Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nahol

83 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kóma prank 2013.12.10 10:30:00
A muksót már ötödjére kapták el ittas vezetés miatt, ezért úgy döntöttek a haverok, ezzel a kis tanítós prank-kel fogják megakadályozni a hatodikat. Röviden: arc kiüti magát és ezalatt egy kórházi szobát rendeznek be, majd amikor magához tér, azzal üdvözlik, hogy tíz évig…..
nahol 2013.12.10 11:41:52
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..
nahol 2013.12.02 12:14:39
..
nahol 2012.10.29 20:49:03
@wilson77: kuláznom kell az egritől az avatarodon
Subba LajkaBoss! 2012.09.28 09:41:45
..
nahol 2012.09.28 09:46:35
CSOKOLÁTÉ!!!!!!!! yOO!!!  ..
Subba Partiajánó: Alpáré 2012.09.21 10:55:25
Parti szar zenékkel a Szférában október ötödikén! ..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
nahol 2012.09.21 09:03:47
Augusztusban Unique Fesztivál. Rick Roll, Bonnie Tyler, Scooter, Dj Bobo, Kozmix, Happy Gang, UFO, Hip Hop Boyz, Ámokfutók, illetve pál van fasz!!! Mi ha ez ki nem? yOOOOO  ..
Let the rave control your body!  ..
Nyomi tumblr-esek buliznak! Menjetek el, és ünnepeljétek meg azokat, akiktől egész évben lopjuk a kontentet, ez a minimum!!!! Ráadásul ingyen van! ♪♪♪♫♪♪♪♫♪♪♫♪♪♪ ♪♪♪♫♪♪♪♫♪♪♫♪♪♪ ♪♪♪♫♪♪♪♫♪♪♫♪♪♪…..
Hajrá rave! Hajrá német nyelv! Mert ugye a német nyelv a raveben nagyon fontos és szinte garantált minőséget garantál. Blümchen - Nur geträumt, hatalmas sláger, minden korosztály számára hallgatható, én azonban mégis a 60+- nak ajánlom.yOOOOO  ..
Találtam egy hallgatható verziót Ke$ha "Your love is my drug" című tortájából. Igen, az egy dollárjel a nevében. Eredeti nevén Kesha Rose Sebert, természetesn dollárjel nélkül. Egyetlen dolog amit nem értek, hogy miért ér véget ennyire hirtelen e dal.Na csá…..
 Itt a visszatérés, mint a támpont iroda és a vortex-keverő, úgy visítunk újra az élmezőnyben. Nem is lopom az időmet, itt egy klasszikus 2 Unlimited szám japánosítva, a plusz bpm sosem árt. Sőt, a bpm külföldi. Ezért király a Dancemania és ezért kell vigyázni, a félig…..
Subba Közgáz Gólyabál 2011 2011.11.17 14:40:00
Végére még egy Kosheen-t is sikerült...
nahol 2011.11.17 18:57:16
 Ha tetszik, ha nem, Marduk van. 7 éves a Plague Angel, ezért örülünk! ..
 Ha tetszik, ha nem a Children of Bodom az elmúlt 15 év egyik legmeghatározóbb zenekara. November hónapban pedig megünnepeljük a Something Wild című albumuk kiadásának 14. évfordulóját. Ha eltöltünk 1-2 órát Budapest utcáin, garantálom, hogy nem egy COB polós koktélozó…..
 Itt egy igazi nyomás rave dal, a legendás Rave Mission című gyűjteményből.  Shorty Bone, 90-es évek, nem mondok rosszat, ha állítom, hogy kurva jó mester. Nem kell ide gyűjtőrúd, csak a hapci! Summer edition, ha már ősz van, legyen nyár is. Mint a szerencsen a mogyorót,…..
A holnapi elképesztő premieren felkulélva jött el annak az ideje, amint igéretet-tik. Nero's Day At Disneyland, nem Maruosa, azt minek, majdan ő holnap szétrepeszt. A holnap nap után viszont új várakozás veszi kezdetét, pedig Nero várásának a szent ideje. Na holnap kuléval aztán…..
 Régen nem volt már igazi tánc. Vissza a 90-es évekbe, Bobo-val átmulatott éjszakája még a spártaiaknak is volt, bár kurvára tagadják. Vérszopó népség. Bobo, igen, Bobo az isten. Kokó meg visszavonult, nem maradt más hátra, csak a jurodensz! yOOO ..
A mai egy igen massziv adag lesz. Nem merek ilyeneket kirakni, mert a végén fenéken billentenek a hatóságok, esetleg azok a kurva tintás kamón evribádi fiatalok a tévéből. Amikor azt mondom, hogy massive, akkor az azt is jelenti, hun kifolyik a gulyáslé a seggetekből. Fuck me JAPAN!!!…..
 Azt, hogy kurva király az új Scooter, megunhatatlanok a srácok. Modernizálunk, daptep, meg minden, egy korsó sör, egy liter komp, várandós anyák. Tahi. yOO ..
 Nagyon várjuk már az új SCOOTER albumot! yOO ..
 Legyen a ma este a kegyetlenül irigylésre méltó remix est, amikor irigyeljük a remixeket. Itt egy simán szar szám. Ebből kaptunk mi valami elképesztő, már-már hihetetlen heresömört. yOOOOO Amúgy érezni benne egy kics padödőt. Hajrá PADÜDI44444444..
Folytatom a remek happy hardcore sorozatot. and im raving and im shaking Mindenhol raving, fantasy, vadvirág. Nyomás! yOO  ..