Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zamíra

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Zamíra 2010.05.07 08:35:14
A 26 éves válogatott csatár az Allsvenskan újoncánál, a Tingsrydben folytatja pályafutását. A helyi sportigazgató szerint Vas János választásában komoly szerepet játszhatott, hogy edzője az a Mikael Tisell lesz, akivel a 2004/05-ös szezonban a szintén svéd másodosztályú…..
Tízezer-ötszázan érezték úgy Hannoverben, hogy meglesz a Scorpions első német bajnoki címe, és igazuk lett. A DEL-döntő harmadik mérkőzésén két harmad után 2-0-ra vezettek a hazaiak, de az alapszakasz-nyolcadikként döntőbe jutó augsburgiak az 52. percben egyenlítettek. A…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Zamíra 2010.04.23 23:23:06
@bojl: Mondjuk egy kultúrált ember!!!Aki nem csőlátó és akkor is tud róla beszélni amikor nem ő a zseni!
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Zamíra 2010.04.15 15:17:30
@mazsilaci: Levit sajnálom a legjobban... :( Itt kéne lennie... De ez van...
Pedro csak bent van a végleges keretben!!:)

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
Gergely Csaba, Orbán Attila és Pozsgai Tamás csütörtök estig volt a magyar válogatott keret tagja, Ted Sator három játékossal csökkentette a létszámot. Kedden folytatódott a válogatott világbajnoki felkészülése, immár az Icecenterben találkozott az egyszer már szűkített…..
Bill Gilligan osztrák szövetségi kapitány kijelölte  a Pannon Hoki Gálára érkező 25 fős keretét. A névsor alaposan kicserélődött a februári EIHC-tornához képest. A jelenlegi csapatban nincsenek benne az EBEL-döntőben érdekelt Salzburg és Linz játékosai. A legtöbben…..
Újabb egyéves szerződést írt az egykori svéd válogatott hátvéd és a Sapa Fehérvár AV19, olvasható a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapján. Az előző szezonban az EBEL-csapatban szereplő légiósok közül nem csak őt szeretné megtartani a klub, a vezetőség gőzerővel dolgozik…..
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Zamíra 2010.03.30 14:20:10
@Szanee: Nem kombinálok.. Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja.. A Volánban szerinted miért nem játszott? Nem ért annyit, mint pl Sofi, Nagy Gergő, Kóger, vagy Vas Marci (stb)?? Volt olyan jó, mint ők.. vagyis van ilyen jó.. Szólj, ha rosszul gondolom!
Zamíra 2010.03.30 20:01:11
@Szanee: Én amennyire tudom, volt aki megkötötte, hogy Pedró nélkül nem jön.. De én itt lezártam a dolgot.. Megvan a véleményem, neked is. Ennyi