Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bungee

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Premier holnap este 21:25 RTL Klub, kb. arra lehet számítani, amit ebben az öt percben látunk...
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
bungee 2016.06.01 12:56:37
@xlngx: ahoz, hogy kitanulja a gyilkolas mesterseget ido kell, az nem lett volna realis, hogy 2 het utan mar megy is haza Bravosrol zsebeben a tudassal
bungee 2016.06.01 13:06:02
@adamskij: szerintem nem volt itt semmi felismeres, eleve azert kereste fel Jaqent, hogy tanulja ki rendesen a mesterseget es aztan kihuzgalhassa a neveket a listajarol. Csak hat kiderult, hogy nem ugy megy, hogy elvegzed a tanfolyamot aztan mehetsz isten hirevel, hanem ez egy szekta, ezert el kellett hitesse, hogy o is kozejuk akar tartozni
bungee 2016.06.01 13:55:22
@Charlie100: Walder Frey, szerintem ot biztos kinyirja. Nem is lesz nehez a kozelebe ferkoznie, a ven kecskenek annyi lanya van mint egen a csillag, majd egyiknek alcazza magat. Vagy nem is kell az alca, az oreg elegge ra van kattanva a fiatal lanyokra.
  A Falon túl Bran és Max Von Sydow egy bazinagy fa gyökerei között fetrengnek tejfehér szemekkel, azaz beütött a cucc, de nagyon. Bran, mivel az őt alakító színész közben 17 éves lett, nem az a kisgyerek, aki a negyedik évadba bemászott a gyökerek közé, hanem egy nyúlánk fiatalember, remélem ezt…..
bungee 2016.05.04 12:09:14
@gwr: Nmber te ne menj egyedul kutyat venni mert csunyan atbasznak majd egy tengeri malaccal.
A multkori reszben verebek voltak, amiknek nem azert ez a nevuk mert verengzo agressziv dogok hanem mert a sebzett vad nyomkovetesere lettek kitenyesztve: hu.wikipedia.org/wiki/Angol_v%C3%A9reb
Ellenben a mostani reszben alano vagy hasonlo kutyafajta szerepelt, na ezeket mar nem a nyomkovetesre hasznaljak: bogi-oldala.hupont.hu/8/kutyakmasztiffok-es-rokonaik
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
bungee 2016.04.26 10:59:02
@oszt jónapot: szerintem zizinek lesz igaza, a szezon elotti egyik trailerben is benne van hogy Dannyt ismet megkufircolja egy csodor. Valoszinuleg noi bajait felhasznalva a maga oldalara allitja a khalt. Persze ez nem zarja ki a te felvetesedet, hogy aztan jol meg is fogja egetni
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
bungee 2016.02.01 11:55:50
@minchiacoaddu: Jokuti meg az elso szezon indulasa elott tett egy arnyalt celzast, hogy megkereste az RTL de lepattintotta oket. Szerintem errol a musorrol lehetett szo.
@user friendly: egyetertek veled, ha Vancsat ra tudnak venni, hogy szerepeljen, akkor az kurvara koltseghatekony lenne, mert egyedul elvinne a musort az anekdotaival, nem kene mas zsuritag, de meg versenyzok sem, en meg stabil nezoje lennek
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
bungee 2015.11.03 09:11:47
@Transylvanianmixedgrill:
Figyelj, en nem tartom magam alkesznek es egyaltalan nem dohanyzok, de mikor baratokkal talalkozok es beszelgetunk, altalaban megiszunk valamit, vagy ha a partnerem cigizik akkor kimegyunk az erkelyre vagy a kocsma ele es ott beszelgetunk mig elsziv egy szalat. Szetnezve a kornyezetemben azt latom, hogy sokan vannak ezzel meg igy, vagyis tenyleg ugy tunik hogy ez egy eleg termeszetes dolog.
Szerintem ahol az alkoholizmus felutotte a fejet, nem eppen a tevebol vette a peldat az alany.
bungee 2015.11.03 09:35:42
@Ronald:
Nezd, ha te tevezni akarsz, akkor valaki musort kell keszitsen, ami penzbe kerul. Ezt a penzt valaki ki kell csengesse.Erre van ket jol bevett szokas:
1. fizetik a magukat reklamozni kivanok
2. a csatorna havi dijat szed az elofizetoitol
Na most ha teged annyira zavar a reklam es ugy erzed, hogy nem vagy kepes ellenallni a hitegeteseiknek vagy gyermekeidet felted toluk akkor miert nem fizetsz elo kabelcsatornakra? Vagy mozdulj ki otthonrol, menj szinhazba, moziba, koncertre, ott nem fogjak megszakitani a szorakozasodat reklamokkal.
De a hozzad hasonlo fanyalgokkal alapithatnatok egy nonprofit csatornat ahova talicskazhatnatok a megtakaritott penzeteket.
