Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terveüdekszi

0 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fesztiválmocsok: Képeslap 2008.08.12 13:45:00
Ilyen csodálatos beszámoló csak egy csodálatos varázslatos békés ártatlan helyszínről érkezhet, természetesen a Goa feszkóról van szó. Sajnos a goás csizmáról nem érkeznek fényképek, így az elbeszélésekre kell hagyatkoznunk.re: O.Z.O.R.A. Festival 2008 - Aug 6-10 hali,én is…..
Terveüdekszi 2008.08.12 13:47:51
Kicsit megnyugvással tölt el bennünket itt a Balkánon, hogy a fejlett nyugat-európai Szlovéniában sem mindenki normális. Az alábbi (meglehetősen viccparódia szagú) levelet megkapta szinte egy rakás magyar szerkesztőség (pölö: Népszabó, HVG, 168 óra, Inforádió, Magyar Nemzet,…..
Subba Fesztiválmocsok: Időtaposó 2008.07.30 09:24:00
Félreértés ne essék, ebben a posztban nem egy tíz évvel ezelőtti felvételről van szó. Az esemény a napjainkban történt, láthatjátok hiszen videó! Hiába gondolná az ember, hogy amikor a fiatalember menőnek számított akkor maximum barlangrajz örökíthette volna meg. Mozgókép…..
János az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-vel vívott kisebb harcot, melynek végkifejletét ugyan nem írta le de sejthető, hogy a nagyhal- kishal tendencia itt is áll. Nem ez az egyetlen eset, ahol szükségtelen kiadásokra kényszerítik az autósokat meg úgy egyáltalán az embereket, de…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Terveüdekszi 2008.07.24 13:47:59
autózz! Merci ül a fűben... 2008.07.24 06:15:00
Csak nagyon-nagyon ritkán merünk parkolós sztorit, fotókat kitenni, mert imádott látogatóink egyből vérszemet kapnak és jól megtömik a postaládánkat szabálytalanul parkírozó autók fényképeivel elképesztő mennyiségben. De most összeszedtük a bátorságunkat és elétek…..
A MailChannels blog hívta fel a figyelmet arra, hogy a magán multimédia üzenetek képeit illetéktelenek is elérhették a weben keresztül. A problémát az okozza, hogy egyes készülékek - például az oly népszerű Apple iPhone is - nem képes MMS-ben érekezett képet közvetlenül…..
Ez a videó már pár napja itt hánykolódik a szerkesztőségben, sok szabad pillanatunkat tette már tönkre és most úgy döntöttünk útjára engedjük, rontsa meg a ti málé fejeteket is. Hogyan is tarthatnánk tovább vissza mikor megtaláltuk az internet…..
Terveüdekszi 2008.07.22 10:16:17
A Homár elképzelni sem tudja, hogy lehet az ilyen kiváló tömegverekedési lehetőségeket kihagyni. Molcsa nem borított semmit a Humanic személyzetére, akik pedig Monty Python-heteket tartanak az Eurocenterben, és olyanokat mondanak, hogy a kettérepedt talpú cipőt azért nem veszik…..
Belsőség Kellene még egy Alfa 2008.07.18 06:41:00
  Nem, nem hülyültem meg, egyszerűen csak hiányzik még egy a flottámból. Lassan két éve, hogy rendszeresen végignyálazom a külföldi használtautó honlapokat és eljátszom a gondolattal, hogy melyikért lenne érdemes órákig autózni az autópályán, aztán hazahozni és…..
Subba MC Báró a házban 2008.07.16 14:45:00
Nem lepődnénk meg ha lassan az terjedne el rólunk, hogy ezeket a figurákat a Subba laborban állítjuk elő, vagy esetleg egy kiképzőtábort üzemeltetünk. Bármi ilyen távol álljon tőlünk, ameddig ennyi hülye létezik a föld nyugodtan forog tovább, és a Subba is áll a retkes…..
