Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zephon

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első körben gondoltam megosztom ezt a kis xkcd-s képregényt, amit pár napja találtam és az Operára nagyon is ráillik. :-) Második körben pedig arra kérném az angolul valamennyire tudó olvasókat, hogy töltsék ki minél többen az Anna Rohleder (Opera dolgozó) által készített…..
zephon 2013.02.22 18:32:34
@ap: Én is egyetértek. Azt írtam, hogy töltöm (de akkor még nem láttam a kérdőívet :D)
Azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy utálom a kérdőíveket.
Az Opera fejlesztői másfél hónap után kitettek magukért. Ekkora teljesítményt nem produkált még IT szférában lévő cég, mi több, az egész emberiség kábé az ipari forradalom óta. Na de lássuk a medvét. A két legnagyobb horderejű változás nem más, mint... (most mindenki…..
Magyar Opera Opera 12.02 2012.08.30 19:30:35
Bár itt szinte mindenki az Opera 12.5 előzeteseit várja új funkciók és támogatott szabványok reményében, az Opera nem feledkezhet meg arról a többségről sem, akik a hivatalos végleges 12.0x szériát nyúzzák. Néha szó szerint, mert sajnos az utóbbi időben bevett szokássá…..
zephon 2012.09.01 10:08:06
@dsy: A probléma úgy tűnik, hogy nem jelentkezik mindenkinél, lévén nálam hibátlanul megy. Nem tapasztaltam semmit azok közül, amiket említettél.

Win8 x64, Opera 12.02 x64
A mai napon, hat kiadásra jelölt változatot követően megjelent az Opera legfrissebb verziója. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet, a 12-es kiadás (a'la Wahoo) így is elég sokáig húzódott, és még a fő attrakciónak szánt hardveres gyorsítás sem lett alapértelmezett benne.…..
Magyar Opera A nap képe 2012.05.08 15:29:00
Most aktuálisabb, mint Halloweenkor... Hint: Vidd a kép szereplői fölé a kurzort!..
zephon 2012.05.09 14:11:27
A legendás Warp Records remek művészei közül is kiemelkedő, az egyik legmegbízhatóbb színvonalon alkotó Tom Jenkinson, vagy ahogyan nyilván sokkal többen ismerik, Squarepusher május közepén adja ki legújabb nagylemezét Ufabulum címmel, amiről tegnap a YouTube-on mutatott be egy…..
Úgy néz ki, a fejlesztők múlt hétvégén Star Trek maratont tartottak és most ennek hevében mindent könyörtelenül asszimilálnak. Ráadásul Johan Borg a My Opera Mail Team-ből még ki sem fejtette álláspontját, de már előre félek tőle. Elvégre a webes felület fejlesztésébe sem…..
zephon 2012.04.26 21:58:55
@MosoMasa: épp ezt írtam, hogy tudom, hogy így megy, de nem így kéne lennie szerintem, mert teljesen nélkülözi a logikát :) (plusz inkonzisztens, az oldalakon miért nem így kell csinálni?)
zephon 2012.04.26 22:20:34
@Mesmoryser: igen, gondolom ezek operációs rendszer színsémák:
inaktív kijelölés színe (szürke), aktív kijelölés színe (kék). Csak, ha ezt megváltoztatom, akkor minden alkalmazásban megváltozik, ami a rendszerbeállításokat nézi, szóval én még mindig tartom, hogy az Operánál van a hiba.

