Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guyu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot hiryu2,0 barátunknak köszönhetitek, aki nagy Mosquito fun fan hírében áll. A poszt maga kicsit dokumentarista és feszegeti az blogokban szokásos terjedelmi határokat, de biztosan állítom: megéri az embernek végigrágnia magát rajta. A poszt felvezetése felveti a…..
guyu 2011.05.04 17:24:41
A katona több tekintetben is hasonlít az úttörőre kiscserkészre, és itt most elsősorban nem az antialkoholizmusra gondolok, hanem inkább arra, hogy ahol tud, segít. Proletair ma kivételesen nem hadgyakorlatról, túlélésről és ejtőernyőzésről mesél, hanem egy olyan mozzanatról,…..
guyu 2011.04.30 19:56:04
@68nyara:
Ha már nem bírta meginni :) Ahogy mesterem szokta volt mondani: nőt hagytunk már ott, de piát sosem!
(Elnézést a hölgyektől!)
Hiripiri kolléga belépőjét olvashatjátok, amely pont 23 évvel ezelőtt, egy „baráti” ország hadseregében történt apró kis momentumot elevenít fel. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy ugye katonaként mindannyian álmodtunk arról, hogy valamelyik vadbarom akkor kezd el…..
guyu 2011.03.31 16:26:36
@Libero: Megsejthették, hogy egy beijedt kopasz + éles lőszer nem a legjobb kombó :)
Egyébként a főtörzs is akkor fagyott le, mikor igenlő választ kapott a "Maga újonc" kérdésére.
Mellesleg kiderült, hogy "kint felejtettek", mert munkaidő kezdetével vissza kellett volna vonni.
Hallgatom a híreket és nem tudom, csak nekem tűnt fel a kísérteties hasonlóság, ami az 1989 decemberi romániai, illetve a mostani líbiai események között fennáll? Utcai zavargások, terroristáknak nevezett titokzatos mesterlövészek a tömegbe lőnek, majd eltűnnek, a vezető…..
guyu 2011.02.24 21:06:50
@tiboru:
OFF:
Először kommentelek. A 9/11 konteo kapcsán bukkantam az oldaladra, utána végígolvastam az egészet (kommentestül) és nagy élmény volt; köszönet a tisztes társaságnak (és az AA-knak), akik nem anyázással érvelnek. (később rákeveredtem a lemilre, a milstoryra és katpolra is).
ON:
Nagyon rossz dolgokat (ne legyen igazam) vizionálok: egész Észak-Afrika beledől Obama külpolitikájába. Tunézia, Algéria, Egyiptom. Mi lesz, ha USA elengedi Szaud-Arábia kezét is?
Olaszországnak már annyi.
Azon fogunk röhögni, hogy a VILÁGI Törökország áll két világnézet (vallás) között.
Üdv
Guyu
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..