Regisztráció Blogot indítok
Adatok
green02

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Depresszió idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Azon túl, hogy csinálnak egy ünnepi turnét, és megjelentettek egy válogatáslemezt, a Petőfi Csarnokban, most szombaton tartanak egy előrejelzésük szerint minden eddiginél nagyobb jubileumi koncertet. Mivel a…..
green02 2010.04.17 14:30:12
Nem csak a kamaszkor okozhat kedélybetegségeket, hanem a helytelen étkezés is.
food-detective.hu/etelintolerancia/tunetei.html

Örülök, hogy a srácok kinőtték, ne is kerüljenek vissza (mint egyébként sokan az idősebbek közül is).
A legújabb felmérések tanúsága szerint egyre nő az allergiások száma fejlettebb országokban, és ez nem csak a szezonális allergiákra vonatkozik. Az ételallergiák előfordulása különösen megnőtt az utóbbi években. 1997 és 2007 között a gyermekkori ételallergiák…..
Bűnügy-lopás Azt hitte a norvég, hogy a magyarok nem lopnak biciklitPécs, 2010. április 14., szerda (MTI) - Ellopták egy norvég lány kerékpárját egy pécsi kerékpártárolóból alig pár perc alatt, miután nem láncolta ki biciklijét.Zsobrák Péter, a Baranya Megyei…..
green02 2010.04.14 17:26:30
Az allergiások kb. 80 %-ánál emésztésgyengeség figyelhető meg.  Az emésztőrendszerünk, az immunrendszerünk legfontosabb része, mégis a legtöbben félvállról veszik az olyan panaszokat, mint a puffadás, a görcsök, a székrekedés, a hasmenés, pedig ezek egyértelmű jelei…..
Népbetegség lehet a lisztérzékenység? WellnessCafe 2009. 11. 23. A XX. és XXI. században érvényesülő tendencia az élelmiszerérzékenységben, különösen a gluténérzékenységben szenvedők számának emelkedése. // <script…..
Nyuszi, barka, locsolókölni, tojás. Az ünnep elengedhetetlen kellékei, sokak számára jelenlétük mégis többet árt, mint gondolnánk. Mire lehetünk allergiásak?Például a barkára.BarkaA húsvéti dekoráció elengedhetetlen kelléke. A gyerekek is kedvelik, selymes puhasága…..
csox Sok a rizsa 2010.03.31 01:21:00
Spanyolviasznak nem nevezhető az egyébként Magyarországon először a török korban termesztett rizs összekeverése az Amerikából behozott csokival, amit a tibi Budapesten gyárt. Hogy még egy nációt bevessek, a rizses csokiból bár van Milka is, a legtöbben talán mégis az anno…..
maitre d' Ételek a stressz ellen 2010.03.28 11:54:00
Mindenki tudja hogy az idegeskedés, a stressz megváltoztatja az étkezési szokásokat. De azt már kevesebben, hogy egyes ételek segítenek elkerülni a mértéktelen nassolást, sőt... Csökkentik a stresszel kapcsolatos depressziós szindrómákat, az ingerültséget. Íme a nyolc…..
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..