Egy a lényeg: szerintem a forrásban ugyanúgy kéne keresnie, mint az oldalakon.
Új ikont kaptunk, ami egyetlen dolgot jelenthet. Vészesen közeleg a béta, tehát új fícsöröket már valószínűleg nem kapunk, csak bugfixeket. A régi bal oldalt és mellette az új Változások listája: Frissített Opera ikon CORE-45892 Összeomlás, mikor scrollozás közben…..
Frissítés: A változáslistából a fejlesztők kihagyták a Levelezőt érintő változásokat. Utólag beletették, így ez a post is frissült. A mai előzetesben megérkezett az eddigi legnagyobb, - és egyben utolsó - nagyobb frissítése a HWA-nak a 12 béta kiadásáig. Ez pedig nem…..
zephon 2012.04.22 12:17:08
@MosoMasa: ezt szerintem mindenképpen bele kell írni, főleg egy snapshot verzióba. Az adatvesztés nem szép dolog.
function show_alert() { alert("Boldog Április 1-ét!"); } Frissítés: Ezen az oldalon kipróbálható, mit kellett volna csinálni a másodikkal (aki lemaradt róla, vagy nem sikerült neki). Ahogy a múlt hét hétfői fícsör-özönt felvonultató buildnél már számítani lehetett rá,…..
Las Vegas-i CES kiállítás ide, hardvergyorsítás oda, webkamera-kezelés amoda, az élet nem áll meg és a szorgos hétköznapok folytatódnak. Elvégre nem lehet mindig csak "nagyot álmodni", leginkább a már meglévő csiszolásával juthatunk a tökéletesség közelébe. Ennek…..
zephon 2012.01.19 20:55:20
@MosoMasa: nekem is haldoklik facebookon, görgetés lassú, hozzászólás írása, kereső mezőbe történő írás nagyon lassú stb...
plusz most már egy ideje azt csinálja, hogy a youtube-os (html5) videoknál, ha nagyon korán nyomok mondjuk egy vissza gombot (amíg még csak feketeség látszódik a lejátszóból), akkor 50%-os CPU, no reaction, és process kilövés segít csak... és nemrég volt újrahúzva, minden opera mappa törlésével.
nem tudom, hogy mi van mostanában az operával, de elég aggasztó, szerintem nagyon negatív az irány...
zephon 2012.01.20 20:56:22
@MosoMasa: nálam most a facebookos probléma megoldódott, pedig nem csináltam semmit. Mondjuk nem akarom elkiabálni, lehet, hogy újraindítom az Operát, és megint ugyanaz lesz.
A mai előzetes kapcsán különösen várják a fejlesztők a Ragnarökkel kapcsolatos visszajelzéseket, főleg az NSL (soha be nem töltődő oldalak) hibákat a 11.5x-hez képest. Változások listája (Böngésző): További Ragnarök javítások Különböző Featherweight skin…..
Az Opera mindig is első volt az innovációkban, most sincs ez másképp. Mivel a hardvergyorsítást bármennyire szeretnék, nem lesz benne a 12-ben (íme az indoklás Rijk-től), ezért leporolták a régi terveket és elkezdték a megvalósításukat. Esetünkben elővették az Opera 9.0 TP-t…..
Mindenre vártunk, csak erre nem. Hirtelen, egy csapásra a támogatottság a részleges teszten 51.6%-ról 100%-ra ugrott, ezzel az Opera felzárkózott nemhogy a többi böngésző mögé, de meg is előzte a legtöbbet. A test262-es teszten 1 hiba van a 10927-ből. A korábbi verzióban 3865…..
Subba EPIC: PICSA 2011.08.15 18:03:18
Fáj! Piszkos a kezed, meg ne érj hozzám? Rohadt kis leszbó!..
A Desktop Team csapata mostanra készült el az első 10.60 kiadással, amellyel arra törekednek, hogy szinkronba hozzák az összes asztali platformon. Az alfa észrevehető teljesítménynövekedést fog adni és továbbfejlesztett felhasználói felületet (UI) is kapunk. Továbbá rengeteg…..
Subba Zenebutik: Goldie vezényel 2010.05.25 09:45:00
Azért eléggé érzi az öreg Goldie, nekem felállt a szőr a hátamon!   Köszi Ervbyn!..
zephon 2010.05.27 16:26:42
@Yarner: ha hallgatsz elektronikus zenét, akkor tudod, ha nem, akkor meg tök mindegy. ja, és elektronikus zene != tiesto/atb/scooter... FYI
Gondolom, tegnap többen rácsodálkoztatok a Google-logóra, aminek a témája ezúttal a Pac-Man volt – sőt, nem csupán egy állókép, hanem egy játszható Pac-Man! És gondolom, sokan kitaláltok, hogy a játéknak születésnapja van. Ráadásul kerek születésnap: Pac-Man…..
SF.blog Eladó az idő 2010.04.14 13:44:00
A Gattaca rendezője és a Truman Show forgatókönyvírója, Andrew Niccol újra SF-et forgat: új forgatókönyvének az I’m Mortal (’Halandó vagyok’) címet adta. A New Regency stúdió hajlik a forgatókönyv elfogadására, és ha a szereplőválogatások jól haladnak, a…..
Ez a post eredetileg az Opera 10.50-es verziója miatt született meg. Azóta a hibák nagy részét javították, viszont köszönhetően a blog segítőkész olvasóinak újabb hibákra derült fény, amelyeket itt gyűjtünk össze. Fontos megjegyezni, hogy ennyi hiba minden szoftverben van, ha…..
zephon 2010.03.23 19:23:58
sziasztok!
ez csak nálam probléma?
diablo.incgamers.com/blog/comments/witch-doctor-unmasked/

az oldal előtt megjelenik egy c&c4 reklám, ezt vagy skipeli az ember vagy megvárja az időt. namost ha rámegyek, hogy skip, akkor elkezdi tölteni az oldalt, de ugyanúgy visszahozza a reklámot. akármit csinálok
10.10-ben ment