Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pina_csaba

1 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Gusztos for Prezident? 2009.06.08 13:01:00
Jaj, hát már megint egy 2,16%-os törpepárttal foglalkozunk?! Az Inforádió értesülési szerint felmerült, hogy Gusztos Péter lehet a jelölt az SZDSZ elnöki posztjára. Ugye Fodor Gábor felajánlotta a lemondását, és az SZDSZ vezetői összeülnek eldönteni szombaton,…..
Vastagbőr Ki lesz a hatodik erő? 2009.05.15 16:47:00
A Gallup legfrissebb közvélemény-kutatása teljes új dimenzióba helyezte a "Ki lesz a harmadik erő?" címen futó, pártok közti élet-halál harcot. Ugyanis az SZDSZ-t megelőzte a Legyen Lehet Más a Politika - Humanista Párt listája is, így most már az a kérdés a…..
pina_csaba 2009.05.16 18:57:44
pina_csaba 2009.05.16 18:58:17
@pina_csaba:
Kolompág :) ez is szép név.
103-ra 105-re 106- ra nőtt azok száma, akik feltehetően a sertésinfluenza miatt haltak meg Mexikóban -  jelentette be a latin-amerikai ország kormánya. Az új, A/H1N1 jelzésű vírustörzs, amely a madár-, a sertés- és az emberi influenza genetikai állományát társítja, már…..
pina_csaba 2009.04.27 15:32:06
Ha kapunk a vírusból mintát, tuti, hogy az M5-ösön fel fog borulni az azt szállító jármű, és a lombik "slow motion"-ben fog kirepülni az ablakon és széttörni az aszfalton...

"2009-ben, az európa parlamenti választások másnapján történt - ahogy nagyszüleink mesélték. Az Egyesült Államok elnöke segítséget kért tőlünk mint oltóanyag nagyhatalomtól a járvány megfékezéséhez, ezért mintát küldött a vírusból a vakcina előállításához. A mintát szállító páncélozott jármű az M5-ösön haladt Szeged felé, de máig tisztázatlan okok miatt felborult - a történészek a kátyú-teóriát valószínűsítik, a korabeli rossz útviszonyokat alátámasztó dokumentumok alapján.
Eközben Szegedről egy az EP választási eredmények miatt kitört zavargások megfékezésére kivezényelt rendőrségi csapatszállító-konvoj haladt a főváros felé. Látva a balesetet, a sérültek segítségére siettek. Ők voltak a vírus első hazai áldozatai. Őket a kollegáik és a tüntetők követték a sorban.
A városok hetek leforgása alatt elnéptelenedtek. Az emberek vidékre menekültek, de a halálos kór ott is elérte őket.
Egyedül a budai villájukban elszigetelten élő, az emberek társaságát nem kereső politikusok egy része élte túl a járványt. Ők népesítették be aztán az országot...

Kókainé Demszkáj Irén - Magyarország újjáépítése
(c) Bajnai-Ciprus Könyvkiadó Zrt. - 2120"
Demszky Gábor tényleg nem viccel! A csütörtöki Fővárosi Közgyűlés napirendi pontjait nézegetve sűrű napjuk lesz, több előterjesztést pedig személyesen Demszky nyújtott be. A legfontosabb persze a Főváros költségvetése (2-es pont), de vannak még ezen kívül is nagyon fontos…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a rendőrök nem bántalmazták Morvai Krisztinát - közölte vasárnap éjjel a BRFK. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap nem sokkal 22 óra után "a József Attila utcában a demonstrálók egy csoportja megtámadta…..
„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a…..
pina_csaba 2009.02.21 08:40:33
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Remek nap a mai: Kiss Ernő volt XIII.kerületi rendőrkapitány ellen is vádat emeltek. A vád hatóság félrevezetése és hivatali visszaélés. Rendőri vezetőként ez több, mint pikáns. Kiss Ernő rendőrségi karrierjének főbb állomásai: - eredetileg vegyipari gépészmérnöknek…..
pina_csaba 2009.02.11 15:32:51
Én hiszek neki. Nyilvánvalóan egy hasonmás rongyolt bele részegen a parkoló kocsikba, és tudom is, ki volt az: Barry Corbin

i43.tinypic.com/ymf84.jpg


Barry Corbin már egy ideje csak megalázó epizódszerepeket kap, így kapóra jött neki, hogy egy ilyen nagyszerű embert formálhat meg, mint Hugyos kapitány.
Vastagbőr 0,0104% 2009.02.11 15:01:00
A Legfelső Bíróság ma egy 12 éves ügynek tett pontot a végére. Princz Gábor egykori Postabank elnök-vezérigazgatót különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hanyag kezelés vétsége miatt ítélték el. Az ügyészség még 2003-ban benyújtott vádja szerint Princz Gábor, a…..
A korrupciót a kormány egész egyszerűen nem akarja visszaszorítani, sőt, még átláthatatlanabbá tenné a Közérdekvédelmi Hivatal gründolásával, ami a Transparency International szerint csak a közpénzek felesleges pocsékolása, mert a rendszer nem lesz tőle se jobb, se…..
pina_csaba 2009.02.09 14:24:23
pina_csaba 2009.02.09 14:36:38
@freehckr: Nyilván az mégszebb lenne. De még álomnak irreális :)

