Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piskóta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
comment:com Leno vs pornósztár 2006.10.29 18:04:00
Már beszámoltunk róla, hogy Svarci barátunk, a jelenleg Kalifornia állam kormányzójaként haknizó Terminátor milyen jót kampányolt Jay Leno Tonight Show című műsorában, és azt is megemlítettük, hogy a saját pártjában sem túl népszerű egyik kihívója mennyire kiakadt, hogy…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
Szar lehet itthon gépontfelfedező szőkenőnek, meg úgy egyébként celeb jócsajnak lenni. Unalmas, tudom, de mostanában derült ki, hogy egy magyar kvázi sztár, korábbi állításaival ellentétben igenis vállalt szerepet pornófilmben. A Fókusz múlt héten finoman pikánsnak és…..
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..
Az egyszerű, zúzós rock and roll rajongóin kívül további ezreket tudott megszólítani Iggy Pop azzal, hogy a koncert alatt egyre lejjebb csúszott az eleve direkt kigombolt gatyája. A vége felé már csak azt nem lehetett érteni, hogy ha olyan mélyre lecsúszott, mitől marad mégis…..
Ahogy már említettük, Barcs Miki, rock and roll-frontemberhez illően lehengerelte az indexes-velvetes női kart. Ennek talán a legplasztikusabb bizonyítéka az alant olvasható, erősen töredékes Flash-koncertbeszámoló Barbara tollából. Ha olvasás közben Önbe beköltözik a bugi, a…..
"Aki Radioheadet néz Fear Factory helyett, az köcsög!" - kiabáltam Fodor barátom, kettes számú toxikus ikrem fülébe egy mobiltelefon segedelmével, miközben az egyes villamos utazóközönsége, köztük hamvas arcú hetijegyesek, rosszallóan csóválták a fejüket. Ne értsen…..