Terveüdekszi 2008.07.16 16:06:37
By KrisztiánSzatmáry kolléga megrövidítése után egy hasonló történetet kaptunk Krisztiántól, akit szintén dísztárcsával nyúltak le mindössze pár órával ezelőtt. Lehetséges, hogy egy országos dísztárcsa lenyúló banda tevékenységét kezdjük lassan feltárni, mivel…..
comment:com Lebuktak a rapperek 2008.07.15 13:20:00
Micsoda égés már: az MTV Cribs című műsorában sorra mutatják a sztárocskák faszábbál faszább verdáikat, a szimpatikus fekete rappercsávók flottájában a legfosabb járgány is simán annyiba kerül, mint egy hatlakásos társasház Kiskunhalason, erre tessék: kiderült, hogy a…..
A Piper Jaffray piackutatói a hétvégén az új iPhone-ra várakozók soraiban vegyültek el, és kérdezgették az embereket. Egy éve is nagyjából ugyanezzel a kérdőívvel zaklatták az első Apple telefonra várakozókat, az eredményt pedig most megosztják velünk. Ne feledjük, a…..
Úgy tűnik, Róbert még a nyugtatók beszedése előtt írta nekünk a levelét, amiben a közlekedési morálról fejti ki a véleményét. De mi sem mutatja jobban, hogy megéri kiírni magunkból a közlekedés során begyűjtött frusztrációinkat, a végére itt is kamerázással…..
Csoda-e, ha fogy a magyar, amikor nem elég, hogy férfi olvasók ezrei rongálják az agyukat kíméletlen szóviccekkel, de szép nevű lányoktól - ezúttal Bella - is ilyen leveleket kapok:Örömmel láttam a legrosszabb informatikus szóvicceket a blogodon és a kommentelők lelkes versenyét.…..
Terveüdekszi 2008.07.15 11:00:38
autózz! Baleset P-s rendszámmal 2008.07.14 12:53:00
A történet beküldője azt kérte, ne említsük meg a nevét. Szóval adott egy ismeretlen személy, egy barát és egy ellenállhatatlan autó. Hogy e három összetevő milyen eredménnyel járt jelen esetben? Nos Anonymus megosztja velünk. Az alábbi történetet egy kisebb balesetünkről…..
Nem, nem leszek nagyon feminista. Egy apró, ámde igen fontos dologra szeretném felhívni hímnemű embertársaim figyelmét, mégpedig arra, hogy egy dolog abszolút tiltott a számukra, ez pedig az ujjatlan felső viselése. Egyetlen pasast nem láttam, akinek jól állt volna! Bruce Willis…..
autózz! A felelőtlenség csúcsa 2008.06.24 08:36:00
A Batka által küldött életképről megnéztem volna egy fotót, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen van. Én már a hasonló, halmozati hülyeségektől mentes kutyás történeten is kiakadtam, de ilyen a világ, a rekordokat újra és újra megdöntik. Találtam is egy jó kis…..
killtheradical Feri, a Lackley 2008.06.19 20:02:00
Ferencünk újfent ismét nagy szociális érzékenységről tesz tanúbizonyságot. Egyem a szívét kiskanállal. (mert úgy jobban fáj) Azt mondja, hogy a magas távhő árak kompenzálására talál ő forrást: adóztassuk meg az energiai cégeket! Kik azok az energiai cégek? Azok,…..
BuheraBlog Kritikus Firefox 3 hiba 2008.06.19 16:03:18
Alig kezdődött el a Download Day, a Tipping Point biztonsági cég Zero Day Intiative nevű, biztonsági hibákkal kereskedő egységénél távoli kódfuttatásra alkalmas Firefox hibát jelentettek. A sebezhetőség érinti a böngésző legújabb, 3-as változatát, de a régebbi 2-es szériát…..
Ön szerint elképzelhető, hogy 2012-től a kábeltévéhez hasonló díjcsomagokban kell majd előfizetnünk a legnépszerűbb internetes oldalakra? Két vezető kanadai telekommunikációs cég alkalmazottjai szerint igen. Vajon csak kacsa hír? Vagy a telefontársaságok ma még titkolt…..
Egy igazi klasszikus: a szívószálduda. Olcsó játék... ...és ráadásul hamar meg is van. És még kisebbeknek is jó. És ugye milyen szép gyűrött a háttérlepedő! Vizsgák után kivasalom. Már csak kettő van hátra. =)..