Regisztráció Blogot indítok
Adatok
struc

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
Egyszer tutira eljutunk a Maine-i Homár-napra (illusztráció). de enélkül is van mire vageszkodnunk. Mondjuk abban biztosak voltunk, hogy a Bookline-nál olvasnak Homárt... Újabb elintézett üggyel bővült - eddig sem csekély - listád! Válaszoltak a Bookline-tól, elnézést kértek,…..
struc 2007.12.18 13:54:30
Na ezt a Centrum ügyvezetője írta női álnéven, vagy tényleg van ilyen? Egy ember dicséri a magyar lakosság fő zaklatóját. No de közeleg a Jézuska, mi van, ha ilyen is előfordul? A szimatom azt súgja, hogy a levél nem kamu. Végülis a Halálcsillagon is lehettek jó fejek a…..
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
Ez egy ilyen hónap, meghívó meghívó hátán, egyre offtopikabban, egyre részegebben. Idézet TBG kolléga nyílt leveléből: Precedensértékű, zenés, karitatív karácsonyi forraltborosztást rendez az Index a Blaha Ljuza téren december 18-án 12 és 16 óra között. Gulyáságyúból…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
Pigor kiszúrta, hogy az Analízis I. a Bookline-on még a 10%-os kedvezménye után is többe kerül, mint ami a bolti ára:Törzsvevője vagyok (voltam?) a Bookline internetes könyváruháznak, de sajnálattal tapasztaltam, hogy ők is csatlakoztak az átverős, vevőt hülyének néző…..
Hogy ne csak mindig vásárlói panaszok legyenek, álljon itt egy tanulságos levél egy olyan ügyféltől aki még nem telejsen készült fel a 21. (20.) század kihívásaira, úgyismint banki átutalás, így aztán csak Allah irgalmában reménykedhet: Hadd továbbítsak feléd egy email…..
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
struc 2007.12.15 11:38:53
Bonyolult feladattal támadta be halacs a UPC-t: nem elég hogy át akarta iratni all inclusive csomagját egy másik címre, a másik címen lévő kábeltévés előfizetést is meg szerette volna szünteti egyidejűleg. Vesztére. De legalább új (bár nem hitelesített) rekord született…..
Sajátságos kiszolgálással találkozott Dani a Westendben. 400 forint felárat fizetett egy thai csirkéért, csak mert elvitelre kérte. Nem fordítva kellett volna? Egészen friss élményt osztok meg Veletek, kb 15 perce történ, hogy a Westendben az egyik Thai gyorsbüfében vásároltam…..
struc 2007.12.13 18:39:20
Avatatlan Sam · egyszervolt.blog.hu/ 2007.12.13. 14:46:11
Lehet másnap is ugyanazt kaptad. első nap friss volt, azért volt olcsóbb:-)
Tékozló Homár Adventi backdoor 2007.12.13 15:48:00
A Homár már érzi a potrohán a karácsony jeges leheletét, úgyhogy nem próbál küzdeni ellene. Legyen minden nap karácsony, és ne lopkodjanak és kurvaanyázzanak, mint azt zotyis fotózta a faliújságon. Béke!miután már hetek óta minden ajtón kint volt az adventi koszorú, gondoltam,…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
struc 2007.12.13 18:30:41
Múlt pénteken kisíján kiosztottuk az Év Bullshitje díjat a BKV-nak a metrózajos környezetbarát 3D-s Jean-Michel Jarre koncertjéért, de az év végi hajrában még érnek meglepetések. A Food Expressz legalább nem közpénzből butít, bár azért elég meredek ez az akció is.…..
Mai első backdoor-versenyzőnk becsületes megtalálója Cyberina, aki az antikonzummikulás üzenetével futott össze a Wesselényi utcánál. A mellékelt táblát amszterdami kirándulásunk alkalmával találtuk egy kis mellékutcában, a piroslámpás negyedben :-) Ha ismeritek Csupi és…..
Tiger Feet - irtó kár, hogy nem árulhatom el, de ez egy pináról és buzulásról sokat énekelő magyar popsztár álneve - anyja pulcsit vett, kettőt, de ráfaragott, mert az egyiket elcsórták. A sztori megnyugtathat minden igaz magyart, hogy néha osztrákba is szar, a múzeum ugyanis még…..
Hülyék Sydneyben is vannak jócskán - vonta le a következtetést András, aki a fenti plakátot a híres operaházról elnevezett városban fotózta. Vagyis bizonyos távolságról nézve Budapest már nem is a klasszikus Bukarest, hanem Phnompen. Merthogy Magyarország a kambodzsai…..
struc 2007.12.10 11:37:33
Not Ready egyszerű telefonfeltöltést szeretett volna eszközölni egy OTP-autománál, de a rendszer másképp gondolta. Szerencséjére a második sikertelen kísérlet után feladta, így csak 17500 forintját ette meg a mátrix: Most bosszantott fel mindkét cég, bár igazából fogalmam…..
Miközben szuperbio névvel és kertvárosi külsővel próbálja a Tesco meghódítani Amerikát (írta az Index) többfrontos támadást indítottak ellene. Az önmeghatározása szerint Neighbourhood Market (a környék piaca) jellegű áruházlánc nyitása kapcsán a demokrata elnökjelöltek…..
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..
Sok szöveg nem kell Tória két remek fényképéhez, a jogdíjason még meditálunk, egyelőre eredménytelenül...
struc 2007.12.05 15:06:03
A hétvégén Bécsben jártam barátnőmmel, s az egyik Belváros egyik, lezárt teréről nyíló nyíló csendes utcácska torkában a következő táblára lettünk figyelmesek. Ha látott már valaki ilyet, az szóljon! Tamás A tábla üzenete világos: srégen kettévágott, fej nélküli,…..
Csalók járják a lakótelepeket, és a FŐTÁV-ra hivatkozva - nem fogják kitalálni - csalnak. Lakótelepi olvasóink hatoljanak be a poszt hajtás utáni fertályába, és okuljanak, oda másoltuk be a cég közleményét. A lényeg: ha Önnek valaki azt mondja,…..
Avagy kicsoda Dr. Batz Papucs? A Heti Válasz kiderítette. Kedvenc kérdésünk: - Ennyire titkolni akarják, hogy magyar termék? - Szó sincs róla, csak itthon nem tartottam fontosnak hangsúlyozni...Még több homároid webkettes tartalom: A féllábú fiú esete a plazmatévével -…..
A Homár és az Index is lemaradt a Csokoládé Szalon elnevezésű rendezvényről, amit 11000 négyzetméterre hirdettek, György szerint viszont az "expó" területe közelebb volt a 100-hoz: Szeretném megosztani Önökkel a VAM Design Centerben megrendezett "Csokoládé…..