Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tony zionist_9

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..
 A magam részéről már régen és sok helyütt hangoztatom az alábbiakat:1.) Az időjárás jelentés nem jelentés, mivel jelenteni csak arróllehet, ami már tény. Ezt gondolom ugye nem kell magyarázni2.) Ami ma időjárás-jelentésként fut a TV-ben, rádióban, stb., az nemjelentés,…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
tony zionist_9 2010.03.29 15:02:49
@Billy Cole: komám - a közvéleménykutatók szerint a Fidesz szimpatizánsainak 'iskolázottsága' a támogatás növekedésével egyre jobban közelíti a primitív MSZP-sek szintjét. zuhan a színvonal.

a 3 biztosan bejutó párt közül messze a Jobbik szimpatizánsai a legiskolázottabbak, és a legfitalabbak. ettől vagytok beszarva.

persze, biztos vannak eccerű vidéki parsztok meg kocsmatöltelékek a szimpatizánsok között, de azért ezek is evolúciós előnyben vannak MSZP-s, illetve FIDESZ-es társaikhoz képest.
tony zionist_9 2010.03.29 15:08:17
@Hattory Hanzo: bögregyűjtő megélhetési zsidóbérenc.

amúgy remélem rendesen auditálják ezeket a retkeket, és a végeredményben megmutatozik, hogy az operának meg a host file-nak hála nem sok reklámmalérnek el engem a zsindex hírdetői.

na leugrom a rócsildba egy kis kóser malacfülért.
tony zionist_9 2010.03.29 15:16:36
@manócska: nem. egyénre szabottan tényleg nem. no de milliós mintákban már igen.

hacsak nem akarjuk magunkkal elhitetni, hogy a magyar felsőoktatás teljes csőd, és az orvosok, mérnökök, közgazdászok, és a valóban jelentős munkát végző kutatók nagy része kutyaütő, akik semmire se jók.

ez természetesen nincs így, akkor sem ha vannak olyanok, akiknek vmi gábordénesről, meg vmi kodolányiról van büfészakos papírjuk, esetleg jártak pár félévet 'tanárúrhoz'.

gondolj bele, hogy a mai középiskolások között a többség már Jobbik szimpatizáns. 2014ben ezek már szavazni fognak.

de az egyetemisták között is biztosan többen vannak, mint az MSZP-SZDSZ-s köcsögök.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
tony zionist_9 2010.03.26 10:36:53
@az igazi Sipi: de jó, hogy eltakarodtál az origóról anno sipikém :D

te azóta csak hülyébb lettél, teljesen megzsidultál :D

a fű is kár beléd, inkább adnád oda normális embereknek :D
  Volt ez a Király András-ügy, meg a Szávay István-ügy, a Képviselő Funky kéjjel vadássza le a jobbikos politikusokat. Ugyan kellemetlen mindkettő, de igazából egyik sem komoly, csak épp okoznak némi kognitív disszonanciát egy komolykodó pártban, ahol mindenki kemény,…..
tony zionist_9 2010.03.26 01:04:51
@Cypriánus: milyen pénisznövelés te szar?

bulin bebaszva egy virslit beletesz abba a szarba. gondolom körbement, derült rajta az úri társaság. mindenki elbábozott vele valamit. ha te ott lettél volna, te is elbáboztál volna, meg a cusi is, meg szijjártó is :)

de megnézném, hohy fodor meg szájer hogy fajtalankodott egymással bebaszva a bibókoleszban, még a geci is zorbán szakállára freccsent fujj. ha lett volna fényképezős mobil, meg digitális fotózás, akkor mi lenne...

de izé
MIÉRT KELL A VIRSLIT KIKOCKÁZNI?
aljas indokból, előre kitervelten...
hogy a sok birka felhördüljön, hogy fujj faszát mutogató jobbikos. mert kikockázva az lehet akár a saját fasza is.

csak egyetlen indíték lehetett a virsli kikockázására...

szánalmas :)
tony zionist_9 2010.03.26 01:06:39
@Talon Karrde: ebben az országban mindenki szív...

átvittértelembenkonkrétan

@helloblog: velem aztán nem. szilárd bástya vagyok, minden ostromnak ellenállok :)
tony zionist_9 2010.03.26 01:16:22
@tony zionist: Fű alatti beszerzések sora a Volánbusznál
2010. március 26. 00:03

Magyar Nemzet
Közel kilencmilliárd forintért vásárolt használt buszokat az elmúlt években a Volánbusz. Tendereiken bevett gyakorlat volt, hogy különböző kifogásokra hivatkozva korlátozták a versenyt. Az állami cég neve felvetődött a Daimler-féle nemzetközi vesztegetési botrányban is.

még ők is :)
Konzervatórium Talált idézet 2010.03.25 12:25:00
„Szintén biztos, hogy a magyar jobboldal természetes vezetője Orbán Viktor. Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak. Minden mellette szól. Nincs alternatívája, óriási és biztos a tömegtámogatottsága, a legnagyobb…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
tony zionist_9 2010.03.25 11:36:24
@gauche caviar: gondolkodás? ezzel a pözsós demagógiával? :D zsidó gyere át a zebrán,jó? mozogjál!
tony zionist_9 2010.03.25 11:38:20
@ne most: ha nem tudod, akkor minek élsz?@gauche caviar: nem lehet róla lemondani majom, nézzél utána. ráadásul Morvait EP képviselőként illeti ezt meg, hogy jön ide az OGY? :D

tettenérés? :D tudod mi az zsidó? ha akkor kapták volna el, amikor pont odaparkolt, az lehetett volna tettenérés te szar...
amikor visszamegy a kocsijához, az már nem tettenérés...
tony zionist_9 2010.03.25 11:41:49
@tоny zionist: kösz a bókot iván :D látom eltanultad a nickklónozást a tegnapi móka után :D

na megyek, klónozni egy gauche caviar nicket :D
aztán egy ne most-ot :D
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
tony zionist_9 2010.03.25 10:22:08
@Spirál: ócska hülyegyerek vagy..de hát aki az MDF-ért remeg, az nem is lehet normális.
pattanj le TG-ről te szerencsétlen.

az lenne igazán pofátlanság, ha bűnözők egy lopott párttal elindulhatnának.

dávid ebolának, herényi kárónak, somogyinak és a többinek a sitten a helye.
tony zionist_9 2010.03.25 10:26:53
@milanello: engem pont ez zavar a jobbikban :) a kisdobos novák mindig is ellenszenves volt, de ez a "mozgalomban ismertem meg a leendő feleségem" dolog engem kőkeményen Csermanek Janyira emlékeztet...

azért remélem, hogy idővel háttérbe szorul a novák házaspár.
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..