Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungman

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint két hónapja tüntetnek ukránok, köztük diákok az oroszpárti Janukovics-kormány ellen. A szomszéd országban egyre aggasztóbb a helyzet, diktatorikus intézkedések léptek életbe a tiltakozás ellehetetlenítésére, szerda óta halálos áldozatok is vannak. A KyivPost…..
Hungman 2014.01.23 20:24:07
Lászlóéknak első nap után beszóltak, hogy hangosak a gyerekeik, pedig 4 családdal kivették az egész Zöldkapu Vendégházat: Nem vagyunk egy kifejezetten problémakereső, konfrontálódós család, talán ezen is múlott az idei szilveszterünk sikere. Azért döntöttünk, hogy…..
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Azért az nonszensz, hogy az év első rendelésén máris az év első bunkóságával kellett szembesülnöm. Talán egy vaskos borítékkal kellett volna kezdenem, akkor más bánásban részesülök? Tisztelt Praxis!   Az év első rendelése a háziorvosomnál emlékezetesre sikerült,…..
Kölcsönkértem mára egy adag szociális érzékenységet, ezért nem rugózok sokat azon, hogy mennyi tudatlan mélymagyar okostojás dőlt be a Sólyom nevű átverésnek, azokat a más bolygón élőket pedig kifejezetten sajnálom, akik annyira hittek ebben az egészben, hogy felvételiztek…..
Egy banda másfél éves gyereket és apját támadta meg Malmőben, a rendőrség szerint bőrszínük miatt. Nemrég még mindenki a svéd külvárosokban randalírozó néhány fiatal láttán bölcselkedett azon, milyen állatok is a bevándorlók és mekkora harc dúl az együtt élni…..
Hungman 2013.09.10 15:50:05
Figyelemreméltó nyilatkozatot tett Karácsony Gergely, akit, amikor a Mediánnál dolgozott, hiteles elemzőként fogadtam el, most pedig tisztességes politikusnak tartok. Azt vetette fel, hogy az összes ellenzéki párt fogjon össze a Fidesz ellen - beleértve a Jobbikot is.Megpróbáltam…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Hungman 2010.05.29 16:46:00
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
2009. december 9-én helyezték el a francia nagyvárosban épülő új, a Garonne folyón átívelő híd, a Bacalan Bastide alapkövét. Az átkelőtől délre azonban még kikötők találhatóak, melyek megközelítését biztosítani kell továbbra is, így egy különleges szerkezet terveztek…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
A "csapaterős elkövetés arctalansága mögött rejtőző" tetteseket az ügyészség nem találta meg. >>> Az ügyészség bűnsegédlettel és bűnpártolással vádolja a főtörzsőrmestert és a rebiszes őrnagyot Update (2009.12.18.): Felmentették a…..
Hungman 2009.12.18 20:04:54
@wip: Ki A NATObol es az EUbol meg ma!!! aztan sittre a MSZPs tolvaj ganejokkal!!
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Közkeletű nézet a sajtófotóról, hogy a pillanatról szólnak, bemutatnak egy helyzetet, mint hogy Bajnai Gordon ünnepélyesen megnyitja az új petymegneveldét: az emberek megnézik a képet, és eldöntik, hogy a miniszterelnök a kisállatok sorsáért aggódó, felelős államférfi, vagy…..
Hungman 2009.10.29 13:17:00
A Homárnak eddig nem volt világos - bár gyanakodhatott volna -, de idõt és billentyûzetet nem kímélõ olvasóinknak hála kiderült, hogy egy csomó étteremben egyedi étlapot csináltak a féláron zabálás ünnepére. Kicsivel ezután az is kiderült, hogy azért, mert ilyet lehetett a…..
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..