Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szólón

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Subba A nap képe 2010.08.10 08:30:00
via lazacz..
Szólón 2010.08.10 12:37:42
A Bare Feats egy tök jó tesztet készített, aminek önmagában persze nincs semmi értelme, de ki ne szeretné a bűvészkedést a számokkal, az egy dollárra leosztott teljesítmény vizsgálatát, a drágább, de olcsóbb-típusú összeállításokat, vagy a kikötözős pornót? Utóbbiról…..
Tegnap este bukkant fel Twitteren a következő üzenet: Looks loke I now have an unlocked iPhone 4. PlanetBeing, az iPhone Dev Team tagja tudatta így a világgal, hogy felhajtotta a mobil szoknyácskáját, és jó keményen megdöfködte hátulról. Nincs tehát többé akadály, az iPhone 4-gyel…..
Tegnap volt itt egy post, amiben arról írtam, hogy az AT&T pillanatok alatt kifogyott az első napra szóló készletből, az Apple online boltja szintén, ahol akkor már csak július hetedikére ígérték a megrendelt termék érkezését. Csütörtök reggelre július 14-ig súlyosbodott a…..
Kevés kivétellel sikerült összegyűjtenünk a jelenlegi hot-hatch kínálat színe-javát, hogy a királynak tartott Focus RS-sel szemben mutassák meg, mit tudnak. És ezúttal akadt versenypálya, na meg stopper. Vélemények az azonos című írásunkról...
Subba A nap képe: A pokol kapuja 2010.06.01 01:50:00
Az Agatha nevű trópusi vihar egyik tornádója csinálta közben leesett rengeteg csapadéknak köszönhetően "lyukadt ki" ilyen csinosan Guatemala City Kettes Zóna nevű városrésze. (Az eset nem azonos a három évvel ezelőttivel.) Nem kamu. Ez talán egy kicsit 'shoppoltnak…..