Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sompetike

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész sztori még Wanakában kezdődött. Egy online versenyre jelentkeztem, ami az ország bartendereit rostálta. Az italom, lévén hogy nem volt bárom, a lehető legegyszerűbbre készítettem. Csak egy szirupot készítettem a tequilához és egy bittert. De nagy hangsúlyt fektettem az…..
sompetike 2015.07.30 19:27:54
Vissza kell tekernünk az időben pár hetet.. Érthető okok miatt, nem akartuk közzé tenni a hírt, mielőtt nem állunk stabilan anyagilag. Legutóbb, mikor elhagytuk munkaadó városunkat, egy hosszú túrát terveztünk. Ezer kilométer megtétele nyolc nap alatt. Minden éjszaka más…..
sompetike 2015.06.22 16:24:08
Érdi Gergő a nap hőse. A Szingapúrban élő, 35 éves banki programozó sok vesződséggel járó, de annál szebb átmeneti hobbit választott magának: elhatározta, hogy visszafejti az Időrégész kódját, és ha már ott jár, meg is csinálja a pécés átlagjóska számára fogyasztható…..
sompetike 2015.06.05 16:21:33
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
sompetike 2015.05.11 18:29:10
Egy országot nem lehet csak a vallásáról, történelméről, vagy a kultúrájáról megismerni. A gasztronómia az, ami mindenki nyelvén érthetően tud szólni. Minden lehetőségnél pótolni akartuk Tajvannal kapcsolatos hiányosságainkat. Matek: (4 nap x 3 étkezés) - ( jetlag x…..
sompetike 2015.02.19 09:53:41
Mivel is kezdhetnénk a négynapos, tajvani kalandunk leírását, mint annak a tisztázásával: mi is Tajvan? Hivatalosan ez egy el nem ismert, Dunántúl méretű szigetország, mely 1949-ben szakadt el Kínától. Függetlenségét csupán pár karibi és óceániai ország ismeri el (az…..
sompetike 2015.02.14 08:25:50
Belsőség Erre vertük mind 2015.01.22 21:56:33
A nyálunkat. Nem titok: a BMW csúcshibridjének sikerült megakasztania a szerkesztőség mindennapjait. Az i8 előtt tesztautó még nem váltott ki ilyen nagy érdeklődést a kollektívából és közvetlen környezetéből. Ezt nem én mondom, hanem a veteránok. Van mifelénk egy eufémizmus…..
sompetike 2015.01.23 09:53:41
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
sompetike 2015.01.08 18:54:33
Belsőség Drukkolunk neki 2014.12.03 11:33:48
Mert jó fej srác és menjen bármilyen szarul is a szekér, azért a Ferrariért versenyezni mindenki szeretne legalább egyszer. Reméljük, Marchionne pénze és Vettel akarata meghozza az eredményeket. ..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Az Android 5.0 verziója, a Lollipop érkezését a hét elején jelentette be a Google. Az OS azon a három új Nexus készüléken – Nexus 6, Nexus 9 és Nexus Play – lesz először elérhető, amit szintén a szóban forgó eseményen mutattak be. De mikortól használhatják az új Androidot…..
Belsőség Gyárcsátok! 2014.10.03 12:07:09
Maserati Alfierinek hívják, tulajdonképpen egy genfi tanulmányautó. Csak azért lőttem le, mert gyönyörű, és azóta kiderült, hogy gyártani fogják. Azt hiszem, a párizsi standjuk minden idők egyik legjobb nevű Maseratiját is tartalmazta: Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna Edition.…..
Péntek délután kinéztem, hogyan készülnek a Hungaroringen a Renault emberei a hétvégi WSR (World Series by Renault) eseményeire. Szerencsém volt, már nem zuhogott, sőt, kimondottan kellemes idő volt. A dolgok úgy állnak, hogy most, szombat reggel is szépen süt a nap, remélem nem…..
sompetike 2014.09.13 10:24:31
@streetsta:

Ja igen egyszerû,de van akinek nincs nyomtatója....
Talán. Gondoltam akkor, szokás szerint. Peti azt mondta, hogy az egész Szalajka völgy és Szilvásvárad legjobb helye ahová megyünk vacsorázni. Elhittem Neki és nem csalódtam. Nem volt lehetőségem végigkóstolni az összes éttermet, de az biztos, hogy nagyon jó volt és most…..
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Éjfél lehetett, amikor úgy az ezredik kanyar után felültem a sötét alvósbuszon a fogorvosi székemből, hogy mélyeket lélegezzek, elkergessem a klausztrofóbiát, és lehiggadjak kicsit. Úgy éreztem, ha lenne egy AK 47-esem, az összes ártatlan embert lemészárolnám, aki körülöttem…..
sompetike 2014.03.29 06:56:00
@visszakettopadlogaz:

Ott a pont.

Milyen igaz mondás:"nekem a nyaralás nem a szopásról szól "
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
A végeredmény az, ami megjelenik a képernyőn és a neten, de természetesen rengeteg minden kimarad- és elmarad a hosszú folyamat során. Rézmányi Balázs készített is egy werkfilmet legutóbbi nagy, SUV-összehasonlítónkról. Fogyasszák egészséggel! ..
A legjobb, legkívánatosabb nőt is unja otthon valaki. Igen, azt a hamvas testű egyetemistát is, akit reggel bámult meg, ahogy az várta a buszt, ön pedig elképzelte, milyen jó lenne birtokon belül lenni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
sompetike 2013.03.20 15:01:06
@Giryu:

persze értem én a fokozatokat,de aki máról holnapra él az nem is cseréli le az autóját,vagy lehet,hogy már nincs is autója.
de irtam is a kommentben,"hogy ako meg teheti..."
sompetike 2013.03.20 15:04:03
@gergo:

már nincs.de a családban maradt...:)
és kb ilyen indok miatt mint a cikk váltottam egy priusra...
TComment Feljelentettük a neppert 2012.12.13 15:28:20
Az Égéstér 46. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
sompetike 2012.12.13 17:13:56
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Soha rosszabb autója ne legyen a csajomnak. Hogy nekem kellene-e? Persze, de azért lennének kifogásaim. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
sompetike 2012.02.01 14:49:39
@magyar_ellenállás:

amugy csak simán annyit kéne csinálni mint izlandon...
a fösodratu média miért nem beszél most rola???
mert ök mertek beinteni az IMFnek meg mindenkinek,s azota oriásit fejlödöttek,csak hát ez most tabu lett...pedig tényleg nem kéne más...
sompetike 2012.02.01 15:04:26
@Shadowbull:

és akkor mivan ha jön az állcsöd az elmult 100évben 115ország jelentett államcsödöt köztük franciák 2*,aztán mégis jobbaqn élnek mint mi...

izlandon meg pont,hogy voltam igy a saját szememmel láttam mi van ott most....szal én inkább integetnék...
van egy mondás egy nemzetet két féle modszerrel lehet térde kényszeriteni karddal(ez nem ment eddig) vagy adósággal...
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Ezt a levelet küldtem karácsony este fél tizenegykor a totalcaros levelezési listára. Következzék hát, röhögjenek rajtam önök is, velem együtt. Na mit gondoltok, meddig voltam a hígítóval, füsttel, festékekkel, kompresszorzajjal pokollá tett garázsban egy héten át minden…..