Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cooper82

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azoknak, akik már nagyon várják a hegyaljás Mastodon-koncertet. Brent Hinds gitáros-énekes oktat:..
cooper82 2011.03.29 11:26:08
Most kaptuk, zseniális: Tisztelt Rendezvényszervező Kollégák!* Szeretnék néhány előadót a figyelmetekbe ajánlani most akciós áron, akiket bármilyen tipusú rendezvényre szívesen ajánlok, hiszen a '90-es évek életérézése pozitív emlékeket idéz fel minden…..
cooper82 2010.07.27 12:01:25
@a katona fehérben: ott a pont!
Minden valószínűség szerint a Jimmy Page-nek, a Led Zeppelin gitárosának fizetni kell amiatt, mert több mint negyven évvel ezelőtt felhasználta egy Jake Holmes nevű amerikai folkénekes dalának alapjait a Dazed and confused című számhoz, ami nem is lenne baj, de Page csak saját…..
cooper82 2010.07.06 08:01:20
@boozoo: Nekem a Kashmirról mindig a Rage Against The Machine: Wake Up jut eszembe...
Foglalkoztunk már a témával, sőt, anno titeket is megkérdeztünk a legjobb dobos kilétét illetően. Az alábbi videó kitörési pontként a metal vonalat is megnyitja, a sorrenden ismét lehet vitatkozni!..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
cooper82 2010.05.18 07:43:14
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
cooper82 2010.05.17 17:57:06
@vernarancs: egyetértek!!! :)

------------------------------------------------

(Középről, a keverőpultok vonalából hallgatva, nézve, csápolva, énekelve) Szerintem jó koncert volt és nincs de.

Aki Metallica fan az elfogadja a zenekart úgy ahogy van és az összes albumot szereti / hallgatja / örül BÁRMELYIK számnak koncerten.
És igenis példát lehet venni Lars-ról, mert 47 évesen végigdobol egy koncertet.

P.S.: Mivel a Stadion közelében lakom (rálátok), tudom, hogy milyen "zajjal" jár egy-egy koncert nyitott ablaknál (Rolling Stones-t például ablakból hallgattam :))... szóval füleltünk, hogy mikor indul az előzenekar, hogy leérjünk Volbeatre... de nem hallottunk semmit sokáig és mire leértünk + beverekedtük magunkat a Stefánia felől addigra ők már a tremolókarral húzták az utolsó hangokat... :( Tehát a hangosítás részével nagyjából egyetértek.

P.S.2.: Azért a 'The Frayed Ends of Sanity' végigmehetett volna.
Krisztina egy érdekes paradoxont fedezett fel a végeken. Kiderült, hogy az autópályadíjtartozással rendelkező külföldi állampolgárok csak azután léphetnek az országba, hogy rendezték tartozásukat. A tartozást kizárólag postán feladott csekkel lehet rendezni. Ravasz.…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Fantasztikus tréninget jelent az ember idegrendszerének, ha problémája támad bármelyik magyar mamutszervezettel, legyen az önkormányzat, közszolgáltató vagy óriáscég. Az OTP-re mindig lehet számítani, ha ügyfélkínzásra terelődik a szó. Ismerkedjenek meg Adival, akivel…..
cooper82 2010.05.07 10:55:27
@horex: @Sün‼:
Ráadásul:

budapest-kocsma.blogspot.com/2009/11/belvaros-budapest-dohany-utca-mister.html

Ez is elég régóta ott van, ahol.

Bikicsunáááj.
cooper82 2010.05.07 12:54:37
@Kitalátor feljegyzetei: Áu. Amúgy meg kívül. Nem vagyok én ahhoz hozzászokva, hogy kiforgatják a szavaim... :'(

@CatMother: mármint mi, a ...köhömm... "kenyérszeletsonkávalvagygombávalvagyszalámivalízlésszerintmásegyébbelgrillsütőbensajtotráolvasztva" jellegű ételkészítményre gondolsz?

@atpijkamo: teljesen szándékosan nem írtam el.
Szenzációs áremelésről szeretnélek tájékoztatni az ALDI szuper-hipermarket jóvoltából! Eddig 209 Ft-ért vásároltuk a burgonyapürét, most meglepetten láttam a reklámújságban, hogy levitték 219 Ft-ra!! Ott 309 Ft áll eredeti árként, ami, ugye, nem igaz, hiszen aznap, amikor a…..
Gábor a sátáni hamu miatt itthonragadtak halmazáig jutott Egyiptom helyett a Kartago Toursszal. Péntek este törölték a járatát, hétfőn pedig délelőtt szóltak neki, hogy délben indul a gépe: 16-án kellett volna elutaznunk az egyiptomi Hurghadara a kartago toursszal, este 19:45 kor.…..
Milán szerint a 137-es busz a város legnonszenszebb járata, pláne amióta bevezették az első ajtós felszállást. Ennek a rendszernek és egy lerobbanó busznak köszönhető, hogy legutóbb 1 óra alatt tette meg a 15 perces utat. De tényleg, ha két ellenőr is van a buszon, miért a…..
cooper82 2010.04.20 15:11:34
@Rékuc:

