Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ljozsef

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paracord Oroszország válsága 2022.03.01 15:28:12
Az orosz - ukrán háború, melyet Moszkvában a lakosságnak afféle hadgyakorlatként kommunikálnak (és büntetik, aki háborút emleget) 6 teljes napja tart már és még nem látni a végét. A gyors győzelem, melyet a Föld második legnagyobb katonai hatalmától mindenki elvárt volna egyre késlekedik. Az ukrán…..
Ljozsef 2022.04.17 13:39:52
@Argus_: Ez nagy valószínűséggel így lesz, de nagyon sokba fog kerülni Európának is, aki jól jár az Amerika. Sajnos Európa vezetői csak Putyin felelősségéről beszélnek, arról egy szót sem hogy ez a helyzet a nyugati világ, elsősorban Amerika hibája is. Ez a háború elkerülhető lett volna, tárgyalásos úton megoldható, de nem ez volt a cél!
Különleges estének nézünk elébe, hölgyeim és uraim! Jon Lord rockzenei alapműve, a Concerto For Group And Orchestra Győrben is felcsendül majd, mégpedig az Egyetemi Csarnok színpadán. Ha ez önmagában nem lenne elég, mert hogy is lenne, olyan neves rockikonok tolmácsolják majd a Győri Szimfonikus…..
Ljozsef 2021.09.12 19:59:51
@theshattered: Nem írtok ti erről semmit nem napok hanem hetek teltek el hiába kérdezik a jegyeket, semmit sem válaszoltok!
A Nevada sivatag, vagyis Nevada állam sivatagos vidéke kicsit sem mondható szokványosnak. Nem csak az itt található különleges gejzír, vagy Las Vegas miatt, hanem mert titkai vannak. Találgatni kezdünk és akárcsak a Bermuda-háromszög, vagy a Nazca vonalak esetében, felébred a…..
Ljozsef 2021.05.20 13:37:09
@visszakettopadlogaz (törölt): Nem, de még senki sem bizonyította hitelt érdemlően hogy léteznek. Az Amerikai NASA már annak is örülne ha a Marson legalább a mikroszkopikus élet nyomait megtalálnák, dollár milliárdokat költenek erre, tennék ezt ha már a földön lennének akiket a más bolygókon keresnek?
Egészen egyedi, olykor-olykor megmagyarázhatatlan sorsa van a Ragadozónak. Maga a karakter önmagában hatalmas népszerűségnek örvend mind a mai napig, sőt… képregények, videójátékok, akciófigurák tömkelegei árasztották el a világot az elmúlt évtizedekben. Ám a filmes…..
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Ljozsef 2018.08.25 10:22:09
@Bafana: Te szintén böfögő!! Neked nem tűnt fel hogy ez az egész csak azóta probléma mióta Morvai ott vett házat? Morvai előtt ki tiltotta meg az ott lakóknak hogy tiltakozzanak különböző hivataloknál ha ez annyira zavarta őket? Olvastad, láttad valahol hogy tömegesen reklamálnak az ott élők? Ez csak a Nagyasszonyt zavarja a többiek élvezik a népszerűséget. Miért nincs egy falugyűlés ahol elmondhatják mi az igazság, ne a nagypofájú köpönyegforgató egyedüli akarata érvényesüljön.
Arany Effie-díjjal jutalmazták a Viasat6-n tavaly nyáron látott Büntető című műsor reklámkampányát. A labdarúgó eb meccsei alatt a faszikat a csatornára átcsábító műsor egyszerűbb volt, mint a sárga bögre: bikinis csajok rúgtak 11-eseket egymásnak, és kész, passz, a…..
A magyar topmodell egyre többször villantotta meg fedetlen bájait, de ameddig a Maxim Magazinban is csak sejtelmesebb, erotikusabb képek készültek róla, addig a Love magazin legújabb számában teljesen fedetlen testtel látható Palvin Barbara. Az akt képet az ügynökség kérésére eltávolítottuk, de a…..
Helena Christensen a 80'as - 90'es évek egyik ikonikus modellje volt. 2005-ben fejezte be a kifutós karrierjét, ám egy-egy különlegesebb alkalom okán néha fel szokott lépni. Ilyen volt a Versace bemutató is, melynek képeit ITT tudod megnézni. Mostanában egyre többször láthatóak nem tizenéves fancy…..
Ljozsef 2018.03.01 09:17:44
@CoolKoon: Orosz? Te nem a Dán modellről írtál? Mert a fotókon nem orosz nő szerepel! Egyébként nem mutat magából olyan sokat mint amennyit a cím sugall.
Hosszú menet volt, legalábbis úgy tudjuk, mire a TV2 visszaédesgette Liptait a tévébe. Az új szerződés két műsorra szól, az egyik a Sztárban sztár, a másik egy ősszel induló, napi műsor (reality vagy vetélkedő), előbbiben zsűrizni fog Majka és Hajós mellett (a negyedik zsűritagról semmit nem…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
A bajnok nincs megfelelő állapotban, jelentsen ez bármit. Sehogy nem akar összejönni ez a meccs, eddig elsősorban Fury miatt. ..
Ritkán kap akkora médiafigyelmet Magyarországon ismeretterjesztő műsor, mint amilyet a Mars – Utunk… c. National Geographic sorozat kapott. A felhajtás indokolt is volt a csatorna részéről, mert a sorozat koncepciója tényleg újdonságnak ígérkezett a maga nemében. Ráadásul a téma olyasvalami, ami…..
Ljozsef 2016.12.30 17:26:38
Szerintem ez az egész téma még korai, nagyon korai, az erről szóló sorozat is , ez még egy nagyon távoli történet. Lehet hogy valóban nem sikerült jóra az ismeretterjesztőnek szánt sorozat de a valóság alapja sem komoly . Ahhoz még nagyon sok mindent kell kitalálni, feltalálni hogy reális alapja legyen egy élettelen, távoli bolygó kolonizálásának. A föld körüli űrhajózás sem teljesen biztonságos, mind a kilövés, mind a visszatérés kockázatos manőver. Néhány hete ért a Marshoz az Orosz-európai szonda sikertelen leszállás lett a vége, korábban számtalan szonda járt hasonló módon. Tehát még egy ember nélküli szerkezetet sem tudunk biztonsággal eljuttatni oda és már emberes küldetést terveznénk? Persze lehet erről szó, majd úgy néhány száz év múlva, mikor már adott lesz minden megbízható technikai eszköz a feladathoz. Szakértők szerint nem csak a kis térben hosszan tartó utazás lesz probléma emberi oldalon, hanem az ott lét is, az sem lesz jobb, tágasabb, az első körökben utazóknak legalábbis. Állítólag az első, (és még ki tudja hányadik) telepeseknek csak oda szól majd a jegyük, vissza már nem. Vajon kik és miért vállalnák hogy a hátralevő életüket szűk inkubátorokban és szkafanderekben éljék le? Vajon meddig lesz nekik érdekes a sivár élettelen Mars látványa. Soha nem lélegezhetnek a szabadban, nem sétálhatnak vízpartokon, erdőkben, vagy havas tájakon. Azt is mondják a szakértők hogy teljesen önellátó rendszert kell ott létrehozni. Mi is kell ahhoz? Gyárak, vegyi üzemek, kórházak, bányák, és még ki tudja mi minden, ja és ott minden kültéri munka csak szkafanderben végezhető. Szerintem térjünk majd erre vissza úgy 2-3 száz év múlva. :-)
Nagyon ütős hardverrel érkezik a Vernee Apollo Lite, mondhatni hihetetlenül olcsón. Az előrendelői időszak alatt, amely július 1-ig tart, 200 dollár (~ 57.000 Ft) az ára a telefonnak, amibe olyan cuccokat pakoltak, hogy akár az Elephone P9000 Lite, akár a Blackview R7 sírva bújhat el mellette. 200…..
Ljozsef 2016.08.28 14:50:57
@KFDK: Én sem használom , sosem használtam, ismerősi körökben sem használatos tehát nem valami gyakori dolog az NFC használat.
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Ljozsef 2015.11.29 18:55:54
@recommented: @NaC: A kislány valóban aranyos volt, mondhatjuk jónak is csak nem ilyen műsorba való, óvodai műsorokba van a helye! Az meg végkép hülyeség hogy kiejtetnek miatta olyan produkciókat amikben sokkal több munka van és inkább valók a show bizniszbe mint a kislány. Neki bőven van ideje ha tényleg tehetség akkor később majd kamatoztathatja. Ez megint szimpátia szavazás volt a " de aranyos szavazzunk rá" című fejezet. Volt már ilyen mesemondó gyerek talán a csillag szülteikben, megnyerették vele, el is tűnt a süllyesztőbe.
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
Ljozsef 2015.10.18 19:36:56
@sweeney todd: Nem énekes de szerző és ért a zenéhez, sokkal jobban ért hozzá mint mondjuk Friderikusz :-)
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Visszatér koncertezni Magyarországra a Deep Purple. A hard rock történetének kiemelkedő brit zenekara az idén augusztusban a székesfehérvári Fezen fesztiválon adott sikeres fellépése után 2014. február 17-én a Papp László Budapest Sportarénában játszik. A Deep Purple, amelyet…..
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
Ljozsef 2014.09.14 13:14:12
@ancsika:

