Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milesteg

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak, akik szerint az „itt és most” színházi élmény nagyobb élvezeti értékkel bír, mint egy adag pattogatott kukoricával végigizgult film. Mások pedig épp a rohamosan fejlődő mozis technológiát részesítik előnyben: a mozgó ülések és egyéb környezeti hatások ráadásul a hagyományos, audiovizuális…..
milesteg 2018.01.26 15:50:13
Február 8-án indul a Fargo második évada az AMC műsorán, és már megvannak a szinkronhangok is, tessék: Lou (Patrick Wilson) - Miller Zoltán Dodd (Jeffrey Donovan) . Dózsa Zoltán Peggy (Kirsten Dunst) - Vadász Bea  Floyd (Jean Smart) - Molnár Zsuzsa Betsy (Cristin Milioti) -…..
milesteg 2016.01.06 09:41:59
             Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a…..
milesteg 2015.12.14 14:49:45
@WiteNoir: Nem akarunk megfosztani a felszabadult kacagas lehetosegetol, ime az idezet:

"- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
[..]
- Mi a dolguk a nőknek?
- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”

Gyakorlo alkimistak, elore!
Visszatér A sebész, Steven Soderbergh múltszázadi kórházsorozata, amiben irtó gusztustalan műtétek váltakoznak szintetizátorokra írt zenével és meghökkentően trükkös filmkészítéssel. Kritika a második évad első részéről, spoileresen!   A sebész nem az a sorozat,…..
A sci-fi filmek, és regények mindig tele voltak új ötletekkel, és jövőbeli technológiákkal. Ily módon sok elképzelést, mint például mobiltelefonok, robotok, űrutazás, vagy táblagépeket először filmben láttunk jóval azelőtt, hogy ténylegesen feltalálták, és használták…..
A USA Network ma reggel adott zöld utat Carlton Cuse producer-írónak, hogy forgasson egy első évadot a Colony című pilotból. Mi meg örülünk, mert a sorozat egyik főszereplője Josh Holloway lesz, a Lost Sawyerje, a másik meg Sarah Wayne Callies, akit legutóbb a The Walking Dead-ben…..
milesteg 2015.02.05 09:39:42
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
A négy nagy (ABC, NBC, CBS ÉS Fox) és egy kicsi (The CW) network jövő héten mondja el, mikor mit vetít, és igyekszik majd minél több lóvét összetarhálni a hirdetőktől. Van, ahol már csak pár kérdés maradt nyitva, másutt meg az összes, a Buzzfeed foglalta össze, hányadán…..
milesteg 2014.05.08 15:18:32
#457 Reménytelenül szerelmes vagy és minden este a könnyeiddel síkosítva botozod magad álomba? Friendzone-ba kerültél egy 9-essel? Nem biztos, hogy megkönnyíti az életed, de elmondjuk, hogy rajongásod tárgya szubatomi szinten alig létezik, ugyanis az atomok megközelítőleg…..
Vasárnap a Simpsonsban a torrentezés volt a téma. Ez egyrészt pont olyan, mintha hirtelen megint 2006 lenne. Másrészt viszont elég aktuális, mert egy kanadai bíróság épp január 2-án ítélt 10,2 millió dolláros büntetésre egy férfit, aki egy olyan site-ot hosztolt, amin…..
milesteg 2014.01.10 09:35:03
@Thrasher: Szerintem a JP poen jo volt, a dalszoveggel meg mindennel egyutt, a Death Metal meg azert kellett, mert igy jott ki a masik poen a svedekkel.
Öt olyan esetet szedett össze a Comedy Central, amikor Colbert sem tudja már a saját vicceit fapofával előadni. Nagyon vicces a fickó.   ..
Geekblog GEEXKOMIX 61. 2013.06.21 06:00:00
