Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nandika68

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bea vendéglátóipari tapasztalatainak köszönhetően a kecskeméti Granada Hotel összes hiányosságát pontokba gyűjtötte alig 4 nap alatt. A hideg jakuzzi ellensúlyozására túlfűtötték a szobákat, légkondi vagy szúnyogháló viszont nem volt, úgyhogy kisgyermeke megfázását…..
Igenis ki lehet sajtolni kártérítést a légitársaságoktól, csak nem szabad hagyni, hogy rögtön az első levéllel lerázzanak. Nem naiv ügyfél rátalált az EUclaim behajtócégre, ami pont az ilyen esetekre szakosodott. Sikerdíj fejében be is perelték a nevében a Wizzairt. Végül…..
Látta ezt a csúszdát? Jelentkezzen! Keresem azon "szerencséseket", akik 2013-ban a Kartago Tourssal voltak Tunéziában a Caribbean World Mahdia nevű szállodában. Arra szeretném kérni őket, hogy írják meg, volt-e vizicsúszda, vagy sem? Én ugyanis nem találtam, itthon többek…..
István benézte bérelt autója számláját, és véletlenül visszakövetelte a banktól a bérleti díjat, mert azt hitte árfolyamkülönbség áldozata lett. A bank jóváírta az egészet: Két napra elutaztam Liverpoolba és béreltem egy autót. Pár nappal később megnéztem a…..
nandika68 2014.04.01 12:00:20
Az OTP is díjat emel, de erről még nincs történet. Van viszont egy másik abszurdabb, amiben Gyuri körömszakadtáig küzdött az ügyfélszolgálat all-star csapatával, hogy küldjenek neki egy elmaradt számlakivonatot: Megszoktuk már (UPC, Telenor, stb... használata mellett), hogy…..
nandika68 2014.02.18 13:05:01
Naiv utas nagyon szeretne jegyet nyomtatni, hogy ne miatta alakuljon ki mindig sor becsekkolásnál, de a Wizzair rendszere ezt csak annak teszi lehetővé, aki kifizette a jegyét: Minden évben 4-6 jegyet vesz nekem a barátom Milánóból. Aztán jönnek a bajok. Nem tudok jegyet nyomtatni,…..
nandika68 2014.02.17 14:33:36
Az eddigi kézbesítési rekordot a GLS tartotta, amikor benézték a Dunakeszi József utcát a fővárosi József körúton keresték, de ez még annál is durvább. Nem elég, hogy a rossz irányba küldték Zsuzsi csomagját többezer kilométerre, utána még el is hagyták. Két hónappal…..
Megfújatnak a rendőrök, de minek. Nem mindig derül ki, hogy mennyi alkohol van a véredben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nandika68 2014.02.07 09:22:54
@Pipas: Eszembe sem jutott tudod mert bíztam az igazságszolgáltatásban,úgy gondoltam hogy mivel amúgy sofőrként dolgozom ez is elég bizonyíték és embereket szállítottam hivatásszerűen mint buszos nap mint nap így elhiszik nekem hogy nem iszom.Hozzáteszem ugye buktam az állásom is a bíróság miatt és továbbá kétszer ötvenezer ügyvédi díjat is.Csak azért mentem el 100 ezerért végig hallgatni azt a semmire való tanfolyamot is mert minden kategóriából megvan a vizsgám és így még további egy milliót buktam volna ha nem vizsgázom újra.
nandika68 2014.02.07 09:27:57
@peter3374: nem tagadta meg,csak azt mondta távolra kell menni levenni a vért ha akarok vérvizsgálatot és az így pár órába is beletelhet mire végzünk,fáradt is voltam és a magyar igazságszolgáltatásban is töretlenül bíztam,sajnos pechemre.
nandika68 2014.02.07 09:31:52
@Ciri: 4 rendőr volt a helyszínen,az egyik meg is jegyezte látni szonda nélkül is hogy ki vagyok ütve,pedig csak baromi fáradt voltam.A vérvételt igen azt felajánlották,amit sajnos nem fogadtam el.
Imre pozitív történetéből a gonosz Homárnak sikerült negatívat faragnia. Persze örülünk, hogy a Procter and Gamble ügyfélszolgálata készségesen küld pótakksit, de kicsit szomorúak vagyunk, hogy a boltban (?) az összes gyorstöltőből kilopták: Szeretném megosztani veled egy…..
A Ciprus szolárium tulajdonosa és alkalmazottja szerint sem hibáztak, amikor kóricálni hagytak az üzletben érdeklődöket, akik közül az egyik ellopta naiv ügyfél pénztárcáját, amíg a gépben feküdt: Megpróbálom rövidre fogni a miképpen járt a lányom a VI.ker Andrássy út…..
