Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amundsen73

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
Amundsen73 2012.11.28 10:57:07
A felvetése teljesen jogos. Miért is, mert egy nagyon súlyos baj van a nagyonhívő zsidó képviselőkkel. Ők az imáikba, álmaikba nem magyarországot veszik hanem israelt. Azért dolgoznak, azért kufárkodnak, azért nyomulnak, hogy nekik ott jobb legyen. Nem itt, hanem ott. Igen, magyar állampolgár, de ne tekinti hazájának, hanem mint ahogy tanulta vallástanóráin ő egy alsóbbrendű állam felsőbbrendű polgára akiken uralkodni kell. Nem vagyunk egyenrangúak. Ezen nem lehet csodákozni, mert ebben nőtt fel, ebben szocializálódott. A kiválasztottság eszméjével, az állandó üldözöttség látszatával a kreált ellenségkép mindennapos igazolásával elérték, hogy az aki csak TV-t néz már megint a II. világháborús rémregényeket éli újra. Amikor nemzeti ünnepünkön israeli kitűzőkkel szaladgálnak, amikor itt repdesnek ismeretlen repülőik akkor mire lehet gondolni? Próbáljuk meg mi elérni ezt ott náluk. A határ 10 m-es körzetében kilőnének.... Mi lenne jó? Mint minden kisebbség esetében a normális zsidó embereknek kellene kiszelektálniuk a hatalomvágyas, cionista figurákat. Mert vannak itt élő olyan zsidó emberek akik valóban nem tehetnek parlamenti hazaáruló társaik alattomos viselkedéséről.
Amúgy "Poldi" blogger eszmefuttatása tipikus agymosó baromság. A Jobbik folyamatosan szapulja a választási törvényt, a fideszke összes lépését csak meg kellen nézni a felszólalásaikat a tüntetéseken. Ja, ott még valóban beszélnek a cigányokkal kapcsolatos bajokról. Csak ők senki más...
Amundsen73 2012.11.28 11:04:43
@Az ezredes:
Félreolvastál? Csak egyszer ismétlem: vannak ember módjára élő zsidó vallású emberek. Normálisak. Van ilyan barátom is. Ki szapulta őket??
Ne csúsztass....
Amundsen73 2012.11.28 11:52:04
@Az ezredes: Melléfogtál.... Őket legalább ugyanúgy zavarja ez! Nem vagyok náci. Nincs kiválasztott nép. Te magadat többre tartod? Innen fúj a szél??...
Az az ország halálra van ítélve ahol a nemzet vezetői egy másik ország kedvét lesik.
Nem vitázom veled tovább. Nincs értelme.
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
Amundsen73 2012.11.08 11:19:00
Döbbenet. Úgy érzem, hogy mint a messiást várják némelyek ezt a Bajnai gyereket. Azt az embert, aki az összes vállalkozását taccsra tette és lelépett a lóvéval. Errre bízni megint egy országot????,....normális vagy Maaargit???.....
OVi pedig agymosta a híveit. Bármit csinálhat.
Összemosni a Jobbikot a fidesszel csak azért, mert néha ritkán egyezett a véleményük, pedig ostobaság. Ennyi erővel volt javaslat az MaSzoP-tól is ami szintén támogatást kapott a jobbiktól. Nem egyszer elmondta Vona, hogy mindenkit támogatnak a szavazásban, ha az jó az országnak.
Csak a jobbik volt képes a számára hányinger pártokkal is néha együtt szavazni, ha megérte az országnak. Fideszke, MSZp, SZDSZ egymást alá tett állandóan. Nem rémlik??
Ez az EU nem az ami valóban lehetne. Ezzel van baja a Jobbiknak. Csak azért, szeretni, mert most még dob pár kiflicsücsköt nekünk totál bealázó, az igazság, hogy szarba sem vesznek. Megalkuvó, sunyi emberek lettünk. Lapítunk az EUban, mert félünk a csúnya riogatástól. Amit nekik lehet nekünk nem.
