Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyító

54 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
Siklósi András(Nagyon sajnáljuk, de nem tehetjük meg, hogy nem közöljük. A szándékunk nem gyűlöletkeltés, hanem korrekt tájékoztatás! Bízunk benne, hogy e megrázó hír szeretetteljes embertársi összetartásra serkent!)Azt hiszem, nem tévedek, ha kijelentem, hogy ehhez fogható…..
Nagyító 2010.04.10 15:59:36
@St.Bernardus: Igen, felkerült a rákgyógyítás 2. része is, mert önmagában az új medicina alkalmazásának véletlenül (de inkább szándékosan) bizony nem várt hatásai lehetnek. A 2. rész a kezelés fizikális módszerét is részletezi, tehát szigorúan együtt kell alkalmazni a kettőt.
Nagyító 2010.04.24 03:00:09
@zsoci: Ha tudsz olvasni, akkor nézd át a 2. részét is a cikknek, ha nem, akkor pedig ennyire ne törjön ki belőled az intelligencia buzikám.;)
A világhálón, közelebbről a PressTV portálján jelent meg az a megdöbbentő CIA tanulmány, amely Izrael fennmaradását kétségbe vonja a következő 20 esztendőben.A tanulmány feltételezése szerint az összes palesztin menekült visszatelepül a jelenleg elfoglalt területekre,…..
Nagyító 2010.04.24 02:57:45
@mefisto: A Fidesz nem lehet Magyar, mert az izraeli Likud testvérpártja. Nem én találtam ki, Orbán Viktor mondta. Viszont úgy érzem, hogy ha izrael a kipusztulás szélére kerül, akkor abból tényleg 3. világháború lesz.
Tisztelt Szerkesztőség! Megosztom Önökkel egy szomorú nap krónikáját. A helyszín Baranya megye egyik kistelepülése. A család, amelynek jogi képviselője vagyok (nagyszülők, édesanya, két kicsi leánygyermek) tartozik egy pénzintézetnek (ebben sajnos eddig nincs semmi…..
A Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Ján Slota megint alkotott. Ezúttal történelemtudását csillogtatta meg, bár azért, hogy márciusban még nemzete himnuszát sem ismerte, Király Linda-különdíjat érdemelt volna. Itt is van néhány aranyköpés a pártelnöktől, reagálva Vona Gábor…..
Megdöbbentő tények a Fidesz testvérpártjának, a Likudnak az országáról. Arról az országról, melyet Bajnai Gordon Magyarország legjobb közel-keleti barátjának nevezett, megdöbbentő tények Izraelről. Ha eddig úgy gondolta, hogy a Magyar Gárda egy fasiszta hadsereg és elítélte…..
Lech Kaczynski lengyel elnök végső búcsúztatásának napján, amelyet a magyar kormány nemzeti gyásznappá nyilvánított, katonai tiszteletadás mellett a magyar himnusz hangjaira felvonták, majd a Szózat hangjai alatt félárbocra eresztették a nemzeti lobogót az Országház előtt…..
Tíz nap alatt minden idők legnézettebb rovásírás-témájú videójává lépett elő az interneten az a kisfilm, melyet a japán közszolgálati televízió (NHK) készített hazánkban a székely-magyar rovásírásról – tudatta az MTI-vel a produkció szolnoki közreműködője.…..
2010. április 12. - új korszakra ébredt Magyarország. Hajszál híján Fidesz kétharmad, bő 16% Jobbik, van ok az ünneplésre. Csak Önöknek, csak most, de megcsináltuk...Exkluzív videó! ;) És elkészült a következő anyag is: CSAK A FIDESZ - a győzelmi videó…..
Nagyító 2010.04.12 13:13:44
@sativum: Ezt most valahogy én sem értem.:)
Nagyító 2010.04.16 13:55:54
@Win Elen: A videót pusztán csak poénnak szántam, minden célzás nélkül.:) Bár való igaz, hogy Morvai volt már korábban Viktornál 4 órás magánbeszélgetésen, bár ezt úgysem hinné el senki. Aki viszont nem hiszi, az járjon utána - na az meg a másik, hogy arra a nagy többség lusta, és kényelmesebb is mindent gondolkodás nélkül elhinni amit a kedvenc pártunk mond. Az emberek már csak ilyenek.
Nagyító 2010.04.16 14:45:45
@Win Elen: Azok voltak ügyesek akik a szoftvert készítették hozzá.;) Te is tudsz ilyet készíteni a www.jibjab.com oldalon.:)
Jobbik:A Jobbik címere egy stilizált vitorlás hajó, amelynek árbocát a kettős kereszt, vitorláit pedig a nemzeti színű körök adják. Jelentése, hogy a történelmi tradícióink adják az alapot (árboc), amelyre a közösségeinknek (családok, szervezetek, települések, egyházak és…..
Nagyító 2010.04.16 13:58:29
@Bemmbemm: Én hallottam róla jobbat is:
A szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló.;)
Ma reggel hozta le az index a hírt, hogy a Népszabadság információi szerint a miskolci paneltűz gyanúsítottja egy idős nő. „Azért itt (Heves megyében – a szerk.) vizsgálják a tűz keletkezésének okát, mert a borsodi rendőrök elfogultságot jelentettek be az ügyben. A…..
Egy 18 perces videó Edit néniről, aki élete utolsó percében még hozzászólhatott nemzetünk jövőjéhez. Nagyon tanulságos magyar rövidfilm, angol felirattal. ..
A tavagy augusztus 15-én, nem sokkal 22 óra előtt történt avasi tűzesettel kapcsolatban egy ember ellen indul büntetőeljárás, olvasható az indexen. A tűzben egy anya és két gyermeke vesztette életét. A kép forrása - minap.hu A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője,…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Megfontolandó gondolatok három és fél percben Posta Imrétől: ..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Kormányunk nemzeti gyásznappá nyilvánította a lengyel elnök temetésének napját, az időpont még nem ismert. A tragédiában 96-an vesztették életüket, az elnökkel utazott felesége Maria, valamint teljes stábja is, többek között Slawomir Skrzypek a lengyel Központi Bank…..
Nagyító 2010.04.13 16:05:36
@Fedor: Javítottam is, köszi az észrevételt!
Kedvem támadt egy kicsit az elemezgetéshez és, hát mit is mondjak, elég érdekes eredmények jöttek ki. Főként Orbán büszkesége vitt a dologra, hogy már zsebre is tette a maguk fix kétharmadát és azért valljuk be, erről az utca emberének elsőre a „három emberből kettő…..
Nagyító 2010.04.12 23:42:59
@Balt: Nem, mindent a megfelelő oszlopban keress.;)

