Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fireproof

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hát ezt nem bírtam ki, hogy ne tegyem ki. http://www.youtube.com/watch?v=gdmBTM1nTOw&feature=player_embedded Hála Istennek, vannak még ilyen emberek az országban... mondjuk, nem voltam ott, nem tudom mi volt a videó felvétel előtt vagy után, de biztos, hogy lett volna még pár…..
Megpróbálom leírni a Jobbik majálissal kapcsolatos élményeimet, de nem ígérek semmit! :D Május 1. Hajógyári sziget Jobbik majális. Körübelül 13 óra magasságban érkeztünk meg a majálisra 3 „salátás” társammal és 1 számomra addig ismeretlen sráccal. A…..
Sziasztok. A RomEr keménymag album ismertetőm után most a Hungarica - Nincs más föld, nincs más ég című lemezét szeretném nektek kicsit bemutatni. A lemezen 10 szám található, a CD mellé pluszba kapunk egy DVD-t, amin a 2009. február 13-ai Nemzeti Jogvédelemért rendezett koncert…..
A Romantikus Erőszak új albumának kapcsán Sziva Balázs, az együttes frontembere beszél a jelen problémáiról, hazáról, jövőről és a szub- kultúráról, amit csak keveseknek adatik meg tisztán látni.„A „keménymag” szó azt az életérzést fedi, amit ez a lemez…..
2010.április.11. Történelmi dátum lehet. Végre elindulhatunk a biztos SZEBB JÖVŐ felé. De nincs sok időn... Mindössze 5 nap. Mindenki próbáljon meg még egy embert meggyőzni, hogy igenis ez az eggyetlen  esélye a magyar nemzetnek. A Jobbik. Ha eddig nem is, de most, legalább…..
Széllel Szemben Hogy is van ez? 2010.04.03 11:22:00
A tegnapi napon azon gondolkodtam, hogy most akkor megírjam e a véleményem, vagy kérdésem, vagy nem is tudom mi ez. Arról gondolkodtam, hogy miért is voltak olyan " büdös, mocskos," emberek azok a német katonák akik szembe szálltak a kommunisták terjedésével?! A…..
Március 22.-én megjelent a Romantikus Erőszak - Keménymag névre keresztelt fantasztikus lemeze.  A cd 11 zeneszámot tartalmaz. A cd-hez ajándékba jár egy DVD, ami nem más mint a 15 év nemzeti rock című dokumentumfilm. A zeneszámokban nagyon jópárszor lehet hallani a jól ismert…..
Széllel Szemben Üdv! 2010.03.30 21:35:00
Sziasztok.Miután sikerült végre belépnem, (köszönöm a segítséget Sakmatt), így én is köszöntök mindenkit. Remélem hasznosak lesznek számotokra a bejegyzéseim/bejegyzéseink. Sokat én sem tudok most írni de amire tőlem számíthattok: koncert beszámolók/képek, témák…..
Üdv minden Hazafinak! Ez a blog azzal a céllal jött létre, hogy meg mutassuk, hogy nem csak a médiában történt dolgok történnek velünk, illetve mással, hanem igen is, történnek olyan dolgok is, amit eltitkolnak, vagy eltussolnak előlünk! Előre bocsájtom hogy ez nem…..
fireproof 2010.03.30 22:17:43