Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JessHUN

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Annyira ciki már, ahogyan atomjaira szedik az oroszokat." A Magyar Nemzet nem tűri tovább, hogy nyugati újságíró népek kritizálják a szocsi olimpiát. Ezt persze csak a jó ízlés mondatja velük, mert az nem fair, hogy ugye Londonban és Atlantában is milyen rossz volt, bezzeg arról…..
Napok óta rendkívül ideges hangú kommentek születnek a SportKlub Facebook-oldalán, mivel az olasz- és francia futballmeccsek közvetítési jogait a magyar piacon birtokló csatorna műsoráról egyszer csak eltűntek a meccsek, és erről senkit nem értesítettek sem a weboldalukon, sem a…..
JessHUN 2014.02.10 22:50:31
@csiri bá: Akkor a sok kis "helyi" TV hogy tudja ezt megoldani alapcsomagban? Ugyan nem vagyok jártas a témában, csak a Digi nyilatkozatát olvastam, hogy a Tré-nek pont ugyanolyan feltételekkel adja a csatornáit, mint bárki másnak... vagy akkor mégsem? Lehet naiv vagyok, de nekem egyszerűnek tűnik(ne) a megoldás. :D
Október 6-án folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Társas játék, és bár már egy hetet sem kell várni, és végre az új epizódokról írhatunk, de addig még itt egy utolsó videó a forgatásról. A második évadban lesz egy rakat gyerek, hiszen Judit (Balsai Mónika)…..
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
JessHUN 2011.09.07 11:14:57
Remélem most már lassan sikerülni fog lejönni erről a szerről, amit csak Gucci Mane-ként ismerünk, a videót természetesen ismét Jakab Mane-től kaptuk.  ..
JessHUN 2011.06.07 16:04:29