Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAP blog

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi évi értékesítését duplázó iData Kft. a régió ezüstdíjasaEgy magyar kisvállalat, a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft-nél történt vállalatirányítási rendszer bevezetését választottak a régió egyik legjobbjává- adta hírül az SAP Hungary Kft. Az SAP…..
A 2010-ben egy év alatt több mint 600%-os növekedést felmutató Google Android, mely több mint 33 millió eladott telefonnal beelőzte a Nokia platformját, ma már a legnépszerűbb mobil operációs rendszer. Az Androidot mint platformot tehát nem szükséges bemutatni, mindenki hallott…..
Örömmel jelentem hogy elindult a SAP blog. A cél nem több, mint hogy nyíltan, közérthetően, és függetlenül beszélhessünk minden olyan témáról, ami az SAP-val, ezzel a nagyszerű ERP rendszerrel kapcsolatos. A postok rendszerességét hetire tervezem, de ettől természetesen el…..
SAP blog 2011.03.16 19:46:20
@kebazs: szívesen látnánk tőled néhány sort az általad promotált DMS megoldás SAP-hoz való illeszthetőségével kapcsolatban.
A Japánt ért földrengés és cunami hatására az SAP bezárta irodáját Tokióban és megkérte dolgozóit hogy dolgozzanak otthonról, illetve határozatlan időre foglalt szobákat Osakában és Kobe-ban, melyet a dolgozók és családjaik vehetnek igénybe szükség esetén. Az…..
Várható volt hogy az SAP nem fogja elsietni a rá kirótt 1,3 mrd dolláros kártérítés kifizetését, a Businessweek cikke szerint a német szoftvergyártó a büntetés max. 407,8 millió dollára való csökkentését vagy új eljárás kiírását kérte a bíróságtól...
Egy pénteken benyújtott kereset alapján az Oracle további 212 millió dollárra tart igényt az SAP-tól, a TomorrowNow perben megállapított 1,3 milliárd dolláron felül. Amennyiben az Oracle igényét elfogadnák, az SAP-ra kiszabott büntetés összege 1,63 mrd dollárra nőne.Az SAP (mely…..
A következő videoban Vishal Sikka, az SAP igazgatótanácsának tagja, illetve technológiai igazgatója beszél az SAP HANA technológiáról, illetve arról hogy mekkora mérföldkő, micsoda áttörő innováció az SAP HANA a valósidejű adatfeldolgozásban, elemzésben és hogyan fogja ez…..
11 napos tárgyalás után eldőlni látszik a két gigászi szoftveróriás, az SAP és az Oracle csatája. Az oaklandi kerületi bíróság ítélete alapján az SAP 1,3 milliárd dolláros büntetést, kártérítést fog fizetni az Oracle-nek, szerzői jogainak megsértése miatt. Az…..
 Az SAP nemrég a valós idejű üzleti adatelemzést jelölte meg követendő stratégiája egyik elemének, ebbe illeszkedik a napokban napvilágot látott hír, mely szerint az SAP szoftverrétegére és független hardvergyártók szervereire épülő nagyteljesítményű…..
Zöld minősítést kapott az SAP St. Leon-Rotban található globális adatközpontja, amely annyit tesz hogy elnyerte a TÜV Rheinland magas energiahatékonyságú minősítését. A mai modern, fejlett technológiák használatával az SAP adatközpontja kb. 55 millió kWh-t takarított meg…..
Az SAP AG Angelika Dammann (50) személyében nevezte ki globális HR igazgatóját, aki egyben az első női tagja lett a szoftvercég immár hatfős igazgatótanácsának.A jogászként végzett Dammann az Unilever DACH (Németország, Ausztria, Svájc) régiójának HR igazgatói pozíciójából…..
SAP Mentors. Hallotunk már róluk? Ha nem, akkor bizonyára nem vagyunk tagjai az SDN-nek (SAP Developer Network) vagy a BPX-nek (Business Process Expert). A mai bejegyzés apropóját az adja, hogy olvastam egy blogbejegyzést "Meet the Mentors" címmel az SDN-en, és úgy gondoltam…..
Az SAP-t és termékeit a folyamatos innováció jellemzi, ezt mutatja a következő példa is: SAP Supply Chain Augmented Reality. Az SAP a Daimlernél már teszteli a megoldást, mely a megfelelő alkatrészek kiválasztásánál jelenthet nagyobb biztonságot, ez a különböző…..
 Az SDN-en lettem figyelmes egy linkre, mely az Informatica nevű cég teszt és fejlesztői környezetek optimalizációja és védelme 2010-ben című webinar regisztrációjára hívta fel a figyelmemet. Az előadáson megismerkedhetünk az Informatica Data Subset and Informatica…..
Nemrég találtam egy hivatkozást egy blogban egy 2 EUR-ért letölthető IS-U Masterdata template-re. 20 oldalon, 13 lépésben mutatják be, mi a leggyorsabb és leghatékonyabb módja az IS-U törzsadatok létrehozásának, az ISU folyamataink teszteléséhez.Beteszem ide a linket: SAP ISU…..