Én kiegyeznék már abban is, ha örökre elhúznának egy harmadik világbeli országba, és ott reformerkednének.
Képzeld el azt a képet, amikor megérkezik a kis különítményük a hararei repülőtérre, Ferenc elkurrantja magát, hogy "Megjöttünk!", majd a szokásos félrebiccentett fejtartásával, dinamikusan megindul a helyi fogadóbizottság felé, utána a sleppje, hátul pedig Hiller félszeg mosollyal integet a bámészkodó katonáknak.
Mugabe arcán eközben pedig egy jófajta "WTF?!" kifejezés ül.
 Egy 30 fős csoport támadt az Iváncsik Gergő kisfiának születését ünneplő veszprémi kézilabdacsapat tagjaira egy szórakozóhelyen. A csapat román beállósát, a 26 éves Marian Cozmát halálra késelték. A második számú, horvát kapust, Ivan Pesicset vesén szúrták, el…..
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Egészen pontosan évi 114 millió forintba kerül. Ugyanis Gyurcsány minden évben ennyi osztalékot kap a cégétől, de nyoma sincs a vagyonnyilatkozatában mondjuk a 2007-es összegnek, mint megtakarítás, vagyis elköltötte. De nem vett belőle autót, házat, telket, erdőt, mert ilyenek…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Sarkad egy mindössze tízezer lakosú város. Itt üzemelteti 1000 nm2-es kis szupermarketét - több más áruházlánc mellett - a Tesco. Összehasonlításként a budaörsi Tesco áruház (a legnagyobb) 15 ezer négyzetméter alapterületű. Ha nem normalizálódik a helyzet Sarkadon,…..
pina_csaba 2009.02.05 07:13:06
@eszkep:

A nagy kacsaúsztató túloldalán így bánnak a "töptödőkkel": www.reuters.com/article/oddlyEnoughNews/idUSN0727718920070308

Komolyan mondom, ezek nácziak! Ha értene gusztos angolul, biztos felszólalna ez ellen a súlyos emberjogi igazságtalanság ellen.
pina_csaba 2009.02.05 07:17:25
@Egaesz Homo:

Homo, te kevés vagy ide, értesítsd gyorsan a rózsamisi akciócsoport többi tagját, hogy alulmaradtál, küldjenek erősítést, mert így nem győzedelmeskedhet a liberális ideológiátok, és a világ sem fog megmenekülni. Siess!
Nagyüzem volt hétvégén az országban, Pásztor Albertet leváltották és egy napra rá visszahelyezték, Gyurcsány sajtótájékoztatót tartott a válságkezelési ötleteiről, a parlament létszámának csökkentéséről, majd ölben vitte ki az elájult kormányszóvivőt, a baranya…..
pina_csaba 2009.02.05 06:33:34
Azt hittük, szépen elsikkadnak a hétvége történései: Pásztor Albert sajtótájékoztatója, át- majd visszahelyezése. Nem így történt, valami elindult, kibuggyant a probléma a szőnyeg alól, és nem tudják / akarják már visszasöpörni. Hétfőn is Miskolcról szóltak a hírek,…..
pina_csaba 2009.02.03 18:51:51
@pagocs:

A cigány gárdát már tavaly nyáron meg akartak alakítani, de valaki lenyúlta a pénzt, amiből a nyitóbulit rendezték volna.

Nem lesz belőle semmi sem. Komolyan gondolja bárki is, hogy a kocsmázással és/vagy mónikasónézéssel szemben szabadidős alternatívaként esélye van a masírozásnak?
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
pina_csaba 2009.01.31 09:01:32
Az Állami Számvevőszék évente átnézi a pártok gazdálkodását. A Fidesz és az MDF átvilágítása megtörtént és példátlan szabálytalanságokra derült fény! A csinos kis pdf-ekből minden kiderül ...Kössük be a biztonsági övet, ez durva lesz ...A Fidesz Szentkirály utcai…..
Kevés dolog van, ami jobban fel tud háborítani, mint a gyilkosság, vagy mások testi  megnyomorítása. Ennél csak azt ítélem el jobban, ha a gyilkosság tervszerű, tömeges, anyagi érdekből történik, és az áldozatok csecsemők és gyerekek. De még ezt is lehet fokozni azzal,…..
pina_csaba 2009.01.30 20:58:22
@Mj:

Törvénytervezet v1.01:

Akkor a "...kímélet nélkül bánj el vele"-t és a "...pusztítsd el"-t megváltoztatjuk "rúgd szét a seggét"-re, a mágiás baromságot meg kihúzzuk.

Ellenvetés? :)