@Sztifler: "A 10 éves gyerek arra szavazna, aki cukrot adna neki."

Pontosan ugyanez megy 18 felett is, csak nem cukornak hívják.
Nagyító 2010.04.13 00:52:59
@Mateahos: Igen, én szavaztam. Azért "panpogok" mert jogom van hozzá, úgyhogy nyugodt legyél.;)
Csak a Fidesz! - Szó szerint. Nagyon komoly győzelmi videó, de szigorúan csak nagyon erős idegzetűeknek.;) function iwiwshare_click()…..
Nem tudom leplezni: nagyon izgulok a ma esti eredmények miatt. A mai nap nagy napja lehet a magyar nemzetnek. Eldől a sorsunk. Valaki örülni fog az eredmények hallatán, valaki sírni. Hogy melyik reakció lesz jogos, azt majd meglátjuk. Én bízok az emberek ítélőképességében és bízom…..
Nagyító 2010.04.11 20:00:27
Üdv mindenkinek!

@Bemmbemm: Ha még álltak sorban szavazásnál este7 órakor is, akkor annyi embert még beengednek, haza nyilván nem zavarhatják őket, mert akkor meg abból lenne botrány. Bár lehet nem lenne ekkora sor, ha mondjuk a Fidesz nem tolja talicskával a tömegeket erre-arra, mert a 20 év alatt ilyen gond még nem volt (bár Kubatov-adatbázis sem...)
Ma az LMP 13:54-kor kiküldött egy hírlevelet. A levél az LMP logójával, a központi e-mail címéről érkezett. Ahogy olvasható, a levél egyrészt szavazásra buzdít (ami önmagában még nem kampánysértő), másrészt arról tájékoztat, hogy a közvélemény-kutatások szerint az LMP…..
Nagyító 2010.04.11 19:44:35
@Alvin Straight: Igen, pontosan. Úgyhogy nincs kizárva, hogy a piroslap is kampánycsendet fog sérteni (mivel még az van, mert meghosszabbították) mondjuk MSZP-s levelekkel.;)
Egyre több bilit borogatnak ki a Jobbikkal kapcsolatban amikről gondolom mindenki hallott már. Ott van például az egyik képen „virslivel faszozó” párttag, a volt szóvivőjük Király András, akiről olyan fotók jelentek meg amiken állítólag füves cigit szív, valamint…..
Nagyító 2010.03.31 22:21:06
@markus12: Örülök, hogy tetszenek a cikkek. Igyekszem a blogot majd viszonylag gyakran frissíteni a jövőben is, szeretettel várunk!
Nagyító 2010.04.11 17:19:04
@spiritxxx: Teljesen egyetértünk, ez egy elég nyilvánvaló dolog.