyelőre nem tudni.
  Tegnap nagyot ment Vona Gábor a miniszterelnökkel való tárgyalásán. A Jobbik elnöke mesteri csapdát állított fel Orbán Viktornak, mikor ahhoz kötötte, hogy a Jobbik-frakció megszavazza-e az alaptörvény-módosítást, hogy ezzel párhuzamosan a kormány megszünteti a letelepedési kötvény bizniszt. Ez a…..
Munkaszüneti nap lett nagypéntek - jelentette be a drága miniszterelnök úr. Halleluja. És ezt most minden irónia nélkül mondom. Mivel nemzetközi összehasonlításban kifejezetten alacsony a magyar munkaszüneti napok száma, abszolút örvendetes ez a lépés. Csak azt nem értettem elsőre, hogy miért nem…..
dadddd 2016.10.15 09:52:18
@andd1234: Kedves, toleráns, liberális gondolat! :)
dadddd 2016.10.15 10:25:32
@Fedor: Ha ez más kontextusban hangzik el, más párttal, csoporttal kapcsolatban, már tele minden a "fizikai megsemmisítésre" való felbujtással.
dadddd 2016.10.15 10:38:04
@Fedor: Ezt nem tudom, de felszólalok ellene, mert az nem lehet alapja a diskurzusnak, hogy dögölj meg, mert fideszes, zsidó, magyar, cigány, román, stb. vagy.
  Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).   Milyen érdekességet vehetünk észre…..
Felszámolták a Népszabadságot. Csak így. Egyik percről a másikra. Szó szerint. Pénteken, lapzárta után hazaballagtak a kollégák, szombat reggel már nem volt hova munkába menniük. Ne legyenek illúzióink: a lapot bedarálta a NER...
dadddd 2016.10.08 21:17:56
@Narancsseggű Mandrill: Ugyanez volt a helyzet a Gyurcsány-érában. (Sajnos csak személyek meg a színek változtak.) Csak ott a Magyar Nemzet meg tudta csinálni. Persze lehet, hogy az nyomtatott sajtó jelentősége azóta csökkent, vagy az ún. baloldaliak nem voltak hajlandók megvásárolni.
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
A tegnapi estén az ellenzék hozta a kötelezőt, még ha kicsit nyögvenyelősen és izzadtság szagúan is - kivéve a Kutyáékat, ők nem izzadtak, gondolom azért, mert két farkuk van. De végül letudták ezt a szavazást is, pedig hát ez a szavazás mindenkinek csak púp volt a hátán. Némi szerencsével az…..
dadddd 2016.10.04 07:30:54
@Censored Trompf: Viszont a léc magasságát maga a fidesz állította be, ezért teljesen mindegy, milyen rekordszámok születtek, nem sikerült megugrani. Lábon lőtték magukat.

Az a szégyen, hogy egyik oldal sem képes józanul értékelni. A távolmaradók szándékait nem tudhatjuk, a véleményüket nem lehet kisajátítani, vagy a magunk szájíze szerint magyarázni. Ezen logika szerint eddig minden választást/szavazást ők nyertek.
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..
dadddd 2016.10.03 09:53:05
@Andy73: "Egy parlamenti választáson ez bizony megint kétharmados győzelem lenne (pontosabban inkább kilenctizedes). "

Hát ez óriási tévedés. Én nemmel szavaztam, de Orbánra soha nem szavaznék.
A 15 órás részvételi adatok szerint csak a jogosultak alig több mint 30 százaléka adta le a voksát...
dadddd 2016.10.02 20:55:14
dadddd 2016.10.02 21:00:07
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?
dadddd 2016.10.02 21:03:46