Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monaliza13

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor a néphagyományos szétosztogatás helyett megpróbált pénzt csiholni gyermeke napok alatt kinőtt ruhakészletéből a Baba Expón, de főleg szomorú tanulságokkal gazdagodott: Szeretném veletek megosztani több sorstársam esetét. Mint a címből kiderül a Baba Expo nevű,…..
Monaliza13 2010.03.23 14:20:49
Jackyll!
Nem értelek azt írod,hogy megnézted a baba-expo honlapját és kedvet kaptál az árusításhoz.
Ha megnézted volna akkor valószinüleg nem a rendezvényen vetted volna észre,hogy ott nem csak használt cuccokat árusítanak.Ugyan is a honlapon minden le van írva!!Még az is hogy 500Ft a belépő!!Amit ráadásul be is számitanak tök sok helyen ha vásárolsz! Ja és mutass még egy rendezvényt ahol a gyerek reggel 9-16 óráig ingyen ugrálóvárazhat,a bejátnál ingyen kis rágcsálni valót és dörmögö újságot kap ja és ingyen kifesti az arcfestő....addig még mi szülők vásárolunk???!!!!!
Ennek a rendezvénynek azért nem babaruhabörze a neve mert új dolgok is vannak.Ide azért járnak a kismamák anyukák mert egy hatalmas csarnokban mindent megtalálni ami a gyerköcökkel kapcsolatos.Ezt pedig az emberek is tudják.Ezért kell belépőjegyet váltani mert egy napra mindent összehoznak ami ezzel kapcsolatos.(A babakocsiktól a bébiételtől,pelenkától az őssejt bankig....egészen a használt cuccokig...)Ha csak babaruhabörze lenne akkor tarthatnák ezt egy iskolában filléres költségből reklám nélkül és akkor betéved vagy 50-100 anyuka és ennyi.Ezeken az expokon azért tömeg van és meg van reklámozva.(Látni plakátot,szorólapot,hallani a rádióban....)Szerinted ezeket ingyen adják a szervezőknek???
Egyébként a böze asztalokan csak használtakat lehet árusítani de ha neked vannak új dolgaid te is kiviheted az expora csak nem 2000 Ft annak az asztalnak az ára hanem sokkal több!(DE ez is fennt van a honlapon!!!)
Szerintem azért mert neked nem jött be ez a dolog nem kéne fikázni. Amúgy az én lányom is árusított már az expón(Természetesen a segítségemmel) és egy asztalról a saját kis cuccaiból egy délelött kb 20.000Ft-ot keresett!Akkor ez nem jó???Ő boldog volt:)
Szerintem mielött bármibe belevágsz tájékozodj,hogy mi is az.
Ja amúgy meg a Csabai rendezvényen a látogatók,kiállítók,kereskedők és a börzések is kaptak a sütiből amit osztogattak!!!!Szép napot mindenkinek
Monaliza13 2010.03.23 14:30:50
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: Ha valaki a saját használt ruháit árusítja kettöszázezer forintig adó mentes.Nem kell,hogy számlát adj.Ennek én is utána néztem már.Tehát bárki árusíthatja a kinött cuccost.Üdv