Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikotex

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alföldi blog Bakondi alezredes... 2010.07.01 21:24:10
Nem terhelném katonaélményeimmel a nyájas olvasók, az ilyen infók amúgy sem szoktak érdekelni senkit a mesélőn kívül, de én évtizedek után is meg tudok döbbenni, amikor meglátom Bakondi Györgyöt a Fidesz klienseként. A jó vagy rossz sorsom úgy akarta, hogy a ferihegyi reptéren…..
Egy új színfolt nyílt pár hete Újlipotvárosban: a Panini kávéház, az Újpesti Rakpart és Radnóti Miklós utca sarkán. A bejárat a Duna part felől van, és a nagy ablakok is erre tájolódnak, de egy ablak szerencsére a Radnóti utcára is ránéz, így volt szerencsém Radnóti…..
nikotex 2015.02.26 11:12:59
Nem tudom, ismeri-e a fideszes választópolgár ama népi bölcsességet, hogy ribancból/kurvából lesz a legjobb feleség, de ha esetleg nem, akkor remélem mától egy életre megjegyzi. Úgy hírlik ugyanis, hogy az egykori szépségkirálynőt (akit aktfotói miatt később megfosztottak…..
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök…..
nikotex 2014.01.28 16:40:29
@Madpapa:
A legszomorúbb az, hogy az öregnek nem volt még 50 Forintja sem.
És akkor az még csak három szem főtt krumpli.
Gondolom, hogy másban is hiányt szenved!
A Tiborc panasza megint aktuális!
Az ARC kiállítás egyik nagy erénye volt már 2000-es indulásakor is, hogy végre egy kicsit felkavarta a magyar óriásplakátok unalmas állóvizét. Persze azzal, hogy egy "szabadtéri múzeumban" bemutatunk fiktív reklámokat, még nem reformáljuk meg a köztéri hirdetések piacát.…..
Kettős Mérce Ez a Fidesz? 2013.03.08 19:10:00
A Kettős Mérce bloggere tegnap végigkövette az eseményeket a Lendvay utcában. A demonstrálók többségével sikerült beszélnie. Kis színes élménybeszámoló. Miközben azt mindenki láthatta, mi történt kint, keveset tudunk egyelőre arról, ami bent történt. Arról, hogy a…..
Egy kutya, másik eb ... még jó, hogy tényleg véget ért az "elmúltnyolcév".Emlékeztek az előző ciklus emblematikus vagyonnyilatkozati ügyére? Akkor az MSZP-s Boldvai László borzolta egy kicsit a kedélyeket, aki a nettó 250 ezer fizetéséből épített egy szerény, 1050 nm2-es…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
Új szolgáltatással bővül a válság szaggatta magyar gazdaság, októbertől hivatalosan is lehet prostituáltat részletre venni, vagy akár lízingelni.  „Annyit hallottam, hogy az a kurva hitel! Gondoltam megcsinálom.” – mondja Zuhalter Tibor munkaerő-közvetítő. Flottakurvát…..
nikotex 2012.09.22 10:14:23
Kettős Mérce A remény szarik 2012.09.18 19:12:16
A színházteremben már alig ülnek, igazából az előadásra mindeki csak azért jár, hátha.. A nézősorban inkább közöny mint izgalom. Az ifjúkonzervativ fog megint a függöny elé állni. Anno voltak itt jó előadások, de ma már rosszat sejtetően a vezér képe van a falakon. A…..
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
Tavaly májusban a többi európai ország után, a hagyományos migrációs célországok (Németország és Ausztria) is végleg megnyitották munkaerőpiacukat a kelet-közép-európai munkavállalók előtt. Az eddig esetleg feketén foglalkoztatottakat most már bejelentve dolgoztatják.…..
nikotex 2012.06.06 15:35:09
@Gerusz: ezt értem!
nikotex 2012.06.06 15:38:58
@Roy: Világos, ezt is értem!
nikotex 2012.06.10 09:46:06
@No_Fidesz_No_Problem: Te, egy nagyon buta, de nagyképű, okoskodó ember lehetsz.
Az IMF/EU tárgyalások kapcsán Orbán Viktor ma reggel izgalmas időszakot prognosztizált, pedig nehéz elképzelni az elmúlt két évnél viharosabb fordulatokat. Andy Vajna megirigyelhetné a történet csavarjait és Matolcsy György szintű szereplő sem terem minden bokorban.…..
nikotex 2012.04.28 20:51:25
Amikor felröppent a hír, hogy az elhunyt Nemzet Színészeiről óriásgraffiti készül a Rákóczi hídra, mindenki örült. Egyrészt mert egy Sinkovitstól Darvasig tartó társaságba nem nagyon lehet belekötni, őket mindenki szereti. Másrészt a látványterv alapján nagyon jópofa…..