A "shamed" az nem keresztnév, kedves kollégák.  ..
Naiv ügyfél már azt hitte, visszaverte a fantom parkolási bírságot, amikor a bíróság megszüntette a pert, de háromnegyed évvel később váratlanul végrehajtási felhívást kapott a közjegyzőtől: Még 2012-ben kaptam ettől a kedves cégtől egy levelet, mely szerint jegy…..
nandika68 2013.11.26 17:57:38
SZS most még nevet, aztán ha kikapcsolják, felmondják és behintik antraxxal az előfizetését a befizethetetlen tartozása miatt, akkor majd pislog: Tegnap kaptam a Telenortól egy számlát késedelmi pótlékról, amin jót derültünk a párommal, ezt szeretném megosztani veletek,…..
nandika68 2013.11.07 14:51:56
Lingárék minden mozdulatát számítógépes anomália követte a prágai 4 csillagos Exe Iiris Hotelben, ami annyira elfajult, hogy éjszaka többször is felkeltették őket azonosítás céljából. Panaszt senkinél nem lehetett tenni: Most elégedetten dőlhet hátra a komplett magyar…..
Levente eléggé la van törve, hogy a HTC mindenhol szénné ajnározott csúcstelefonjából neki pont egy olyan szerencsétlen pédány jutott, ami már 3 hónapja használhatatlan. Az akkumlátortöltési hiba után durván szétszedett készülékben a GPS romlott el: Előző levelemhez…..
Múltkor írtuk, hogy 3,5 hetes várólista van a Diginél mobilinternetre, mert elfogyott a stick. Most pedig már sima vezetékes internetet sem tudnak bekötni. Legalábbis naiv ügyfél 1,5 hónapja várja, hogy megoldódjon a "technikai eszköz hiánya": 2013.07.15.-én tévedtem be a Digi…..
nandika68 2013.08.29 15:28:56
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Naiv ügyfél lepottyantotta 1 forintért vásárolt Sony telefonját, ami ezután beragadt a szokásos 3 hónapos szervizkörbe (1. kör szoftverfrissítés, 2. kör részleges javítás, 3. kör alkatrészcsere), de még ekkor sem sikerült összerakniuk tökéletesen, ezért már másodszor…..
nandika68 2013.08.01 16:02:31
Levente összes készülékén felmondta a biztosítást a Vodafone-nal (és a T-Mobillal) szerződött Ace European Group Ltd, miután egy taxiban eltűnt az iPhone-ja. Csere nincs, mert nem "igazi" lopás történt, a havi 22000 ezer forintos csomag maradt (benne a felmondott biztosítás…..
nandika68 2013.07.23 12:32:31
Az élet minden területén érdemes körültekintően tájékozódni, mert például a 14 dolláros amerikai beutazási engedélyt is meg lehet venni 79 dollárért: Néhány hét múlva az USA-ba utazom és, mint "csippes" útlevél tulajdonosa, szükség van még egy beutazási engedélyre,…..
Naiv ügyfél megörült, hogy egy hét alatt vissza is ért a javított netbookja Csehországból. Csak éppen az aksi veszett el belőle valahol félúton. A szerviz szerint videofelvételük van arról, hogy ő nem csomagolta be, de nem mutatják meg. Nyilván én vagyok a hülye. Vettem egy…..
Ildikóék előre kifizették a szállásukat, nyilván ezért történhetett meg, hogy a megbeszélt konstrukció helyett a tulajdonos kiadta a másik szobájukat, amíg fürödni voltak délután. A főnök este 7-kor felajánlotta, hogy visszaadja a pénzt és mehetnek máshova, ha nem tetszik a…..
Vándorszékelyék egy kiszakadt aszfaltdarabra hajtottak rá az M3-on, amitől mozgásképtelen állapotba került az autójuk (150 ezer forint értékben). A Homárnak úgy rémlik, mindenhol fizetnek, ha úthiba miatt sérülés keletkezik - KIVÉVE az Állami Autópályakezelő Zrt.-nél.…..
Véletlenül devizában számolta el a Lombard Lízing a casco díjakat, amit véletelnül kiszúrt a PSZÁF, úgyhogy most fizethetik vissza a be nem jelentett díjemelésekkel együtt: A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) fogyasztóvédelmi célvizsgálatot folytatott le a…..
Bár már másfél éve működik az otthon nyomtatható vonatjegy, most jöttek rá az NFM-nél, hogy az általános jegyáremelés után a változatosság kedvéért adhatnák kicsit olcsóbban is: A vasúttársaság az NFM döntése alapján 2013. július elsejétől 3 százalékos…..