Ami a gyereknevelest illeti, megint nem egyezik a velemenyunk. Nagyon sok szulo hajlamos az egeszet az oktatasi rendszerre es a mediara haritani. Reszben igazuk van, mara mar minden arrol szol, hogy hogyan tudjak az embereket ravenni a penzkoltesre.
De a szulo legalabb olyan vetkes, mert nem foglalkozik a gyerekevel, elsosorban o az akinek nevelnie kene. Ehelyett a dolog konnyebbik veget fogja meg, megprobalja a legjobb suliba bedugni, a legjobb szolgaltatasokat megvenni csemetejenek es ezzel reszerol a problema megoldva, o minden tole telhetot megtett. Csakhogy ehez penz kell, ahoz meg dolgozni kell es mar nem is marad ideje a csaladra. A gyerek mar nem kotodik hozza, de mivel tarsas lenyek vagyunk jobb hijan mas kapcsolatot keres. Ekkor jon kepbe a (social)media, meg az utcan/ plazakban lofralas naphosszat es valik azza amive.
Soval ne azt vard, hogy majd mas megoldja a bajodat, nezd meg te mit tettel onmagadert.
Sokféle kritika éri a világ legjobb éttermeként számon tartott éttermet, a koppenhágai Nomát, de ezekben két dolog közös: az ott használt termékeket nem érinti, és általában olyan írják, akik még nem jártak ott. Ahogy azt jeleztem korábban, sikerült alaposan végigenni a…..
bungee 2015.05.18 15:19:18
@világevő: most viccen kivul kerdezlek teged, aki eleg sok helyen megfordult es kepben van gasztro teren: nincs az az erzesed, hogy nehany szakacs/etterem trendeket alkot es aki a top kategoriaba szeretne pozicionalni magat az gondolkodas nelkul beall mogejuk, ahelyett hogy jarna a sajat utjat?
Egyszer valaki azt mondta legyen az udvozlo falat frissen sult kenyer es jo minosegu vaj, es van is benne racio, mert finom bar nincs markans ize, etvagygerjesztonek pont jo. Na de mikor mar az x-edik etterem is ezt tolja eled akkor ezt en lustasagnak tartom.
Vagy a masik dolog amit ugyanigy csak ures trendnek erzek: top sefek mintha gorcsosen menekulnenek a klasszikus etelektol, viszont azt is erzik, hogy most trendi visszanyulni a gyokerekhez, ezert azt talaltak ki, hogy egy klasszikus fogast elemeire szednek, abbol osszapakolnak valami total mast es rabiggyesztik a regi nevet. Mi ennek az ertelme?
Ertem en, hogy egy festo is unna, hogy a 100-ik Dali utanzatot kell megfesse, de ha az Emlekezet allandosagan atrendezi az orakat, attol jobb lesz?
Vasárnap este piros betűs ünnepnap a Breaking Bad-rajongók számára, hiszen elkezdődik végre a kultsorozat spinoffja, a Better Call Saul, ami Saul Goodman zugügyvédre fókuszál, pontosabban arra, hogyan lett azzá egy jóravaló, idealista ügyvéd, Jim. A főszerepben Bob Odenkirk, az…..
Azaz magyarul A pokolbólból, de az nagyon hülyén néz ki címben. Alan Moore képregényéből már készült film, ez volt a 2001-es Johnny Deppes változat, de az inkább a nyomozó figurájával foglalkozott, az FX tévésorozata viszont inkább Hasfelmetsző Jackkel fog. Mert ha valaki nem…..
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
bungee 2014.06.05 20:51:56
@nota19: en meg nem akartam elhinni,hogy ez a szinesz jatsza Oberyn szerepet,a konyv alapjan valami arab fazonra szamitottam, semmikepp sem latinora, a biszex vonalat sem tudom miert kellett annyira eroltetni, az eredeti tortenetben nem emlekszem, hogy ilyesmi lett volna

Ami a parbajt illeti arulja mar el valaki mitol volt ez akkora nagy szam? Az egesz neten, beleertve ezt a blogot is, hetekig ment a hype, hogy ez mekkorat fog szolni, meg a rendezo sem akart hinni a szemenek, hat baszki a tizenvalahany eves Gladiatorban ennel 10x faszabb viadalok voltak, de emlithetnek meg egy tucat filmet.
bungee 2014.06.05 22:00:43
@nota19: nem baj az,hogy nem olvastad a konyvet, abbol amit leirtal megertettem miert tetszett a karakter es a parbaj is
Lehet, hogy nekem pont az olvasottak miatt nem jott be sem a karakter sem a parbaj,en egy "idegbeteg" arabot kepzeltem el aki elsosorban kozveszelyes, indulatos es csak masodlagosan elvhajhasz.
