Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikeresnő

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta küzdöttem a súlyommal és a kinézetemmel, mindig is az a kövér disznó voltam akit senki nem akart elvinni moziba vagy mellette ülni a buszon. Ha kurva lennék már rég éhenhaltam volna! De ez most megváltozott! Nézd csak meg a képeket. Érdekel hogyan változtattam meg az…..
Én is fogytam, nem keveset... sokat! Amíg egy bálna voltam kb 150 kilót nyomtam a sok mekis kajától és pizzától, ezért elégedetlen voltam a súlyommal. Aztán megtaláltam ezt az ACAI micsodát valami nő blogján, aztán megint, aztán láttam a TVben is, és valami híroldalon is…..
Ez a lépés nagyon fontos, vettem egy szakácskönyvet és egy pár konyhai segédeszközt és megtanultam főzni olyan dolgokat amikről eddig álmodni sem mertem, pl hotdogot, pizzát, és még hamburgert is tudok magamnak csinálni! Elképesztően finomak, így már nem kell kilépnem az ajtón…..
Ahogy fogyni kezdtem, rájöttem hogy a puncim szine nem igazán tetszik ezért körülnéztem és némi szinező felhasználásával megoldottam a problémát. Ez tényleg csodát tett, az önbizalmam az egekben volt és nem tehetek róla de kényszert éreztem hogy mindenkinek megmutassam a…..
A következő fontos lépés ( mind fontos! ) az életem megváltoztatásában hogy beszerezzek pár mágikus kristályt ami távoltartja a gonosz lelkeket. Biztos vagyok benne hogy valaki megátkozott, már egy ideje sejtettem, és emiatt nem tudtam lefogyni. Kiderült hogy igazam volt, az egészet…..
Na ez tényleg igazán sokat segített! Felvettem egy kölcsönt, (oké igazából többet is, így kedvezményt is kaptam a prodiventnél, 312% helyett 265% THM, ez több mint 50%-os kedvezmény!) és az így szerzett pénzből eljutottam a plasztikai sebészhez. Nagyon kedves volt a fickó bár…..
Ráébredtem hogy ha ha tökéletes nő akarok lenni enélkül a tudás nélkül nem jutok sehova. Neked is meg kell értened ennek a képességnek a fontosságát. Találtam egy tuti könyvet a témában és elkezdtem hotdogokon gyakorolni, ami nem csak hogy szórakoztató volt még zabálni is…..
Ez egy kritikus pont volt az életem jobbátételében, és hogy azzá a nővé váljak akivel a srácok szóbaállnak. Ráadásul némi pénzt is kerestem vele, majdnem eleget a fogyi tablettákra és a hitelek visszafizetésére. Régebben mindig kételkedtem ebben az egész pornó dologban,…..