Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lumi ®

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
Erről szólnak a hírek: a Facebook lenyomja az iwiw-et. Lenyomja, mert felpörgött, és már van 400 ezernél is több felhasználója... Jelzem, ennyi felhasználója van a Network.hu-nak is, ők mégsem gondolják azt, hogy lenyomják az Iwiw-et. És a Network.hu is felpörgött: február óta…..
Varázspálca alakú távirnyító. Illetve nem csak az alakja olyan, de a pálca lengetésével lehet például csatornát váltani, hangerőt szabályozni. A csatornaváltáshoz felfelé vagy lefelé kell böködni, a hangerőhöz pedig az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes…..
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
lumi ® 2009.06.25 10:29:33
Deep in Dead Space Essünk neki! 2009.03.25 11:26:00
Na megvan a hajónk, a skilljeink, betáraztunk a sisters launcherbe akkor induljunk el szkennelni. Na de hol lehet zsíros lootot találni gondolkodik el egyből a kezdő kincsvadász. A válasz erre az, hogy egy kis mázlid ha van, teljesen mindegy hova mész.Először is ajánlom ezt a…..
Nos, múltkori felhívásunkban arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el nekünk emailben azt a magyar fejlesztésű webdizájnt, amit a legjobbnak, legszebbnek gondoltok. Sokan saját alkotásukat küldték be, de vannak, akik egyszerűen csak saját esztétikai érzékükre hagyatkozva…..
lumi ® 2009.02.18 14:56:23
Subba Képrejtvény: Sufnituning 2008.08.31 23:58:00
Postaládánkba érkezett egy fénykép erről a tuning autóról, mi nem tudjuk a megfejtést. Talán közöttetek drága olvasóink akad olyan nagyvilági paraszt, aki fel tud világositani bennünket is arról hogy mégis mi az édes életre jó az a két kiálló vas az autó elején?  …..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..