Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt anno a Fidesznek egy olyan szövege, hogy bizony "ne a Zemberekkel fizettesék meg" a válság, a korrupció, tetszés szerint beilleszthető bármit. Nos, a Fidesz utóbbi időben elkövetett kommunikációjára ma Kósa úr tette fel pontot. Államcsődöt vízionál a drága, az…..
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.06.02 01:18:26
@explorer68: Az nem Venezuela, hanem Indonézia. Nem mindegy, hogy erek között szelektálni, vagy szelek között erektálni. :)

Felemelő érzés olvasni ezeket a hányós-fröcsögős kommenteket. A sok mélyenszántó mostbemondomatutitvaze hozzászólás után egyre nehezebben tudom eldönteni, hogy melyik a jobb: hányás után szarni, vagy szarás után hányni.
Juhhé!Csak, hogy ezt is megértük! Többé nem kell tekintettel lenni senkinek semmilyen szlogenére, termékére vagy logójára. Az OVB állásfoglalása szerint egymás után pakolt szavakat levédeni nem lehet, ékes magyar nyelvünk szabad, nem terheli morális rabiga! Francba a…..
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.04.20 13:43:30
@dfcwolf: Használhattak volna más kifejezést? Nono, egy ügyes politikus minden lehetőséget kihasznál. Ettől még nem feltétlenül jó ember, (erkölcs miegymás), de ha nem ügyes, akkor annyi. Ott cuffannak rá a dolgokra, ahol tudnak. Itt most tudtak.
Ja, és nem mondják azt, hogy a lehet más a politika jelöltje. Ez benne a frappáns, és ezért nem támadható jogilag.
Nehéz azonosulni vele erkölcsileg, főleg LMP szemszögből, de politikailag nézve teljesen ott van.
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.04.22 12:47:49
@legeslegujabbkor: Méltósággal való vesztés még nem aktuális, majd vasárnap este. Addig a cél szentesíti az eszközt. :)
  Nem konkrét ígéretek teljesítésén múlik egy kormány sikere. A bizalom, amit egy kormány kialakít és fenntart, nem egyszerűen a betartott ígéretek összessége, kivonva belőle azt, amit nem sikerült beváltani. A magyar választók nagyon álszentek: jó híreket,…..
Megvan a (99%-os) végeredmény: Fidesz 52,76, MSZP: 19,30, Jobbik: 16,07, LMP: 7,43, MDF: 2,65, CM: 0,9Részvétel: 64,29119 választókerületben van eredmény, ezek mindegyikében a Fidesz nyert. A Jobbik sehol sem tudta komolyan megszorítani a Fideszt (Ózdon, Kazincbarcikán és…..
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.04.15 16:18:23
@lepermessiah: Irigylésre méltó a retorikai és stilisztikai érzéked, tárgyalástechnikád meg kifejezetten vitaképes, hol tanultad?

Én pedig gratulálok a 80-as IQ-dhoz. :)
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.04.22 01:37:46
@lepermessiah: Ne aggódj te antiratyi, én nem az emeszpé kiröhögésre ugrottam, hanem a gyökér stílusodra. Akkora az arcod, hogy A3-as kép van az őstermelői igazolványodban is ugye. Nem is tudom kettőnk közül melyik a nagyobb megmondóember, te bádogdeklis díszhuszár. El sem tudod képzelni és fröcsögés nélkül mi? Gondolom azért , mert nálatok a tarlóégetés is nemzeti ünnep,

Nincs harag, csak paraszt vagy :-D
Bocsi
Két okból kifolyólag sem kell félni a kétharmadtól. Az egyik ok, hogy a 20 éves magyar demokrácia történetében nem példa nélküli a kétharmad. És milyen meglepő, pont a rettegő sziréneknek volt kétharmados többségük 1994-1998 között. Emlékeim szerint sem Lendvai Ildikó,…..
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
Varánusz Felcsút felé, félúton 2010.03.17 08:00:00
Hetekig, hónapokig, évekig hallhattuk: majd a Fidesz.Minden hétre jutott egy ilyen szólam. Majd mi visszavonjuk, létrehozzuk, eltöröljük, bevezetjük.A hatalom ne fáradjon, majd a Fidesz megoldja. Egymillió munkahelyet, azonnali nagyarányú adócsökkentést, Jézus kezét aranyból,…..
eLeMeL (Lehet Máshogy Lopni) 2010.03.25 15:44:41
@segges gábor: Kirúgtak a komcsik a munkahelyedről, csak nem az Ezüsthajó Kft. volt az, vagy a Happy End? :) A BKV-nál nem próbálkoztál egy tanácsadói állásért? Nokia telefon csak van a családban? Pedig ha ügyesebben politizálnál nem ilyen egyoldalúan, többre vihetted volna az elmúlt 20 évben. Ügyesen kell ezt csinálni, ha elkötelezed magad, akkor minimum 4 évet kell várnod, hogy jobban élj. Szegény Vikiék is ezért ennyire frusztráltak már, 8 év nélkülözés hosszú idő ám, jól jönne már egy kis állami megrendelés. Fletókámék meg nyugodtabbak, mert 8 év hosszú idő ám, lesz tartalék a következő néhány évre. Börtönről hiába is reménykedtek, senki "nagykutya" nem fog bevonulni. A nokiás dobozok elterik a témát. 20 éve sosem ment nagykutya börtönbe, szerinted miért? Ne legyetek ekkora bránerek. Ébresztő!!!
Ahelyett, hogy dógoznátok itt osztjátok az észt egymásnak, hogy ki a jobb, és szidjátok egymást! Ki a nagyobb magyar! Hát ez az ország nem a szardobáló agymosott párthívektől lesz valami, az már látszik.