Hú, meg az a sok milliárd amit adnak az az itteni helytartóiknál landol visszaosztás címén. Jó kis tenderek, svéd árakon épülő beruházások amiből a melósok kirgiz béreket látnak. Na itt a bibi. Itt tilos termelni, mert bünti lesz. Ez az ország 25 millió embert tudna etetni, de nem szabad, mert az nem jó NEKIK. A jogokat ne hozzuk fel, mert annyira álszent, hogy csak na. Csicskák vagyunk ebben a "közös" piacban. Ja nincs határ. Leszarom, hogy nem kell mutogatni az útlevlem Hegyes"shalom" nál.
Ha már a "látszat" demokráciát szeretik az emberek, akkor a mostani palettán csak a jobbiknak van valós, kicsit tán nyers, megoldása, programja.
Szó sincs adósságtörlesztés befagyasztásról kérem, csak hallgatni kéne amit mondanak és nem befogott fülekkel ócsárolni. Ha egy tehén tud 100 liter tejet adni akkor ne várjunk el 120-at. Ha már sovány is akkor csak 70-et ad. Fel kell hízlalni, mert MEGDÖGLIK. Szóval ez a kis ország nem képes évente 5-6-7 milliárd dollárt törleszteni. Nem megy. A piac fogadja el, hogy kevesebb megy és a végén megkapja, szó sincs paktumok felrugásáról.
Akár Fityesz, DK, Bajnaipárt vagy bármely kreáció ebből győz 2014-ben akkor valóban kis ratyi csicskatelep leszünk néhány kőgazdaggal és nyomorgó tömegekkel és megvalósul az MSZP kívánt max. 6 milliós létszáma. Jöhetnek a kiválasztottak, lesz hely......
A közelmúltban éppen ezen a blogon jelent meg egy bejegyzés „Ide nem kell Hollywood” címmel, amely azonban számos ponton támadható, itt csak egy ilyennel foglalkozom. A bejegyzés címbeli állítását így bontja ki a szerző: „Attól (…) tartózkodnia kell a magyar…..
Lázár JánosállamtitkárMiniszterelnökség Tisztelt Államtitkár Úr! A Transparency InternationaI Magyarország Alapítvány (TI) átfogó helyzetelemzést készített Magyarországon az állami intézményrendszer átláthatóságáról, elszámoltathatóságáról. Az ún. Nemzeti…..
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség a jobbikos képviselők, illetve Mansfeld László Mátsik György elleni feljelentését, mondván, az egykori ügyész az akkor hatályos törvényeknek megfelelően kért halálbüntetést az "államrend ellen szervezkedő" Mansfeld Péterre,…..
Csütörtökön vitatja meg az Európai Parlament petíciós bizottsága civilek által kezdeményezett javaslatot, amely az ún. Beneš-dekrétumok felülvizsgálatát szorgalmazza. Az ún. Beneš-dekrétumok a cseh társadalom legerősebb traumája, mint szimbólum nem adja könnyen magát.…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
Amundsen73 2012.08.28 22:27:32
@Balcsapott: ezt neked diktálták??? .....eddig még megvédtek titeket a rendőrök, de ez nem lesz mindig így, főleg ha úgy viszonyultok hozzájuk, ahogy mostanában. .....
Ezek a rendőrök nyulak. Jártál Ercsiben, bunkókám? Ahol az a szerencsétlen ember végső elkeseredésében "permetezővel" próbált reklamálni a fasza szomszédoknál, hogy a fűkaszát adnák vissza... Majd levágták a fejét. Érted?? Barom?? A rendőrök pedig a magyarokat ellenőrizgették, hogy nehogy elfajuljon... Na most mondom, elfogyott a türelem. Mondom elfogyott. Sokunknál. Nem félünk már a cigókáktól.
Kispajti, többször védtem meg a bringám pesten mint te, gondolom. Igen 8ker. Tán cigó vagy? Az ilyen írásod valóban egy böffenet. Ne is akard megérteni, hogy mi a pontos probléma. Vak vagy.
Sebaj alig várom, hogy üssön az óra. A hozzád hasonlókat dehogy bántjuk.... Elvegyülhetsz a hozzád hasonlók között, de ha sikoltoznál mi bedugjuk a fülünket.
