Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papinianus

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Születésnapodra 2011.10.24 11:53:00
Nem ismerjük egymást régóta, beszélgettünk már párszor, egy vagyok a sok közül, akiket a forgatag köréd sodort, valahogy te is egy vagy azok között, akiket az én forgatagom felém sodort. Nem ismerjük igazán egymást, persze beszéltünk félmaraton után, és a maratonváltó után…..
papinianus 2011.10.24 20:55:49
Futóblog Ajándék Janinak 2011.09.07 22:04:00
Kedden egy csomó ajándékkal lett Jani gazdagabb, íme a keddi Futóklub HD videója: Először jársz itt? A leggyorsabb hajléktalan poszttal kezdd!Sanyi nyitott neki egy bankszámlát is, amit egyelőre ő kezel. Ha gondoljátok, erre tudtok utalni, minden forintot Janinak adunk át:…..
MC Markocsán küldte be az alábbi levelet: Az egész úgy kezdődött, hogy fájt a térdem. Erről beszélgettünk a Futóklubban, mikor odalépett hozzám és segítőkészen egy számomra ősinek tűnő gyógymódott javasolt: tegyek agyagot a térdemre amolyan borogatás szerűen, szépen…..
Freddie Mercury és John Lennon után egy újabb rocklegenda, igaz, Keith Richards él - ma 67 éves. Ez így leírva az igazán döbbenetes, hiszen Ő maga az orvostudomány cáfolata. Én őt szeretem legjobban a Rolling Stones-ból: ez nem könnyű választás egyébként, hiszen a rezzenéstelen…..
Futóblog Együtt könnyebb? 2010.10.22 14:23:00
Szerda este a Margitszigeten kocogtam. Egy barátok közti levelezésből kialakult egy komolyabb résztávos edzés. A hétvégi Tatabánya 30 miatt nem voltam nagy duhaj - vagy legalábbis volt mire fogni -, így kívülről szemléltem edzésüket. Két fiú és egy lány (HIVER) elég…..
Kedves emberek! A Futóblog pólók elkészültek, átvételi határidejük innentől számítva még bő két hét, október 18, hétfő. Kérünk mindenkit, hogy addig a pontig fáradjon el a plázába és vegye át a pólóit. Részletek és összefoglaló itt.Nagyon fontos, hogy vegyétek át,…..
Futóblog Hip-hop Futóblog póló! 2010.09.21 12:42:00
Különösebb bevezető nélkül: Ár: 4 990.- forint A pontos cím és telefonszám: 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. +36 (1) 279 1140 A pontos megközelítés az üzletházon belül: Nyitvatartás: Minden nap 10-21 óráig, vasárnap 10-19 óráig. A pólókat október 18-ig tudjátok…..
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..
papinianus 2010.09.07 15:33:08
Eljött a nagy pillanat, itt a Futóblog 2010-es modell, ami a Nike guidelineoknak megfelelően az őszi kollekció fekete-békazöld dizájnjának egy speciális változata. Reméljük elégedettek vagytok vele (mi sajnos azok vagyunk!). A pólókat jövő héten csütörtökön adjuk le a…..
Kedves emberek, lecseréltük a fejlécünket. Egyrészt az őszi kollekció egy darabja került be (kampányszínünk a szürke és zöld), másrészt pedig a jubileumi 25. Nike Félmaraton promóciója. Külön futóblogos kedvezményt nem csináltunk, viszont ha csináltunk volna, az is…..
papinianus 2010.08.03 14:32:12
@papinianus: lehagyni helyett elhagynit akartam... fránya Freud és az elszólások.
papinianus 2010.08.03 14:45:21
@pantomimes: benne vagyok!!! De csak a lelkesedés hajt, egyáltalán nem vagyok profi. 2h15 percre hajtok, bár ahogy tegnap elnéztem magam, lehet, hogy 4h15 perc lesz...
papinianus 2010.08.03 15:04:54
@pantomimes: hajrá, jó edzéseket addig is!
Tegnap a Vodafone bejelentette a szigetes akcióit: a hetijegyesek 2000 forintért kaphatnak majd egy 2000 forinttal feltöltött telefont, a napijegyesek 4000 forintért vásárolhatják meg ugyanezt. Külön szigetes tarifa jár mellé: csoporton belül – azaz azok között, akik…..
Megjártuk a 2010-es Ultrabalatont. Elsőként nézzük meg ezt a 10 perces videót, ami megpróbálja visszaadni a hangulatot sikertelenül és tele van Winklerrel: Részt vettem már egy-két futóversenyen életemben, de nem tekintem túl rutinosnak magam a kérdésben, viszont az alapvető…..
Minden évben szeptemberben kerül megrendezésre a Nike félmaraton rendezvénye, amire tavasszal hívják fel a sajtó és a médiák figyelmét. Idén a sportesemény szeptember 5-én, vasárnap lesz, és a sorban 25. jubileumi eseményre egy sor hírességet és tini-bálványt is leigazoltak:…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..