Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gest anyó férje

0 bejegyzést írt és 412 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
Bár Hillary Clintonnak a demokrata oldalon nincs komoly kihívója, mégsem lehet biztos abban, hogy elnyeri pártja jelöltségét. Legalábbis ebben bíznak a republikánusok egy napokban megjelent botránykönyv kapcsán. A "Clinton-vagyon: Hogyan és miért segítettek külföldi kormányok…..
Thierry Ehrmann / Flickr / CC-BY 2.0 Persze nem úgy, mint hinnénk. Néhány érdekesség a 2015-ös brit parlamenti választásról. Nagy-Britannia különös, nem következmények nélküli ország. Miután David Cameron Konzervatív Pártja abszolút többséget szerzett az…..
Ha már a miniszterelnök a halálbüntetés témáját erőlteti, akkor ne álljunk meg félúton, forgassuk vissza az európai civilizáció kerekét több évszázaddal, és bocsássunk vitára olyan témákat, melyekről a sötét középkorban elmaradt a társadalmi egyeztetés. A Szegedi…..
Gest anyó férje 2015.05.10 15:35:17
@sanyix:
" a britek ... az USA-t imádják (tudod cia, soros :DD) "

Miután Soros az angol font bedöntésével milliók zsebéből húzott ki milliárdokat, kétlem hogy nagyon imádnák arrafelé
    Berlin felé, Budapesten át, tankok helyett motorral, avagy a történelem ismétli önmagát?..
Gest anyó férje 2015.05.03 15:29:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Libsi tolerancia csakis a konszonáns véleményekre vonatkozik. Ezt akarják most ránk húzni, mert máskülönben elítél majd a Libsi Világtanács
Gest anyó férje 2015.05.03 15:38:29
@zobod:
Ebben a nagy hisztikampányban a lengyelek a legmulatságosabbak. Miközben holtra parázzák magukat a Krím visszacsatolása miatt, visszakövetelik a csehektől a szinén 60-as években átadott területet
Gest anyó férje 2015.05.03 15:41:29
@gertan:
Az a baj velük, hogy nem szivárványos zászló alatt akarnak felvonulni. Buzifesztiválon masírozhatnának doszt
A múlt heti izraeli választások eredménye egy jobbra tolódó kormány, erősödő amerikai nyomásgyakorlás és egy mindinkább védtelenné váló zsidó állam. Benjamin „Bibi” Netanjahu izraeli miniszterelnök kampányának utolsó óráiban kiváló taktikai érzékkel ritmust…..
Köztudott, hogy egy közvélemény-kutatás nem közvélemény-kutatás, a tendenciák viszont makacs dolgok. A Jobbik erősödése pedig tendenciaszerűen érvényesül a Fidesz-tábor korábbi zsugorodása, majd jelenlegi stagnálása mellett. Az Ipsos által a minap nyilvánosságra hozott…..
Y-GEN A Majdan üzenete 2014.02.19 04:16:59
Bár február eleji a videó, de a Majdan tegnapi ostroma után tán aktuálisabb, mint valaha. A legkevesebb amit tehetsz, hogy megosztod a lány üzenetét, hogy ahogy ő fogalmaz, segíts a demokrácia kiépítésében Ukrajnában. Ugyan a felvétel szereplője arra is megkér, hogy tájékoztasd…..
Gest anyó férje 2014.02.19 21:43:54
@Horváth Balázs:
Kétlem hogy itt fegyvert ragadna a nép hogy harcoljon a buzik szabad házasodásáért

Ukrajnában pár száz hrivnyáért bárkit leszopnak, mindegy hogy fiú vagy lány. Azt hiszik szegény hülyék, hogy az EU-tól majd jön a pénz, csak szopni kell hozzá
Köszönet a bátraknak! Egy utca lakói megállították a FIDESZ úthengerét, nem engedték, hogy a fejük felett döntsenek, véleményük nélkül átnevezzék az utcájukat. Tavaly decemberben a többségi GŐZGÉP frakció úgy döntött nem kíváncsi az utcában lakók véleményére,…..
Gest anyó férje 2013.12.16 10:14:12
@kovi1970:
Ábrahám Géza komenista is volt, zsidó is volt, és ezek át akarták nevezni? Megláccik hogy tombol itt a zantiszemitizmus. Szerencsére a "civil összefogás" (szívesen megnézném azokat, akik mögötte állnak) útját állta
A Simon Wiesenthal Központ plakátkampányba kezd Németország nagyvárosaiban. 25 000 eurót kaphat, aki ma is élő háborús bűnösök nyomára vezeti a szervezetet. „Késő. De nem túl késő! Utolsó esély művelet II.”- áll majd a plakátokon, melyeket Berlin, Hamburg és Köln…..
Gest anyó férje 2013.07.17 12:50:38
@HUN_Sector:
Aztán majd mehetsz Snowdennel kvaterkázni
Szájszag Hittan = erkölcstan ? 2013.04.02 22:05:40
Napjainkban úgy néz ki bevezetésre fog kerülni az iskolákban a hittan, vagy az erkölcstan az általános és középiskolai oktatásban. Úgy néz ki a Hofmannrózsás forradalom győzedelmeskedik és a KDNP a két évtizede hőn áhított reformját érvényesíteni tudja az ország oktatási…..
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
Potápi Árpád fideszes stróman képviselő egy olyan tartalmú törvényjavaslatot terjesztett az Országgyűlés elé, amely éppen ezeket az adatokat titkosította volna - nemzetbiztonsági okokra való hivatkozással. Abban talán nekünk is volt egy kis szerepünk, hogy képviselő úr a…..
A 21 éves Tasnádi Gergely annak apropóján üzen a miniszterelnöknek, hogy miután három éve lassan minden reggel rossz hírekre ébred, megunta a Fideszt. "Meguntam a piros pöttyöket a japán kisgyerekek fenekén, meguntam az agysebészetet, meguntam a nemzeti Együttműködést, meguntam…..
Gest anyó férje 2013.04.03 14:07:58
@MACISAJT:
Pár kis zsidrák veri egymásnak a tamtamot, és erre kéne hogy mi táncoljunk. Szerintük.