Szeretné a magyarországi szélsőjobb erősíteni a narratívát, miszerint állandó, világméretű zsidó-magyar „világháború” zajlik, Magyarország gyarmatosítás előtt áll és természetesen a „nácivadászok” is csak magyar „idős bácsikat”…..
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
Amundsen73 2012.08.24 11:43:43
Dr. Nagy Sándortól idéznék...

...Felallíthatom tehát a nagy nyelvalakulási igazságot, amely szerint az a nyelv, amelyet mi most beszélünk, és magyar nyelvnek nevezünk, tulajdonképpen az az ősi nyelv, amely a Duna-medencében már ősidőktől egymásra rakodott néprétegek nyelvéből alakult ki és ez az a nyelv, amely a Duna-Tisza tájára került összes népelemek nyelvet az idők folyamán végeredményben magába olvasztotta. Tehát ott alakult ki a Duna-medencében és nem vitték oda készen sem a vogul őserdőből, sem máshonnan.
Minden odakerült népelem hagyott nyomot rajta,
a nyelv jellege megmaradt annak es olyannak, amilyenre a legnagyobb számú telepesek formálták
ki. Nyelvkeveredés esetén ugyanis mindig a többség
nyelve marad meg és a kisebbségé szívódik fel. Nevet
legutoljára ez a nyelv és az ősi nép is attól a hazatérő, hóditó katonanéptől kapott, amelyet Árpad fejedelem vezényelt a Kárpát-medencébe, mert nevet egy meghódított országnak, népnek, vagy nyelvnek mindig az a hóditó nép ad, amely felettük véglegesen hatalmat es uralmat szerez.

még idézhetnék sokat, de a lényeg, hogy itt élünk kb 40.000 éve /csontleletek/. Régi városaink, szavaink sumir eredetűek, rovásunk kb 7000 éves. Ezt a kultúrális folytonosságot megőriztük, nem lettünk semmilyen árja nép beolvasztott tagjai. Mára valóban teljesen elkeveredtünk, de nyevünk, kultúránk a bizonyíték minderre.
Ez nem vita tárgya, már tények.
Lehet "akkorsemígyvan"-t kiáltozni, szembeköpni magunkat /máraki/, de ezek beigazolódtak.
Amundsen73 2012.08.24 12:16:12
@VI. Béla:...meg is lehet nézni milyen szépek a Habsburg gyerekek... :)
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
Amundsen73 2012.08.08 10:59:11
@Ajtony: Láttad a videót a blokkoló europeer képviselőkről akik csak a lóvét veszik fel?? Na abból sok van. Érdekes sehol egy jól lejárató cikk róluk. Szegedi, aki képviselte hazánkat pedig genya. Genya, mert a kapott fizetését nem ajánlotta fel az országimage főpénztárába, genya mert nem vett balatonszeletet a "megvehető" szavazótábornak.
Szerinted Göntz mama lóvéja merre mehet? Vagy az összes fideszes EU lover-nak? Neked csak a Szegedi pénze szúrja a szemed? Nem magának vett kacsalábkecót a XII. ker-ben.
Valóban meddő vita. Itt kár minden szó...
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Amundsen73 2012.08.06 22:37:28
@renevol: .... 7 soros barom.... jól beolvastál. Valami szekta tagja vagy? Ez a sok tűz meg minden... Családi halál te ökör, veled lehet kezdeni. Ma mit szólsz?
Te is egy Taigetosz pozitív példány vagy.