A parbajon csodalkoztam mi ez a nagy csinnadratta mert a konyven nincs tullihegve, Brienne vagy a Vereb parbajait sokkal reszletesebben szokta bemutatni Martin,ezert is vartam valami egetvero nagy latvanyra ami vegul elmaradt :(
Azt mindenki döntse el maga, hogy a cseh-szlovák énekesmezőny ennyire gyenge, vagy az akkori zsűri volt full inkompetens, hogy 2011-ben az első fordulóban kiszórta Gyurcsík Tibort a magyar X-Faktorból, majd egy évvel később A Dalhoz sem volt elég jó, csak a középdöntőig jutott.…..
bungee 2014.05.27 12:50:16
@Vittore.: gondolom az rtl-nel sem a sminkes Gizike otlete volt a sajat platform :)
ha nem erne meg biztos sem az index sem az rtl nem szarozna a sajat videomegosztojaval
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
bungee 2014.03.16 15:51:09
@Lapajszerint1: Koszonom, hogy ilyen hosszan valaszoltal, de ne fecsereld ram az idot, mert egyaltalan nem tudom mervadonak venni az olyanok velemenyet akik ilyet allitanak :
"A megkutatott fosszilis energiák olyan helyen vannak, ahová te, és egyetlen normális ember se tenné be a lábát, kivéve ha szénbányász, vagy olajbányát."
...peldaul a lakohelyemtol 30 km-re levo falu hatara ahol palagaz kitermeles kezdodott, na erre varrjal gombot
Osszevissza hadovalsz itt nyikorgo szelturbinakrol meg vizieromurol, mint kornyezetbarat energiatermeles (!). Jelen pillanatban ott tartunk, hogy nem tudunk igazi alternativat a hagyomanyos energiahordozokra, ezerta probaljak a fogyasztast mersekelni mindenfele trukkokkel, de az olyankonak mint neked fontosabb a motorok duborgese.
En igerem, hogy a tovabbiakban nem rontom itt a levegot, de rossz erzes tudni, hogy ilyen teves gondolkodasu emberek publikalasra adjak a fejuket
Az Esquire.com szedte össze egy nagyszerű képriportban, hogy milyen lépések kellenek ahhoz, hogy egy sörösdobozból olyan fasza kis figurákat hajtogassunk, mint Rust tette, amikor a rendőrök elkezdték kihallgatni, és neki már nagyon kellett innia, mert csütörtök dél felé járt az…..
bungee 2014.03.16 12:06:09
A Breaking Bad egyik főszereplője elment a Top Gearbe, és autókázott egy kicsit az Átlagkocsival. Egész jól ment. (A videó azért van megfordítva mert a feltöltője így játszotta ki a BBC-t, akik vadásznak az ilyen tartalmakra.) ..
Tegnapi felhívásunkra rengeteg aláírás érkezett a jeruzsálemi miniszterelnöki csúcsot némileg, khm, beárnyékoló képhez, amin Angela Merkel arcára hitlerbajusz-árnyékot vet Benjamin Netanjahu mutatóujja. Bármennyire is Németország Izrael egyik legfontosabb európai…..
comment:com A nap képei 2014.02.03 16:16:20
Eközben Westerosban...  ..
Jessica Lange bejelentette ugye, hogy neki ennyi volt, a negyedik évad lesz neki az utolsó, mire Ryan Murphy menten megszellőztette, kikkel tárgyal és tárgyalt már évekkel ezelőtt is a sorozatbeli szerepléssel kapcsolatban. Emberek, ha szerencsénk van, nemcsak Michelle Pfeiffer, de Reese…..
Az AMC zombiapokalipszisbe bújtatott drámája, a The Walking Dead heti nézettsége ugyan kicsit visszaesett, mivel az első héten 16.1 millió, a második héten 13.9 millió, a harmadik héten 12.9 millió embert ültetett le , de még mindig elég stabil ratingje van ahhoz, hogy a nagyobb…..
bungee 2013.10.31 07:57:38
@mruniverzum: persze, hogy nem egy ur sci-fi, de ez a vontatottsag azert megis idegesito, az utolso szezonbol eddig az elso 2 reszt lattam, mi tortent benne ami a tovabbi esemenyekre hatassal lehet? nem tortent semmi!
felek, hogy megint jon egy olyan mint a masodik szezon, ahol 13 reszen keresztul vezettek fel a zaro jelenetet
A két recept közül a hummuszt nyilván nem kell nagyon bemutatni, örök klasszikus, de sokféle verzió kering a világban, ideje tisztába tenni a dolgokat. A másik talán kevésbé ismert, a toum (túm) tulajdonképpen egy fokhagymakrém, iszonyú brutális első kóstolásra, de akkor már késő, ha lement az első…..
Ez már a negyedik ilyen. Jó lesz az ősszel érkező harmadik évad. ..
bungee 2013.08.28 22:14:23
@Morgan kapitány: ha jol tudom boszorkanyokrol, fekete magiarol es New Orleans-ben fog jatszodni

@petrochenko: en kifejezetten utalom a horrorfilmeket mert 99% csapnivalo, gyenge forgatokonyvvel, tehetsegtelen szineszekkel, bena rendezessel, de errol a sorozatrol egyiket sem lehet elmondani, nagyon profi munka. szerintem
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..