Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1mre

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
F1mre 2013.09.08 17:32:46
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
F1mre 2013.08.16 11:43:37
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Kedves Olvasó! Bizonyára feltűnt, hogy mostanában a ppf1 blog egyre ritkábban frissül, néhol már a kommenteket sincs időm megválaszolni, amiért ezúton is elnézést kérek.  A háttérben természetesen magánéleti dolgok állnak, de abból is az örömteli, ámde időigényes…..
Az időmérő edzést a várakozásnak megfelelően a Red Bullok utcahosszal nyerik a Ferrarik  előtt, így Vettel-Webber-Alonso-Massa sorrendben állnak fel a rajtrácsra a pilóták. "Köszöncsük a kedves nézőket!" - hangzik fel a jól utált beköszöntés Czollner…..
F1mre 2011.03.16 17:40:58
@kakyman: Semmi köze nem volt a hozzászólásának a bőrszínéhez. Emlékezz vissza talán a Koreai Nagydíjra......
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
A Madonna Di Campiglió-i sínapokon a csapatfőnök megerősítette a dátumot. Az már korábban biztos volt, hogy január utolsó hetében mutatják be a gépet, Stefano Domenicali jelentette be, pontosan mikor. A helyszín a szokásos, Maranello, a kocsi az első 2011-es lesz, amit lelepleznek.…..
Kisautó blog Csalás a Ferrarinál 2010.12.21 13:20:00
Nem tudtam nyugodtan aludni. Órákig forgolódtam elalvás előtt, verejtékben úszva riadtam fel álmomból, majd reggel, amikor szétcsúszva mentem a munkába, újra és újra bevillant a kép. Nem voltam eléggé férfi, hogy bevalljam, múltkor csúnyán kikaptam barátnőmtől a…..
  Pénteken, az 1. szabadedzés közben ment a pályára az állatka, épp nem jött kocsi, megúszta. Kis gondolkodás után egy menekülőnyíláson hagyta el a pályát.  Montrealban nem ritka az ilyesmi, három éve Ralf Schumacher majdnem elütött egyet, centiken múlt.…..
F1mre 2010.06.13 16:38:17
@Garbai Sándor: Nem feltétlen nem tájékozott, csak ez egy F1 Blog...