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Amundsen73 2012.07.25 23:27:28
A 8. kerületben nőttem fel. Végignéztem az elmúlt 30 évet. Ott. Ez a vonat elment. SZomorú hír, de elment. Már nem bámészkodó szemű ábrándos kis butuskák, hanem nagyon figyelő, a joggal jobban tisztábban levő mint te, magabiztos tömeg lett. Elnéztem a fal mellett osonó régi helyieket. Nénikéket akik szemlesütve kerülnek ki 3-4 romalányt, mert ha nem elég gyorsak leköpdösik őket. Az a normális roma srác aki festő lett és mi "genya" magyarok kézről kézre adtuk, mert mintaként szolgált, eltűnt. Helyette van roma zöldséges aki szarik a parkolási szabályokra, a közteresek nem is néznek a szemébe, de nagy haraggal büntetnek ha 30 ! cm-el kilógsz a festett parkolóvonalból. Valószínű frusztráltságuk miatt van bizonyítási vágyuk. Most már bármikor visszaszólnak, sőt beszólnak ha netán nemtetszésed fejezed ki a legpiszlicsárébb dolog miatt is. Nagy részük nem is akar itt vergődni a minimálbér árnyékában. Megvannak az útjaik amiből kurv@ jól élnek. Szarnak mindenre. Ezzel senki sem tud vitatkozni. Magasról tesznek ránk, mert már nem vagyunk tényezők a szemükben. Tudják, hogy ez a "europeer" gondolkozás csak nekik segít. Ne legyen kétségünk, kihalunk a saját hazánkból. Másra várunk majd? Aki segít? Körülöttünk csak felzabáló országok vannak....! Ha elfogytunk, majd bevonulnak. Másnak mérik a földjeink. Na akkor lesz vége a cigányvilágnak. Mert az új urak akik most nekünk írják a szabályokat, majd felülbírálják a régit és könnyes szemmel vetnek véget a romakirályságnak. Bizony meg lesznek dádázva, persze rajtunk már nem segít. Mi Árpáddal a felhők felett alig várjuk a RESTARTOT....
Amundsen73 2012.07.25 23:34:00
@Imadom a trapistát: .....köszi...:)
Még nem. Néha ábrándozom, de lehűtenek...
Amundsen73 2012.07.26 00:00:49
Írtak egy nagyon szép álmot nyugat európában, ami a maga nemében tényleg emberi. Ez a minden ember egyenlő és érték. Ez annyira szép, mint anyáméknak a szocializmus. Mindenki dolgozik és megél belőle, mindenkinek van lakása és lesz nyugdíja és örgecskén a kis telken eléldegél. Na az álomnak vége... Láttuk mennyit tartottak be a szoci urak ebből.
Az eszme diadala a józan ész felett...
Ennyi a valóságtartalma az első soromnak is. Szomorú, hogy ezt írom, de így van. Nagyon hiányzik a kiegészítés az első soromhoz. Tehát... minden ember egyenlő és érték, ha annyira tiszteli, becsüli önnmagát is mint másokat. Egy kisebbségnek nagyon kellen törekedni arra, hogy befogadja a többség. Sőt, néha még jobban is kell viselkedjen, mert mindig előtérban van a kisebbsége miatt. Mi magyarok mindig is büszkék vvoltunk azokra akik itt képesek voltak talajt ereszteni. Sosem felejtem el nagyim büszke mondatait... A soroksári svábok gyünyürű kertjet már némediben is látni... Azaz a nekünk tetszőt mi is átvettük. A svábok remek mesterek voltak. A roma társadalomnak egy szó nélkül kellene törnie magát. Igenis megmutatni, hogy nem szar alakok. Ezen a képen csak ŐK változtathatnak. Nagyon nehéz persze lemosni a lumpen jelzőt, de nincs más út. Ennek csíráját sem látom. Másra várnak, főleg pénzre amit arra költenek amire akarnak. A többit tudjuk sokan leírták már.
A fiaimmal sokszor voltunk Halász Judit koncerten. Az egész mondanivaló örök. Érdekes egyetlen egy roma családot sem láttam, pedig sokan vannak és sok a gyerek is. Miért? Nem trendi? Nem csilli fitti lakodalmas? Óriási igénybeli szakadék van közöttünk. Rossz vége lesz.
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
A gyűlöletkeltéstől a gyilkosságig (2) - Stépán Balázs Gönczöl Katalin 1968-ban az ELTE jogi karán szerzett diplomát. A  kriminológiai tanszéken kezdett dolgozni, 1979-ben nevezték ki egyetemi docensnek, 1990-ben egyetemi tanárnak. 1984-től 1995-ig…..
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..