Nem ezt a mondta korroborinak Ady Endre? Volt is nagy balhé akkor, úgy látszik elevenükbe talált. Azóta se változott a világ
Gest anyó férje 2013.04.03 14:34:17
@Gest anyó férje:
Télleg egy díszpéldány ez a fickó:

"Benjamin Abtan: Explaining and researching Zionism is part of our mission. We understand very clearly what Zionism is."

Nagyon világosan értjük mi a cionizmus
Gest anyó férje 2013.04.03 14:35:46
@luis5:
"Ha Miferink lenne a ME, őt utálná. "

Biztos vagy benne?
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
Gest anyó férje 2013.04.03 13:34:54
@FILTOL:
Újabban már senkise vállalja nyíltan hogy ő kommer, hanem ilyen kacskaringós szövegekkel jut el a végső konlúzióhoz:

"bár én a kommunista rendszer ellenállója voltam de most a fasiszta diktatórikus Orbán rezsim ellen lengetem be az öklömet hogy visszatérhessen az igazságos szép és nyugodt Gyurcsányi aranykor amikor virágzott a demokrácia és mókus dalolt a faágon"
Gest anyó férje 2013.04.03 13:53:08
@Hajcihő:
"Ha a nyugat képes volt annak idején még a Szovjetunióval is összefogni, akkor nekünk képesnek kell lennünk összefogni minden demokratával, még akkor is, ha közöttük van a - sokak által nagyon és okkal nem szeretett - MSzP is!"

Csak előjöttél végül a coming outtal te kriptokommunista! Mondjuk én már az első hozzászólásodból láttam hogy ide fogsz kilyukadni
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
“Nem tervezek visszatérni a politikába. Az egy kitérő volt, az üzleti életből indultam, ide is tértem vissza.” - ezt Kóka János mondta 2011. november 7-én az fn24 hírportálnak. Így aztán érthető, hogy felkapja az ember a fejét arra a hírre, miszerint a volt gazdasági…..
Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!Ha 1989-ben találkoztak volna, Dávid és Orbán Viktor egyetértettek volna abban, hogy az "Alkormány és az Alkotmánybíróság a…..
"az ELTE Bölcsészkarának dékánja, Dezső Tamás (...) délután kettőtől elrendelte az egyetemi épületek bezárását „egy egyetemen kívüli, azonosítatlan szerveződés által meghirdetett rendezvény okán, a kar épületének védelme érdekében”. - azt hiszed ez tegnapi hír?…..
Az Oktatói Hálózat (OHA) meghívásának jóvoltából illusztris társaság gyűlt össze péntek este az ELTE BTK Múzeum körúti kampuszának főépületében. Olyan „jeles” személyek képviseltették magukat, mint Karácsony Gergely kiugrott LMP-s országgyűlési képviselő, Kunhalmi…..
Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját! ..
Gest anyó férje 2013.02.15 23:43:50
A morgás joga Éretlenek 2013.02.12 15:41:35
Nagy változás lesz a felsőoktatás területén: Hoffmann Rózsa várhatóan már nem sokáig fogja boldogítani sem az intézményeket, sem a hallgatókat. És ez mit jelent a gyakorlatban? Hofmann Rózsa nem megy, csak ezentúl minden erejét a köznevelés megreformálásába ölheti,…..
Gest anyó férje 2013.02.12 21:49:17
@pocakos focista:
"a bölcsészek zsidók. Hosszú kampós orr, meg sötét göndör haj."

Mit nem mondasz! Megnéztem a tüntetés képeit és pontosan ezt látom. Ahogy lemorzsolódnak a hobbitüntetők a forradalmi élcsapatról, egyre inkább dominál ez a jelleg
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
Gest anyó férje 2013.02.12 12:59:02
@Sir Galahad:
Tanulságos olvasni, hogy az "Orbán takarodj a p#csába, a k##va anyád" rigmusokat skandálók hirtelen milyen érzékeny finom széplelkek lesznek amikor valaki beint nekik

Ebből is látszik mekkora demagógia az egész kavarás
Gest anyó férje 2013.02.12 13:05:36
@sárkányfő:
"Még az is lehet hogy Kövér házelnök parancsára tették fel ez a minden eddigi aljasságot alulmúló fideszes geciséget,"

Meglátszik hogy ezek a rohadt mocsok gecik nem jártak illemtanra úgy mint én!