Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ungabunga

1 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekességek Világa 555 2011.12.18 13:26:00
 http://indavideo.hu/video/Hegeds_Laszlo_megette_a_varat..
Kedves Blog!   Néhány hete kényszerűségből jelentkeztem egy multihoz, áruháztakarítói állásra. Mert kell a pénz és a boltokban nem adnak élelmet 3 európai nyelv társalgási szinten való ismeretéért és a közgáz diplomáért.   30-leszek nem sokára, életerős,…..
Gondoltam, írok hozzá valami személyes bevezetőt. Mondjuk azt, hogy ritkán jönnek be a csicsás dolgok, de... vagy hogy sohasem képzeltem, hogy a nyers hús lehet elegáns, aztán mégis... vagy azt, hogy eleve imádom a hentesboltok illatát és a hús látványát, szóval itt aztán... De…..
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
Kedves Munkahelyi Terror!   Az egyik legnagyobb biztosítótársaság call centerében dolgoztam 2008.02.13-tól 2010.02.25-ig, kölcsönzött munkavállalóként. A kölcsönvevő a 2008.02.13-át követő két hétben oktatást biztosított részünkre 7 csoporttársammal együtt. Az oktatás…..
Ungabunga 2010.06.13 12:17:20
Tesco sajátmárkás tévét teszteltem. Tesco gazdaságosat. Technika márkájút. És nagyon tetszett. Lássuk a részleteket. Egy 47 centis HD Ready LCD tévéről van szó. A méreteiből adódóan nem a nappaliba való tévéről beszélünk, hanem egy kisebb, szobába, konyhába, erkélyre…..
A miniszterelnök ma ismertette azokat az első lépéseket, amelyek megítélése szerint a „nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének alapjainak lerakása” miatt fontosak. Itt van tehát az első Orbán-csomag, mindjárt 29 lépéssel. A suszter maradjon a kaptafánál, ezért…..
Ma éjszaka komolyabb karbantartást végzünk a blog.hu szerverein, éjfél és hajnali kettő között az admin felület nem lesz elérhető, illetve a teljes szolgáltatás is leáll erre az időszakra.Igyekszünk terv szerint mindent befejezni, várhatóan hajnalra helyreáll a rend, és lehet…..
Sorozásról már olvashattunk posztot, de ahány ember, annyi sorozós történet. Ma Dogoo meséli el, milyen volt az első személyes (mondhatni testközeli) kontaktusa a Magyar Néphadsereggel. Zsenge ifjúkoromban, a ’80-as évek végén én is megkaptam a kis levélkét a…..
Ülök az erkélyen és filmet néznék a laptopomon, de nincs kedvem felállni a nyugágyból és azt sem szeretném, hogy kábelekben essen hasra mindenki, aki a szobában közlekedik. Ráadásul a film az egyik külső merevlemezemen van. Nem nehéz megoldani ezt manapság, de nem olcsó…..
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
Nem elég ugye, hogy lebuktatta szegény dillereit, meg az összes kokszoló celebet, az egész piacra nagy csapást mért Buci: mióta bejött a Buci-para, a visszaesett kereslet miatt lement a kokó ára tizenötezer forintról tizenkétezerre.9. percnél figyeljétek meg a mókamester Bucit! Ja,…..
Ungabunga 2010.05.31 19:09:01
:D
Az Urbanista már többször foglalkozott a budapesti közvécék helyzetével, ígértek ezt, tippeltünk azt, de most aztán itt jön a végső megoldás: hamarosan a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) veszi át a budapesti illemhelyek üzemeltetését, s a vállalat rögtön nagyszabású…..
Ungabunga 2010.05.31 19:08:30
„Végigittam a 3 napot és képtelen voltam sírni, csak azt az ocsmány fojtogató fájdalmat éreztem” - addig jó, amíg a főnököddel nem kerülsz egy ágyba. Ha ez mégis megesik, talán oly szerencsétlenül is járhatsz, mint következő Levélírónk: összejött a…..
Félértelmiségi döbbent meg egyesek beteges étkezési szokásain:A rózsakert bécsi kávézójában bukkantam az étlapon a spicy king cancerre. Nem egy bizalomgerjesztő fogás, nem? Magyarul fűszeres királyrák volt, természetesen:)Üdv: félértelmiségi Annak a kedvéért, aki…..
Botrányos történetről számolt be a nyugat.hu. A Jobbik bevitte a politikát az Óvodába. De nem csupán ez az egyetlen botrány, hanem úgy váltak a szülők –jóhiszeműen- a „szittyapárt” látszólagos szimpatizánsává, hogy arról nem is tudtak.   A nyugat.hu…..
Ungabunga 2010.05.31 18:27:30
„Hogy egy klasszikus példával éljünk, ha egy beteg műtétre vár, és az a kérdés, hogy le kell-e vágni a lábát vagy sem, akkor a tét a láb, nem pedig az, hogy hogyan mondjuk meg neki. Márpedig ma Magyarországon a tét a láb. Ennek ellenére a problémamegoldással (mi legyen a…..
Ungabunga 2010.05.31 18:05:00
Nem működik kifogástalanul a Moszkva-tenger partján, az egykori orosz-kínai központi kereskedelmi és harci kutatóbázis alapjain megépített első magyar űrbázis, derült ki már a létesítmény átadását követő második héten – tudósít a NÖH (Nemzeti Összefogás…..
Ungabunga 2010.05.31 17:59:14
:DD
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
Rég nem látott nagyságú magyar delegáció képviselte a magyar filmet Cannes-ban, és igazán büszkék lehettünk rájuk. Kocsis Ági elnyerte a kritikusok díját az Un certain regard-válogatásban, Mundruczó Kornélnak pedig állva tapsolt a közönség. Jó lehetett magyarként sétálni…..
Célegyenesbe érkeztünk, a színvonal az elmúlt héthez képest esett, de nem számottevően, inkább egy másik tényező megjelenése ront a helyzeten, mégpedig az unalomé. Kezd kicsit sok lenni az orosz rulett típusú mutatvány, szinte minden adásban kettőt fedezhetünk fel belőle, ezt…..
Május 24-én tüzifává apríttatott egy köztéri faszobrot Pécs egyik kulturális csúcsmenedzsere, Bozóky Anita. Helló Pécs, Helló EKF, Kultúra! UPDATE! A kultúrblogszféra Bodoky Tamásának érezhettem magam egy pillanatra, hisz cikk is született ezen blogbejegyzésem…..
Nem kell megijedni, nem foglalom össze egy rohadt hosszú posztban, ami eddig történt, annál sokkal lustább vagyok. Amire viszont képes és hajlandó is, az a linkelés, annak nagymestere vagyok, tessék elhinni. Az alábbi öt posztban el lehet olvasni mindazt, amit a hatodik évad…..