Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi a neved lator??

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Mi a neved lator?? 2010.10.20 15:05:18
@Csirke72: Nem vágom. :) egyebkent szórakoztató ahogy tolod. Fura egy alak lehetsz. Ezt a nyomi blogot a nyomi kamucikkevel is feldobtad. Csak remelem nem gondolsz mindent komolyan amit leirtla, mert az gaz...
Mi a neved lator?? 2010.10.20 15:07:57
Mi a neved lator?? 2010.10.20 15:17:00
@Csirke72: De. Ez igaz. Az a fontos. De amit írsz az bántó, sértő. Néha egyszerű provokáció. Ezt jobb helyeken trollnak hívják.

Gondolom sok rossz érzéssel mentél el otthonról, hogy így beszélsz az országról az emberekről. Pedig rengeteg értékes ember dolog van am ott. Szerintem becsuld amit otthon kaptál. Gondolom németül sem kinn tanultal meg. Stb.
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..
Bangkok csendes. Nagyon csendes. A belvárost leszámítva. A korábbi vörös tüntetés helyszíne melletti templomban meghúzódó néhány újságíró szerint ugyanis rendszeres még a lövések zaja, a katonák próbálják a legellenállóbb tüntetőket megtalálni, no meg az…..
Mi a neved lator?? 2010.05.20 12:49:27
@chaophraya: Hali, egy dolog. lehet, hogy a szélhámos pénzeli a balhézókat, de nekem innen úgy tűnt a katonaság kezdte el kpucolni az embereket a tüntetésekről. plusz, ők azok akik lőni, és ezzel ölni kezdtek.

ezt azért nehéz innen elfogadni, akárki is az ellenfél.
Mi a neved lator?? 2010.05.21 17:05:30
@Chang Yai: Hosszú lesz az út a Nirvánába ilyen sok indulattal és gyűlölettel. :)

peace. :)
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
Mi a neved lator?? 2010.05.05 14:58:29
@navera:
legalább abban egyetértünk, hogy a hozzászólásod tényeg teljesen felesleges volt. :)

amúgy nem vágom, hogy kis szívből hogyan jött a betegség. ki tudna valaki segíteni?

Köszi,
Mi a neved lator?? 2010.05.07 08:44:22
@Ebzon: kopj már le. kit érdekel milyen nyelven nézed. ez a blog nem erről kellene szóljon. majom. Örüljél magadnak.
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Azt meséljél a gyereknek ebből az igen ízléses, szép kivitelezésű, sok képpel illusztrált könyvből, nem?..
Mi a neved lator?? 2010.05.03 18:11:08
@cozumel: amit te mondasz az nem liberalizmus. az demokrácia. össze ne sz@jam magam a sok kis libsitől... szakadjatok már le törpapáról. hülyeséget írt, azt kész...

Katona bácsi haptákba,
beleszart a nadrágba.
Sári néni mossa ki,
fújj de büdös dobja ki.

:)
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
Mi a neved lator?? 2010.04.20 15:22:23
@sulyokit: Köszi!

Király!!!! végre csinált valamit a "wombat". :)))) respect.
Az alábbi ügyben igencsak bizarrnak tűnik mind a hivatkozott ítéletindoklás, mind a lány nem túl korrekt húzása az apjával szemben.Elhunyt Édesanyám lakásának értékesítésénél elkövettem azt a hibát, hogy egyetlen lányom számlájára kértem az vételár utalását, mivel…..
Igen, az első számú közellenség jelentkezik, hogyvolttal, de előtte egy kis szolgálati közlemény: a kimaradásokért elnézéseteket kérem, kárpótlásként azt találtam ki, hogy a House AKTUÁLIS epizódjainak hogyvoltozásával folytatom most, hogy itt, helyben ki lehessen beszélni mi…..
Mi a neved lator?? 2010.03.25 17:54:39
Mi a neved lator?? 2010.03.26 14:36:38
@eperlekvár:
Ezen felül, House nem volt mindig ilyen szinten drogos és önző. Ha jól emlékszem a második évadban még sokkal emberibb volt. No majd elválik.

