Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mAsNi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Fashion Awards Hungary idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre. 2010 tavaszán a divat díjkiosztó Gála első alkalommal hagyományteremtő céllal pályázatot hirdet fiatal Divattervezők számára. A pályázat célja megismertetni a szakma jeles képviselőivel és a…..
OurFashion Sweet sixteen 2010.04.13 11:35:00
 16 évesen a Harper's Bazaarnak fotózni, valamint megjelenni az angol Vogue-ban, azt hiszem a majdnem az utánozhatatlan kategória (kivéve ha az ember modell). Valamiért mostanában nagyon divatos lett felfigyelni és segíteni a nagyon fiatal tehetségeket. Ott van például…..
mAsNi 2010.04.14 09:00:01
A képek segítségével legszívesebben azonnal nekiállnék ennek a csodálatos, redőzött Burberry szoknya elkészítésének, de sajnos nem tudok varrni.Ti elkészítenétek magatoknak?Forrás: 2BD..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
mAsNi 2010.03.30 08:33:33
@Átokfajzat: hopp ...!grammar police!:)
Biztosan mindenki játszott már ezzel a bizonyos tátikával általános iskolás szünetben. Technika órán hajtogattunk aztán a nagyszünetben tátikáztunk és beleírtuk négy fiú nevét és aki kijött az lesz majd a férjünk. Ha hinnék neki, akkor a ma napig várhatnék egy Gézára...…..
mAsNi 2010.03.30 08:21:26
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
OurFashion Fiús lányos 2010.03.24 12:26:00
A nők szinte kivétel nélkül mindent átvettek a férfiak ruhadarabjai közül. Kezdődött a nadrággal, nyakkendő, öltöny, zakó vagy ing, mindegyik helyet kapott a lányok ruhásszekrényeiben is.Az legújabb őrületem a nőiesített elegáns férficipő, ám szerencsére már…..
OurFashion Alíz a Printempsben 2010.03.22 15:36:00
Az Alíz Csodaországban már kiskoromban is a kedvencem volt, teljesen elvarázsolt az az őrült világ, ahova ez a szőke kislány álmában eljut. Nagyon sok feldolgozása született a történetnek, nekem mindig is az éneklős Disney rajzfilm marad a szívem csücske. Az új Tim Burton filmet…..
Eddig sem kellett félteni a kínai Vogue-ot, de nemzetközi viszonylatban is az a vélemény, hogy egyre jobb és színvonalasabb divatanyagokat adnak ki. Ami méginkább a pozitívumok közé tartozik, hogy képesek elég öniróniát belevinni a képekbe, mint például ebbe az anyagba is. Íme a…..