Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paketa

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi 15 gusztustalan PC sarok 2016.02.11 17:22:31
Itt van 15 számítógépes munkaállomás, amivel szerintem senki nem szeretne a környezetében találkozni. Biztosan nagyon lázas munka folyt mindegyiknél, és a takarítás elmaradt, de inkább a trehányság játszhatta a döntő szerepet a körülmények kialakulásában. Plusz egy…..
Egészen bizonyos vagyok benne, hogy minden lemezjátszó-gazda sorstársunk fejében megszületett valaha ( előbb vagy később, mindegy ) az a dilemma, hogy mennyi az az összeg, amit hangszedőre érdemes egyáltalán költeni? Azoknak, akik valamilyen alapgéppel rendelkeznek ( Rega Planar…..
Most hogy átnyálaztuk magunkat a hangszedő-hegyeken (lásd AW a Facebookon), nézzük meg – két részletben – hogy miként lesz mindebből jó hang. Azt – remélhetőleg – már tudjuk, hogy a kar-hangszedő rezonancia nagyon lényeges, és nekünk célzottan a 10 Hz körüli értékek…..
Ráértem az eső miatt és csináltam egy időgépet, amivel visszamentem az időkbe, amikor még nem minden kínai alkatrészekből készült, hanem minden ország saját maga csinálta az autóit. Ha már ott jártam, elhelyeztem pár mikrofont a különböző tervezőirodák meetingszobáiban. Figyelem, aki komolyan veszi,…..
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Paketa 2015.06.30 09:23:09
Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt. Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy…..
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
Paketa 2014.06.01 08:48:49
20
Belsőség Csak a BDA/BDG 2014.02.18 11:48:48
Ha Stump Bandi vagy én későn érünk haza, annak sok esetben a BDA/BDG az oka. A BDA/BDG egy drog. Beépül az agyunkba és nem ereszt, havonta legalább kétszer kéri a szervezet az adagját, ilyenkor - általában - brit, ír vagy skandináv rali-bajnokságok videót KELL néznünk. Legalább…..
„A ködben csak hallottuk, ahogy gangol valami - brááp-brrááááp-brráááááp-brááááá – aztán hirtelen sistereg a gumi a nedves aszfalton, megláttuk egy pillanatra az EVÓ-t, majd tompa csattanás, utána stadam-badam-bammm, de a ködben teljesen eltűnt a kocsi. Nyílegyenesen…..
Paketa 2014.01.09 11:42:18
A jelenlegi parkolási rendszer önmagában is skandallum, mert természetesen nem arról volt szó, hogy befektetők építenek parkolóházakat, védett parkolókat, melynek használatáért - jogosan - pénzt kérnek. Ez ellen senkinek sem lehetne kifogása. De szegény hazánkban ez úgy indult,…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Paketa 2013.09.08 15:26:19
Belsőség Heti merítés 2013.01.06 17:27:37
Mérges maci Két hibamentes nap eltelik, harmadik napon ránézek a kerékcsavarokra: itt valami nagyon nem stimmel. A kereket levéve gyanúm beigazolódik, a 16 csavarból mindössze 7 darab gyári, a többi más hosszúságú, menetemelkedésű stb., volt mindenféle mint a jó bazárban. A…..
Nem tudom, Winkler mennyit gondolkodott azon, miképpen mutassa be méltó módon az alig ezerkettes Peugeot-t, mindenesetre megoldotta. Gyanús volt, hogy mindig dicséri, ezért is voltunk kíváncsiak arra, mit hoz ki ebből. Élvezte? A homlokrakodás egyértelműen remek élmény volt,…..
Az alábbi olvasói levelet az elkeseredettség szülte: írója egy rehabilitációs felülvizsgálaton nemrég átesett bányász, akit egy infarktus után és számos betegséggel terhelten is munkára alkalmasnak ítéltek, s ha nem tud elhelyezkedni, ezután összesen 28 ezer forint havi…..
Paketa 2012.09.19 11:17:33
@sefatias: Önnek ezek szerint kötelező volt bányásznak mennie ha jól számolom 1990-ben? Nyilván volt valami oka, elhiszem, hogy nem ez volt az álma. Ettől függetlenül nem ez az egyetlen embert próbáló szakma. Ön azonban 3 év múlva nyugdíjas lesz ha csak nem már most is az. Ellenben egy kőműves culágernek még 60 fölött is tolnia kell a betont ha meg akar élni és bírja.
Ez, hogy a téglából nem jön csak úgy a meleg nekem teljesen új. Szerencsére a Márkushegyi szén megment a fagyhaláltól! Igaz ezt szerepeltetik az egész ország villanyszámláján szénipari szerkezetátalakítási pótlék vagy valami hasonló címszóval.
Továbbra sem gondolom, hogy könnyű munkáról van szó, de azt sem, hogy ezért még külön elismerés, pénz, nyugdíjkorhatár csökkentés, külön bánásmód járna. Ismerte a körülményeket és a feltételeket amikor ezt a hivatást választotta. Miért gondolja, hogy most amikorra kiderült, hogy önnel is történhetnek bajok meg kell ezeket változtatni?
Aki életében kettőnél többször járt autószerelő műhelyben, biztosan hallotta már a címben szereplő mondatot. Ez már a múlté, nagyon nem így kell azt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Paketa 2012.08.13 10:30:23
@Dr. GGG77: A vidék az ilyen! Engem is zavar a vasárnap reggeli fűnyírás de nincs mit tenni vele. Megszokod vagy elköltözöl. Szerintük aki nem bírja a zajt vagy a szar szagot az menjen a városba. Én egyébként már kitaláltam a tuti megoldást. Lebetonozom az udvaromat, veszek egy lepukkan 250-es ETZ-t amiből építek egy gokartot és kipuff nélkül fogom vele veretni minden Vasárnap reggel héttől kilencig. Érezzék ők is a törődést! :)
Belsőség Heti merítés 2012.07.22 10:01:00
Lépten-nyomon hülyének néznek Kétévente kifújom étolajjal nekem bevált,nem rohad,aki kételkedik benne nézzen be egy melegkonyhán a légelszívóba! Mosolyra fakaszt a hangja A 8ezerig skálázott fordulatszámmérőt vidáman leforgatja. Hátsó kerekes autókat megszégyenítően…..
Paketa 2012.07.22 16:00:50
@africans: Már márciusban is hirdette a Porschét. Akkor még ha jól emlékszem 650 volt az ára.
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
Két hely van Európában, ahová mindennél jobban szeretnék eljutni: Rómába és Párizsba. Ez utóbbi nemrég sikerült és nemcsak a műemlékek kötötték le figyelmemet...Nem titkolom, hogy rajongok a 60-as, 70-es évek francia filmjeiért, visszavágyom az akkori utcaképet és…..
 Most hogy kezdenek megjövögetni a Roco újdonságai is, abból is beszereztem az elsőt, mégpedig a Tadgs kocsit. Érdekes hogy a Roco mennyire nem törődik azzal, hogy a katalógusba milyen képeket rakjon, a modell ugyanis köszönőviszonyban sincs vele. Év elején a fotó alapján…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..