Azért remélem brinkmann doktort nem csinálnak belőle. :)

lehet hülyeség, de nekem foreman karakteréről drbenton ugrik be a ER-ből (nem csak a bőrszín miatt). szerintem benton jobb volt. No mindegy, lényeg, hogy haladjunk a részekkel és a HVokkal is.
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Mi a neved lator?? 2010.03.26 13:54:03
@Pete Gorilla:
hát ez azért így nem teljesen igaz. az USA elitképzése, a folytonos versenyeztetés is rendesen belejátszik (amennyire én ráláttam középiskolában és egyetemen főleg). Ha megnézed kik lövöldöznek, az idegbeteg, frusztrált tanulók. Merthogy ott is vannak ilyenek szépszámmal.
Mi a neved lator?? 2010.03.26 14:05:53
@Pete Gorilla:
ok. ez még igaz is lehet, de akkor te honnan tudtad hogy az csak a fegyvertartás miatt van.

Megértem, ha nem tudod elfogadni azt, hogy a gyereked megütik. Akkor se, ha amúgy megérdemelné.
De általánosítva börtönt követelni egy pofonért. Ez nekem nem tetszik. Különösen nem egy magát liberálisnak valló embertől. Ez nem liberalizmus. Ez szemellenzősség.

Bocs, ha nem tartod magad liberálisnak, páran már 'leliberálisoztak' (ki kultúrált, ki 'kevésbé' kultúrált módon)...
Mi a neved lator?? 2010.03.26 14:15:18
@öregkopasz0208:
Itt az alapvető vita abban (is) van, hogy a fenyítés vagy egy 'nevelő pofonról' van szó. Én életemben pofont kizárólag attól a tanáromtól kaptam akit visszagondolva a legjobban szerettem és akinek a tanárok közül a legtöbbet köszönhetem. Neki nem adnék egyest tanárként.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
A béka marad Csak a cigi 2010.03.24 10:57:00
Érdekes hír jelent meg a dohányos blogon:Ismét újabb tudományos kutatás eredménye látott napvilágot a tüdőrák kapcsán - kiderült megint, genetikai okok miatt alakul ki elsősorban, és nem csak dohányosok között. Én mindig örülök az ilyen híreknek, hiszen segít…..
Mi a neved lator?? 2010.03.24 15:36:00
@Schuerue:
pont mintha a nagybátyámat hallanám. Mikor tüdőrákja lett, akkor azért aztán minden felelős volt (kocsik, csernobil, mittudomén) csak a cigi nem. A Te logikád lényegében ugyanez, a kocsi füstje károsabb, mint a cigi, ergo mindenkinek Budapesten tüdőrákban kellene meghalni. Ez ugye nyilván nonszensz.

A cigi sajnos káros. függőséget okoz, ezért duplán káros. Fogadd el, hogy szerencsére egyre több embert zavar, ha étteremben bárban az arcába fújod a füstöt. Ezen lehet poénkodni, de ez van. megszívtátok.
Csak a diétázó vendégek használhatják a Parlament Cafe mellékhelyiségét, vagy mire gondoltak az üzemeltetők? (Ellenben az olaszul tudó "vendégek és vásárlók" minden további (diéta, haha) nélkül könnyíthetnek magukon.)Csavaros észjárás: clegane…..
Mi a neved lator?? 2010.03.24 13:51:45
@goyko:
A cafe neve, hogy parlament!! nem diet! sztem parlament=országgyűlés. akkor mér lenne ugyanez a diet? simán csak baromság...
Mi a neved lator?? 2010.03.24 14:17:53
@goyko:
jaja. a sztakin kívül a világon, ezt a szót utoljára talán 1924-ben használták valami történelemórán. :)

szerintem clegane-nál a pont.
Mi a neved lator?? 2010.03.24 14:30:51
@goyko:
Na ja.
plusz mennyire cool, hogy ilyet kiírnak. köcsög turisták, hát nehogymá' a kávézóba szarjanak!! :) silány ember aki ilyet kiír.
Seth MacFarlane, a Family Guy készítője biztos sokat gondolkodhatott már azon, hogy vajon miért nem verték még pofán egy bazinagy kereszttel, hiszen nincs olyan hónapja az évenek, amikor valamelyik katolikus ligát, egyesületet, nőegyletet ne sértett volna vérig animációs…..
Mi a neved lator?? 2010.03.24 13:55:44
@Sisko86:
minden kétséget kizáróan. Szerintem ne nézd. :)
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..