Ez a 400 milla hozzá jön a többi sok 100 millához, amiből a végén sok milliárd lesz, amit kb 2 millió érték teremtő munkából adót fizető embernek kell megfizetnie. Lassan már megszűnik a nyugdíj mert állítólag nincs rá pénz hiába fizették az emberek majdnem egész életükben a járulékot, de még mindig vannak 40 milliárdok stadionokra egy olyan országban ahol nemzetközi szirten mérhető foci sincs, még mindig vannak 100 milliók értéktelen TV-műsorokra!

Nem baj emberek, akinek kellett másodszor is a FIDESZ kétharmada az egy kurva szót sem szólhat.
Ljozsef 2014.09.14 19:57:15
@Hülye aki elolvassa!:

Ez nem is igazán filmkészítéshez értés kérdése.Mindenkinek elszáll az agya mikor azt olvassa hogy állami TV-nél, állami cégnél milliókat kereshetnek emberek sokszor a semmiért, végkielégítéseket kapnak tízmillió számra miközben a cég veszteséges. Joggal érzik sokan hogy a "kurva életbe azért a pénzért én dolgoztam meg aminek az adójából ezeket a majmokat agyon fizetik, egész életem alatt nem keresek annyit amennyit ezek a faszok a semmit érő műsoraikkal keresnek néhány hónap alatt" .És itt nem csak Fábryról van szó, de ő (is) viszi az adófizetők pénzéből a nagy lóvét, Berki nagyképű utálatos pofája épp úgy irritáló főleg hogy tudjuk mennyiért csinálja a semmit. A kereskedelmi csatornáknál kifizetett pénzekhez nincs köze a kormánynak, de az államihoz van és ugye a FIDESZ azt ígérte valamikor " Vége a pofátlan fizetéseknek a felesleges értelmetlen pénz szórásnak" Igaz azóta a miniszterelnök stadiont építtetett magának állami pénzből milliárdokért. :-)