Amala’s Blade #2Történet: Steve HortonRajz: Michael DyalinasDark Horse A Dark Horse Presents antológia számos azóta kultsorozattá váló címet indított útjára (nem is kell különösen messzire mennünk, hiszen a Hellboy és a Sin City nevek még a kevésbé geek földi halandók…..
Annak idején, amikor az amerikai televízióban rendkívül népszerű, kandallóban ropogó fahasábokat és lángnyelveket mutató műsor nyomán a Duna televízió éjjelente egy halakkal teli akváriumot mutatott szünetjel avagy monoszkóp helyett, mindenki kiröhögte őket, mert ugye ki a…..
milesteg 2013.06.19 16:00:56
Ha van magyar cím, amit rühellek leírni, az ez, a Doctor Who magyarítása, de mindegy, ez legyen az én bajom, a sorozat rajongóinak meg az, hogy kiszáll a kultikus scifiből Matt Smith, a legutóbbi Doktor. Smith 4 éven át alakította az időutazó főszereplőt és az idei karácsonyi…..
milesteg 2013.06.03 15:04:33
Seth MacFarlane agymenése egy dupla résszel intett búcsút a 11. évadnak, ami felemás érzésekkel volt teli, de ez az egész évadra ugyanígy elmondható, és mivel inkább viccesebb volt, mint nem, így csalódottságra sincs igazán okunk. A Family Guy eléggé megosztja az embereket, van…..
Subba Nap videója: Élő tűpárna 2013.02.18 09:31:00
Igazából eléggé birom az ilyen balfékek videóját, de ettől én is úgy visítottam magamban, mint egy disznó. A csávó meg pláne. A védőfelszerelés állat. ..
Senki sem gondolta volna 197 évvel ezelőtt, hogy Lord Byron egyetlen (törvényes) lánya ilyen hírnévre tesz szert. Arra még kevésbé gondoltak volna szülei, hogy az akkor még nem is létező "informatika" fogja őt magasra emelni. Augusta Ada Byront édesanyja azért taníttatta…..
milesteg 2012.12.10 22:50:54
milesteg 2012.12.11 11:43:31
@$pi$: Az nem en voltam :)
A Homeland (előtte a Gyilkos elmék,még előtte a Dead Like Me) egyik főszereplője a minap lett hatvan éves. A szép kerek számhoz ezzel a videóval gratulálunk, ami a WGA, az írók céhe díjátadóján készült, és Patinkinről kiderül, mennyire kibaszott vicces tud lenni spontán is.…..
milesteg 2012.12.03 11:55:26
Subba Szupernovák 2012.09.14 11:16:54
VIA Gecisbugyi ..
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
(Aki az előző könyveket már olvasta, annak spoilermentes)Közel hat évet kellett várni George R. R. Martin Tűz és Jég dala ciklusának ötödik kötetére, és ilyen várakozásoknak rohadt nehéz megfelelni – főleg, hogy időközben útjára indult egy adaptáció is egy HBO-sorozat…..
Geekblog Fehér pokol 2012.03.13 07:00:00
Amikor Liam Neeson a film legelején a szájába vette a puskája csövét, és kitört belőlem a lemondó sóhajtás, hogy „Ajj, de baromi érdekes, még egy öngyilkosságra hajlamos főhős”, még nem sejtettem, hogy a Fehér pokol (The Grey) milyen meglepetéseket tartogat. …..
B-oldal TOP1 fosás a vásznon 2011.12.17 07:27:00
Akárki akármit mond, a fingós-hányós amerikai vígjátékok legnagyobbika és korszakalkotó úttörője a Dumb és Dumber. A filmből számtalan poént lehetne idézni, mégis az egyik legkiemelkedőbb színészi teljesítményt választottam. Parádés filmkockák. Köszönöm, hogy ez már…..
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
milesteg 2011.10.05 12:28:15
Jezus, 2011?

Ez a cikk:
www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=8248
2002-es es evekkel azutan jelent meg, hogy az illeto megszivta ugyanezt...