Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lurk (törölt)

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint BKV, már megint a metró sötét mélye, ahol kizárt, hogy bármi örömteli történjen az emberrel, általában. Névtelen levélírónk is "szokásosnak" nevezi a vele történteket, ami azt jelenti, hogy számára a tömegközlekedés igazi csendes háború. Legutóbb a…..
A Magyar Televízió felhívására egy néző értékes, az 1956-os forradalom napjaiban készített fényképeket bocsátott a köztévé rendelkezésére, melyeket ma kora délután be is mutatnak. A fotók Rötzer Henrik fotóművész alkotásai. Rötzer Henrik neve csaknem ismeretlen a magyar…..
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
Nem gondoltuk volna: olvasóink többsége lehet, hogy felcsapna önkéntes tartalékos katonának. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a hadseregről szóló cikkünk (Önkéntes katonaság: mert a hadsereg jó) szavazásainak eredményét…..
A kétszarvú romboló igazán tekintélyre méltó repülőgép. Fejlesztésénél  arra törekedtek, hogy kinézete megfélemlítse ellenfelét. Ez a típus  igazán pompásan repül és nehéz orra miatt jól tartja az irányt.  Gyorsan és pontosan képes megsemmisíteni a…..
Nem tudom ki hogy van vele, de moziba járni elsősorban azért jó, mert közösségi élményt ad. Én még a popcornos zacskó zörgését is szeretem aláfestésnek, mert tudom, hogy a bunkó zacsizörgetővel, a tuskó sajtszószcsöpögtetővel és a paréj kólaszürcsölővel együtt…..
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
lurk (törölt) 2010.09.13 20:16:50
Újpest – Fradi: 6 – 0. Ez a legújabb felvonás eredménye, abból a több száz mérkőzésből amit már eddig játszottak. De miért utálja egymást a két csapat szurkolótábora? Mikor kezdődött a viszály? Ki tudja? A két csapat szurkolói komoly szellemi energiákat…..
Subba Facebook: Jelszótrükk 2010.09.09 12:00:00
-wow! betudod irni a jelszavad kommentbe, és csillagként jelenik meg!! ******* hahaha ez nagyon laza!-******** Szent szar, igazad van.-********-Túl laza-titokbanszeretem50centet-BAZMEG KIBASZOTTUL GYŰLÖLLEK(Szerintem fake, de jó.)..
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Subba Tényleg jobb lesz minden? 2010.09.02 14:00:00
................
  A fenti képet retekblog küldte be a budapesti városbloggerek levlistájára. A különös kompozíció nem Photoshopon készült, hanem az Eucharisztikus Világkongresszuson 1938-ban (ahol, mint azt a heti betonos Smiló Dávid éles szeme kiszúrta, az oltár a római Szent Péter Bazilikában található mása).…..
lurk (törölt) 2010.09.01 20:20:22
Szerintem nem az Anker hazra (www.orszagalbum.hu/pictures/nagy/1276412358.jpg) gondolt, hanem a teglaepuletre ami a bal szelen belog a kepbe. Az meg pont a Godor helyen all..
De ezt csak a pontossag kedveert. ;)
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
lurk (törölt) 2010.08.27 11:29:25
Négy különböző fotóművész (Bruce Davidson, John F. Conn, Jamel Shabazz és Martha Cooper) képeit gyüjtötték össze, hogy bemutassák, milyen is volt a metro akkoriban, amit mi a korabeli, VHS-en nézett akciófilmek alapján kurva parásnak tartottunk. Nagyon jó cikk a város akkori…..
Budapest Városképvédelmi Bizottsága, 2010 augusztus 25. 40 nappal az önkormányzati választások előtt. Égető problémák, komoly döntések. Kemény videó, döbbenet, hogy így működik, működtetnek egy 2 milliós "világvárost", ki tudja már hány éve?   Nem…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
lurk (törölt) 2010.08.07 12:00:45
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
lurk (törölt) 2010.08.06 21:17:42
lurk (törölt) 2010.08.06 22:12:42
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
lurk (törölt) 2010.07.23 09:07:27
Művelt alkoholista hosszabb útra dugóhúzó nélkül nem indul el, sőt kedvenc poharai nélkül sem, de azért fölkaptam a fejem, amikor a www.drvino.comon megláttam, hogy cipővel nyitják a palackot. Lehetséges? Dr. Vinónak nem sikerült, de a videók tanúsága (és a hozzászólók…..