Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luiz Hemilton

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több otthont hirdetnek amerikai konyhás nappalival. Vannak jó tulajdonságai, de az éremnek mindig két oldala van, így most egy kicsit mögé nézünk ennek a típusú konyhának és kivesézzük, hogy milyen hátrányokkal jár, ha valaki ilyen lakás mellett dönt...
Sokszor írnak a Házépítők csoport tagjai olyan eseményekről az építkezésük alatt, amin sokunk szeme kikerekedik. Pedig már többen befejeztük az építkezést és mégis meg tudunk lepődni. Ezekből a sztorikból szemezgettünk és na, akkor Indul a bakterház!..
Luiz Hemilton 2019.08.31 17:28:18
@Pöff: Gondolod van olyan ember aki magassag alapjan keres maganak part?! Te hany eves vagy?
Tudtad? A világ legerősebb chili paprikája a Carolina Reaper. Carolina Reaper 2.200.000 SHU (Legmagasabb bemért érték) Carolina Reaper egy Capsicum chinense hibrid, a "Pakistani" Naga Jolokia (Ghost chili) és a Red Habanero keresztezésének eredménye. A hivatalos neve HP22B, mely elvileg a "High…..
Egy fiatal youtuber fogta magát, és némiképp kiegészített egy robotporszívót, ezzel elérve, hogy minden alkalommal, amikor menet közben nekiütközik valaminek, káromkodva ordítson a szerkezet. Akit a készítés folyamata nem érdekel, az tekerjen pontosan 3:30-hoz, láthatja, pontosabban hallhatja az…..
Luiz Hemilton 2019.08.16 08:18:06
A zenei fesztiválok lehetőséget adnak arra, hogy a legvadabb álmaink divatjait kipróbálhassuk egy éjszaka erejéig. A merész választások, a trendi outfitek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kitűnj az ilyenkor nem oly kicsi tömegből egy-egy pillanatra. Összeszedtem néhány ötletet az idei nyári…..
Új tulajdonost keres az Adastra nevű trimarán, amely az elmúlt hét évben bejárta a világot. Ahhoz képest, hogy nagyjából 15 millió dollárba került, a 12 milliós ár kifejezetten barátinak mondható...
Luiz Hemilton 2019.07.24 21:01:13
SERTEPERTE Alkoholmentesen 2019.07.22 15:43:21
Az alkoholmentes sör legnagyobb előnye, hogy akármennyit is iszol belőle nem, rúgsz be. Ebben a melegben egy alapos bebaszás az életedbe is kerülhet. Megszédülsz eldőlsz, kifekszel és már kész a baj, főleg, ha mindez közterületen történik, ott még ki is rabolnak, miközben átlépnek rajtad. Ha…..
Blogunk célja barkácsolásra bírni olvasóinkat, de nem minden áron. Vannak olyan tartományok (a mikrohullámú tartomány ilyen például), ahol már nem érdemes próbálkozni, mert vagy megoldhatatlan vagy értelmetlen és csak pazaroljuk erőforrásainkat. Szkeptikusan figyelem azokat a próbálkozásokat,…..
Luiz Hemilton 2019.07.24 08:27:55
@MaCS_70: Koszonom, hogy leirtad helyettem! :-)
Péntek este az észt Tommy Cash is fellépett az Electric Castle fesztiválon az erdélyi Bonchidán. A show le is ment, majd utána gyakorlatilag azonnal kikerült a fesztivál Facebook-oldalára, hogy köszönik Tommy Cash élete utolsó Electric Castle-ös fellépését. Okokat nem írtak, a kommentszekcióból…..
Luiz Hemilton 2019.07.22 15:02:11
A fenntarthatóságra való törekvés kapcsán gyakran felmerül az a felvetés, miszerint a környezet szennyezése – és így védelme – elsősorban a nagyvállalatok felelőssége. Az egyén, illetve a háztartások fogyasztása ugyanis nincs akkora hatással a környezetre, amely elegendő mértékű változást tudna…..
48 millió dollárba kerül a Zaha Hadid sztárépítész irodája által megálmodott penthouse New York szívében. A három éve elhunyt iraki építész irodája által tervezett lakóházat tavaly adták át New Yorkban, Manhattan Chelsea negyedében. a 28. utcán. Természetesen az épület nem tudja – nem is akarja -…..
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
via GIPHY Biztos nem csak olvasónk kertjében fordul elő, hogy Dunavarsányban a nagy esőzéseket nem bírja elnyelni a rendszer, hanem egyszer csak feltolja a kertedbe a szennyvízzel együtt. Ilyenkor aztán a szippantásig nem is használható a hálózat, a vízművek viszont fél napokig csak a vállát…..
Egy se veled, se nélküled kapcsolatot mi mással lehetne feldobni, ha korábban már minden be lett vetve, mint olyan kis titkokkal, amik érdekesebbé, rejtélyesebbé teszik az illetőt. Posztolónk barátnője heti szinten szállítja a múltjában rejlő újdonságokat, ám a pasit nem is az zavarja, hány férfivel…..