Veszprémben a mai napig működik az "elsőajtózás", még a legtömöttebb járatokon is. Ja, és érintőkártya sem kell hozzá, rendesen működik a hagyományos jeggyel/bérlettel. Csak "nevelés/szoktatás" kérdése, ahogy a mozgólépcsőn jobboldalt-állás is. Bár ez utóbbit lehetne szankcionálva is erőltetni (e.g. fentről figyelik kamerán, hogy ki szarozik a baloldalt vagy áll meg terpeszben a mozgólépcső tetején, fent meg kiszedik a szekuritttyok).

Mondjuk az "elsőajtós" rendszert elég nehéz lenne bevezetni pl. a 99-es dzsungeljárón. :)
cooper82 2010.04.20 15:12:52
@cooper82:
mozgólépcső tetején = mozgólépcső közepén

bocccs
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
cooper82 2010.04.20 00:17:55
@vazsmegyeigerdezsház: idézném az egyik fentebbi kommentelőt: ”ne etesd a trollt” ;)

Inkàbb mondd neki, hogy álljon ki a napra.

A poszt, sőt az egész blog nagyon zseniális.
Na, puncusban gazdag jóccakát mindenkinek.
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
A "távközlési liberalizáció" békében meghagyott kvázimonopóliuma miatt a mai napig szophatnak azon T-ügyfelek, akik kicsúsznak a minőségbiztosított ügyfélszolgálat mentális rendelkezésreállási idejéből: Kicsinyke utazási irodánk idén lejáró  bérleti…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Megérzésből, csak a fotó alapján is hiszek Emőkének, hiszen a levelét a kapzsiság nem motiválhatta, mivel a számlát már eldobta. Mégis elküldte nekünk csalódása tárgyát, a parfümöt, aminek a csomagolásába valaki egy kiürült tesztpalackot rejtett el a Tescóban. Emőke, erre…..
cooper82 2010.04.14 08:20:27
A lerövidített láncú hintákról szóló posztra reagált az önkormányzat: a megoldás természetesen csak átmeneti, választhatták volna a leszerelést is, amíg elkészülnek a kiesés-gátlóval ellátott ülőkék, de ők inkább a lerövidítés mellett döntöttek. Hamarosan kicsiknek…..
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
cooper82 2010.04.13 10:22:30
cooper82 2010.04.13 10:30:32
@Sün‼: akkor se ha raw formátumban van?
Rövid, de lényeges folytatása a Sony Ericssonos szívásnak: a szolgáltató korrekten járt el a soha ki nem cserélhető telefon ügyében, és 2 nappal a poszt után egy cserenokiával oldaották meg a problémát. Kedves Homár! Köszönöm, hogy megjelent a történetem, két napra rá…..
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/05 Subject: Pékné csülök a hűtőből To: sales_all@moore.hu;marketing_all@moore.hu   Kedves Kollégák!   Meglepve és elképedve tapasztaltam néhány perce, hogy a mai ebédem - a lila tetejű vákumzáras Frigomicro+ mikróedényemmel együtt…..
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Csaba a Pannon mobilnetes trükkje miatt átverve érzi magát és 10 év után szolgáltatót vált. A munkához használt netet pár hete lekorlátozta a Pannon és a szerződését módosították, de erről sem sms-ben, sem más úton nem értesítette vagy kérdezte meg ügyfelét. Kedves…..
cooper82 2010.03.26 11:52:26
@Curt Zoltán - despatch manager: by the way, hogy a rákba nevezhetnek vmit korlátlannak, ha nem az? Ezt félrevezetésnek hívják, azt hiszem.
cooper82 2010.03.26 12:12:19
@vernarancs:
nem akadtam ki annyira, csak rácsodálkoztam. De lehet, hogy mégis.

Közben az is feltűnt, hogy nem korlátlan internetet hirdetnek, hanem korlátlan böngészést (most itt belemehetnék abba, hogy FTP oldalt is meg tudok nyitni böngészőben, blablabla). A kisbetűs részek meg egyszerűen aljasak, főleg a prémium csomagnál.

Btw, a Pannon/Pannónia szó jóval régebbi eredetű mint kis hazánk, de ne menjünk bele :)