Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olaci (törölt)

1 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urnazárás előtt írom eme posztot, de azt az egyet már biztosra vehetjük, hogy a Fidesz kormányt alakíthat. Természetesen nem mindegy milyen arányban, de engedje meg a kedves olvasó, hogy most ne az arányokkal, hanem az elvárásokkal foglalkozzak.KorrupcióKép: StripElvárjuk…..
olaci (törölt) 2010.04.25 20:25:48
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Már Verne megírta, nem is tudom, miért nem figyelnek oda a népek, Izland vulkánjai össze vannak kapcsolódva Olaszország vulkánjaival. Minden mai vén gyermek ismeri a történetet.Komolyra fordítva, kicsit csodálkozom, hogy kevés valódi magyarázat tűnt fel az izlandi témában.…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
olaci (törölt) 2009.02.09 16:10:39
 Hétfőre virradóra gyújtóbombás támadás érte a nagycsécsi cigánysor egyik házát, majd a támadók rá is lőttek az ablakon keresztül a bentlévőkre. A lövöldözésben a ház lakói közül ketten életüket vesztették.   A Hírszerző felvétele  A tragédia után…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
olaci (törölt) 2008.09.10 17:20:40
Cseh Laci, mint tudjuk aranyat ero olimpiai ezustjeiert 60 millio forint jutalmat kapott. Nehanyan soknak tartjak, nehanyan kevesnek. Aki soknak gondolja szamoljon velem, hogy ezzel egyutt sem verheti meg Phelpset a londoni olimpian.Phelps, mint tudjuk, napi 12.000 kaloriat visz be. Az 300…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
olaci (törölt) 2008.07.28 15:28:19
  Az elmúlt időszakban megdőlt a hidegrekord, esett az eső, mint a veszett fene, s ez igencsak jót tett a gombatermésnek. A közszereplők jelentős része ugyan nyaral, de az itthon maradottak a hiányzókat is pótolják az Arany Szömörcsögért folytatott harcban. Volt…..
Árokásó Top100 Budaházy György 2008.07.28 08:15:00
Hunnia felkent vezére és forróvérű megmondóembere, étteremtulajból lett széljobbos médiaceleb, önjelölt Trianon-szakértő és szittya divatdiktátor. Budaházy György egy radikális multitalentum, aki elsősorban ősmagyar exkavátor nyilakat szór szerteszét e hazában, utcai…..
Sokat gondolkodtam és mindmáig nem értem, mi a baj a turullal (nagymagyarul: Turullal). Nem volt építési engedély, mégis megépült. Könyörgöm, ma száz épületből hány várja meg a jogerős építési engedélyt? Tíz? De az is csak a bankhitel miatt. Felépült, ott van, van az…..
A következő videóban bemutatom, hogyan lehet pl. az ajkak vagy a szem színét megváltoztatni. A videó innen is megnézhető kicsit jobb minőségbe. Megnézem Ha tetszett a leírás, de a megvalósítása számodra nehézkes, vagy kevésbé ismered a programot,…..
olaci (törölt) 2008.07.24 20:13:12
A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért. Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus – történetesen éppen Gyurcsány…..
Kettős Mérce Hazaszeretet? 2008.07.24 15:20:00
Szeretem a hazámat. Szeretem a hazámat, mert meseszép az Alföld, a Mátra, a Mecsek. Itt kanyarog a Duna és a Tisza. Szeretem a hazámat, mert Ady, Petőfi, Radnóti, Tóth Árpád és megannyi író és költő élt itt. Szeretem a hazámat, mert nyelvünk egyedülálló, szép és érdekes.…..
Magyarországon is kapható lesz az iPhone, augusztus 22-től a T-Mobile-nál - tudta meg Angelday. A csomagfüggetlen ára brutális lesz, 180 ezer forint, a T-Mobile-nál pedig tízezer forint lesz a csomag havi díja.Via Plastik..
olaci (törölt) 2008.07.24 15:36:47
Kettős Mérce A falu szégyene 2008.07.22 10:00:00
A történetért köszönet Nellynek :)A sztori valós alapokon nyugszik, csak az inkognitó kedvéért egy-két részleten változtattam.Az egyik faluban lakott egy fiatal házaspár. Kezdetben boldogak voltak, huszonévesen házasodtak össze, és született is egy gyermekük. Mindketten helyben…..
olaci (törölt) 2008.07.22 11:45:32
Tulajdonképpen borítékolható volt, hogy a nyári uborkaszezon és a rettenetes tulajdonosi inkompetencia elegye valami különösen fényes kisülést fog okozni Széles Gábor birodalmának egy pontján, a pénteki Magyar Hírlap "Országos kedvenc az Echo Tv" szövegű címlapja…..
Van-e rosszabb, mint szörnyű képviccen szerepelni? A válasz természetesen igen, így nem is sajnáljuk Csomor művésznőt, akin gdee tett digitális erőszakot. A megoldás amilyen rossz, olyan egyszerű, kezdő olvasóinknak jó gyakorlóterep, ezért ugrás után közöljük, hadd…..