Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iziglen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt már március elején megírtuk, a köztévé interjúsorozattal is készül az április 11-ei választásra. Az Estében egy-egy országos listát állító párt listavezetője (vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus) mutathatja be választási programját egy 25…..
iziglen 2010.03.24 09:30:37
Kedves Süveges Gergő! Kérem, hogy a következő témákkal ne pazarolja Vona Gábor idejét:
1. Budaházy György. A könyökömön jön ki a téma, már mindenki tudja, hogy független jelölt volt, nem jött össze hivatalosan a 750 kopogtató stb stb.. Vona Gábornak nem sok köze van ehhez, inkább Morvai Krisztinát lehet kérdezni, aki mint jogvédő foglalkozik a Budaházy üggyel.
2. Holokauszt. Ne próbálja összehasonlítani a Jobbikot a Nyilas Párthoz. A kettő között ég és föld a különbség. A Jobbik feltörése a magyar nép akarata, a Nyilas Pártot pedig a német megszállók erőltették ránk. A Jobbik nem akar külön zsidó és cigánytörvényeket sem, szóval felesleges ezzel is pocsékolni Vona Gábor 25 percét! A büntetőtörvénykönyv szigorítsa egyaránt érintene magyart, romát, zsidót stb stb.
Kérdezzen rá viszont a következőkre:
1. Tv2 és Rtl Klub bezárása. Mit ért ez alatt? Csak állami tévétársaság lehet?
2. Multinacionális cégek. Az Audit és a Suzukit is érintené a szigorítás vagy csak a Tesco féle kereskedelmi cégeket?
3. Halálbüntetés visszaállítása.
4. Magas erkölcs elvárás a párttagoknak. Ki nem lehet a párt tagja? Meleg, Hitgyülekezetes, volt MSZMP-sek?
5. Zazrivecz Gábor nevet miért változtatta Vona Gáborra? Azt hallottam, hogy az édesapjának (aki eredetileg Vona volt) a nevelőapja vette a nevére, ahogy az régen szokás volt. Mondjuk ez nem a Jobbikhoz tartozó téma, csak érdekelne. :)