Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiberiusKM

9 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pusztadoktor Magazin 2010. júliusi számában Dr. Molnár Lívia a molnárfecskefiókák etetésének nehézségeiről számol be. Szeretném ezzel kapcsolatban saját tapasztalataimat a következőkben közzétenni: Véleményem szerint a (már nyitott szemű) fecskefióka felülről nyitott…..
Fallout Europe Játékülés n1 2010.04.25 21:30:06
Sugárzóan szép napot minden Pusztalakónak!Ma sikeresen túléltétek az első néhány napot a Pusztában. Remélem jól éreztétek magatokat, nekem tetszett a játék. Eléggé le vagyok amúgy fáradva úgyhogy most egy ilyen kétsoros cikket kaptok csak. FIGYELEM: 3 nap már eltelt…..
TiberiusKM 2010.08.04 17:55:43
@yis: Én a helyedben nem feltétlenül a polgármesterhez mennék először, hanem kisboltok, bandák satöbbi. :) Ha meg a helyi ABC árusa azzal jön hogy hozzál neki ÉLET-et akkor rúgd arcon a KM-et :)
Fallout Europe Naptár! 2010.04.19 12:34:35
Mint látjátok ma felkerült egy naptár a blogra. Ez egyrészt segít majd megtudni hogy milyen nap van mikor olvasod a blogot (:D), másrészt jelzi, hogy melyik napokon kerültek fel cikkek. Harmadrészt meg azért tettem fel, hogy időpontokat tudjunk rajta bejelölni, csak ezt sajnos nem…..
Hali!Gondolkoztam azon hogy 1-2 játékalmanként betennék néhány érdekes/mókás véletlen találkozást a játékba. Mókás alatt nem azt értem, hogy én röhögök azon ahogy meghalnak a karaterek, hanem inkább azt hogy olyan dologgal találkoztok a Pusztában utatok során, ami nem…..
TiberiusKM 2010.04.18 19:52:43
Hali!Ha valaki karaktert csinál, minél több részletet próbáljon megadni, árnyalja a karaktert. Ez nem csak azért fontos, mert jobban beleéli magát / játék közben könnyebb lesz kijátszani, hanem azért is, mert mint Levi esetében esetleg tudok adni bónuszokat. Hogy neki mit adtam az…..
Hali!Gondoltam felteszek pár képet amit nem rég találtam. Arra gondoltam hogy ha nem is mindegyikkel, de azért majd ezek közül jó néhány állatkával lehet majd találkozni a nagy Pusztában. Úgyhogy ne csak szerelő kerektereket tessék indítani…..
Az alábbi linkről letölhető a karakterlap 2 lapja, 2 kedvcsináló kép, néhány törzsi Táp (Perk), illetve egy karakteralkotó progi. Használjátok egészséggel! Ha a link már nem működik szóljatok, és felteszem…..
2030-ban az Európai Unió elérte célját, a tagállamok fejlődtek, megvalósult az összes Eu által kitűzött cél. Utópia alakult ki Európában, egészen 2056-ig. Ebben az évben ugyanis a Föld kőolaj készlete rohamosan kezdett apadni, így a tagállamoknak már nem volt kényelmes…..