Luiz Hemilton 2019.07.09 08:04:26
@Daenerys Targaryen: Indulat volt, ellenben remekul ravilagitottak a problemara. A rinyagep jon mindenkinek egy sorrel. :-)
Tanulj kóstolni! Fagyiszezon 2019.06.24 17:07:09
A fagyiszezon beköszöntével eszembe jutott egy pár gondolat a fogyasztási szokásainkról. Szubjektív a gondolatmenet, csak az általam látottak és tapasztaltak vezetnek, nem végeztem felméréseket, nincs reprezentatív mintám és nem ismerem a fagylaltalapanyag forgalmazók eladási statisztikáit. Csak…..
Szerintem nagyon sokan emlékszünk a régi házi szódás szifonokra. Nekünk halványzöld volt, amibe csak nagyon koncentráltan és határozott mozdulatokkal lehetett beletekerni a kis patront, hogy abból ne szökjön ki a CO2 idő előtt. A patronra aztán ráfagyott a kezem, az első szóda…..
Luiz Hemilton 2019.06.19 23:35:54
@croc: Hol laksz?
Luiz Hemilton 2019.06.19 23:38:32
@croc: Szerinted az asvanyviz honnan van?! A legtobb asvanyviz forrasanak a vizet nem engedhetnek bele az ivoviz halozatba. Spec szures utan mehet bele csak muanyak flakonba, amit az okrok autoval hazahordanak, majd auzoval elszallitjak toluk az ures flakont, hogy utana soha tobbet ne bomoljon le a termeszetben.
A nyári kerti tartózkodás általában kellemes dolog, főleg délután és estefelé, mikor már enyhül a kánikula, és tényleg kellemes a szabad ég alatt tenni-venni, grillezni, vagy csak láblógatva bámulni az eget, a csillagokat. Nincsen azonban rózsa tövis nélkül, utóbbit ez esetben egy ádáz rovar…..
Luiz Hemilton 2019.06.16 23:25:20
@geegee: Muslicak ellen porszivo. 2-3 nap es eltunnek.
Luiz Hemilton 2019.06.17 08:28:11
@geegee: Nekem a porszivo valt be. Minden foldon allomasozo es levegoben levo peldanyt felszivok, amikor a konyhaban jarok. Kicsit idegesito a sok zugas es hogy kerulgetni kell a gepet, de par nap es megoldodik a gond.
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
Luiz Hemilton 2019.06.12 08:58:30
@Bambano: Ha neked lenne ilyen betegseged, gondolom a te pofad lenne a legnagyobb, ha egy ilyen kenyes szituacioban lennel erintett. Ostoba vagy, vegtelenul ostoba.
Mindig van valami romantikus és meghitt abban, amikor az ifjú pár közösen felszeleteli az esküvői tortát. A régi hagyományokkal ellentétben ma már számtalan íz, szín és stíluskombináció közül választhatunk, sőt akár a teljes desszertpultot is saját elképzeléseink szerint alakíthatjuk. Segítségként…..
Luiz Hemilton 2019.06.08 07:18:31
@MAXVAL bircaman közíró: O, te kreten... Az internet gazdagabb lenne nelkuled.
A FuraTermék Blog hőskorát megidézve a mai napon egy, a mindennapjainkban felbukkanó furcsa terméket mutatunk be a Tisztelt Olvasóközönségnek. Nem is szaporítjuk a szót, csapjunk bele a lecsóba töltött káposztába!..
Carantén Egy díjnyertes trófea 2019.05.17 15:00:00
Egy klasszikus kultautó módosítása alapvetően elég kötött feladat, hiszen nem sok bevethető fogás létezik egy olyan autó megalkotására, ami úgy válik egyedivé, hogy közben nem veszít a kult-sármjából, de mégis tükrözi a tulajdonos személyiségét. Szerencsére ez…..
  Ülök a metrón. Nyomogatom a mobilomat, a közösségi oldalon barangolok. Nem teremtek szemkontaktust, nem szoktam. Hirtelen két csaj vágódik be a szemközti ülésre. Egy pillantást vetek csak rájuk, aztán visszafordulok a telefonomhoz. De a hangjuk beszűrődik a tudatomba. Öntudatlanul figyelni…..
Luiz Hemilton 2019.05.15 06:59:55
@MAXVAL bircaman közíró: Ó, te fasz! Nincs valami dolgod Bulgáriában? Nagy szívességet tennél vele az országnak. Biztosan vannak ott helyi internetes oldalak is, ott kiélhetnéd a grafomán hajlamodat. Finoman szólva itt a kutya se kíváncsi a böfögésedre.
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
A  jogállamiság alapvetően mindig is kényes téma, amit kívülről könnyű bírálni, belülről könnyű alakítani. A jogállamiság feltétele az 1800-as évek óta változatlanok, és szerencsére ez a mai gimnáziumokban már érettségi tétel: - A végrehajtó hatalom - A…..
Luiz Hemilton 2019.04.30 08:26:03
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Ugy tunik, te vegtelenul leegyszerusitve latod ezt a vilagot kedves felebaratom. Az irasod alapjan nem lennek meglepve, ha kiderulne rolad, hogy laposfold hivo vagy. :-) Azt is elarulom, ha a kezeddel eltakarod a szemed, nem fogsz lathatatlan lenni. ;-)