Regisztráció Blogot indítok
Adatok
50fillér

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen szép csomagtér nincs Amikor a BMW-ről kiderült, hogy szinte csak a tető nem rohad, még nem gondoltam, hogy létezhet autó, aminek a kiglancolása nem tart évekig. Egy kicsit bíztam ugyan benne, mert az anyagi kár jelentős, és nem mindegy, hogy három hónap vagy fél év alatt…..
Rendkívüli Hangyász hétfőnket látják. Az elmúlt héten válságlevelezést folytattunk. Ennek eredménye az alábbi videós összefoglaló, ahol mindaz megismerhető, amit eddig elértünk. A legfontosabb, hogy a Hangyász mostantól egy szigorúan határidős projekt. Határidős hangyászt…..
50fillér 2012.05.11 20:08:09
@Shima: ahh ez erős volt, de teljesen igazad van. megy neked a 10 pont :))
Mindez egy Opel Combo lámpás, Audi single frame-es Citroen Berlingoban. Egy szó: Britek...
50fillér 2012.03.24 10:14:48
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
50fillér 2012.03.24 10:03:34
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
50fillér 2012.02.01 19:46:29
@kiwirágós kivirradtig: Csak anyit mindig a "Fővárosi" sír pedig ahogy tanultam ők csak 1/5-e a magyar népnek
50fillér 2012.02.01 20:05:39
@kiwirágós kivirradtig: És plusz nem akarok belemenni semmien vitába veled, elolvastam az előző post-odat politika, na ez engem semmien szinten nem érdekel.
Lehetsz KÉK, TürkizKÉK, VilágosKÉK vagy SötétKÉK, csak akkor szólj ha érvelni is tudsz.
Maximum elutasítom, megfontolom vagy elfogadom az "Érveidet". De ha ide politikai dolgokat írsz be egyszerüen offolak a magam részéről
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek,…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..