Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba+ (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
A lányt egy vicces félreértés hozza össze egy pasival, de mint tudjuk, a komédiában született kapcsolatok valamiért nem túl hosszú életűek. A biliárd legalább annyira divat manapság, mint a póker, főhősnőnk is a kezébe kapja a dákót és célra tart… mint ahogy a háta…..
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
Csaba+ (törölt) 2010.04.27 12:53:04
@terran: inkább a. j. christian, mint popper vagy müller. és a "mit keresett isten a hálószobámban" cimű. fergeteges. na az szól párkapcsolatról rendesen, mindkét féllel. félelmetes néha.
„Annyira félek tőle, hogy abban sem fogok bízni már, aki megérdemelné.” - Levélírónk minden bizodalmát elvesztette a férfiak iránt, amikor megtudta, hogy párja a háta mögött flörtölget. Amikor a kan lebukott, macsó szokás szerint előbb támadt, majd visszakozott,…..
Csaba+ (törölt) 2010.04.07 15:09:00
napló részlet (kinek nem inge, ne vegye fel, nem áll jól neki. :D):
"2010.02.14. Kedves olvasóim. Valentin nap van. megismerkedtem egy gyönyörű lánnyal, mondhatni elsőre beleszerettem. olyan értelmesek az idézetei, amiket kiírt,és nem infós, mint én.
2010.02.16. Írtam neki iwiwen… fejéhez csaptam egy harcsát. szerintem vicces, és életszerűen romantikus. még aznap válaszolt, biztosan tetszem neki.
2010.02.20. újabb pókok követik egymást, szeretem az ..wiwet. egyszer majd én is csinálok egy ilyen oldalt. na most talán megpróbálom találkozóra hívni.
2010.02.23. találkoztunk, kicsit furább volt, másra számítottam, de ahogy láttam ő is meg volt lepve. ha jol tanultam a fénytörést, akkor olyan 20 dioptriás lencsém van ami sajnos néha szélesít dolgokat. biztosan ő volt, nagyon hasonlított a képre. egyre jobban szeretem.
2010.02.23. felvettem msnre, jelöltem facebookon is. facebookon azóta nem jelölt vissza.
2010.02.28. újabb találkozó, ezúttal már kinn, a szabad levegőn. 5 perc alatt leégtem, pedig jó vastag felhő réteg volt. a lány nagyon határozott, tudja mit akar. viszont a leégésem nem vette észre, azt hittem elpirultam amikor megláttam. egy ideig nem találkozom vele.
2010.03.09. az első csók, nálunk… mármint az életemben az első csók, amit lánytól kaptam. még mindig sokat levelezünk, és pókolunk. mióta először volt nálunk gyakran érzem azt, mintha a másik szobából írna. szinte hallok minden billentyű kattanást.
2010.03.10. véglegesen összeköltöztünk. engem sajnos a munkám géphez köt, így sokat nem járok el. viszont ő többet . a levelezéseink megritultak, néha-néha wiwre is felnéztem, de nem jött újabb pók tőle.
2010.03.12. az első beszélgetésünk, a számítógépem nélkül… egyszerűen csak hiányzik. megszoktam hogy mindig ott van. fura volt, a szemeiben láttam valami fajta sértődöttséget.
2010.03.20. az egyik barátnője feltűnően kezd pókolni. ilyen még nem volt. 2 csaj egyszerre. nem is tudom mit tegyek. talán válaszolok neki.
2010.03.22. a wiwes levelezésünk teljesen megszűnt, szinte csakis szemtől szembe ülünk, 1-1 szóval beszélgetünk. felettébb kimerítő dolog ez az uj fajta, de szerinte feldobhatjuk vele a kapcsolatunkat.
2010.03.23. a barátnő még mindig pókol, kedvességnek veszem, elvégre van barátnőm, azt hiszem nem kell még egy.
2010.03.24. megváltozott a kedves hangja, egyre sértődékenyebb. valami rosszat tettem? lehet nem kellene blogot írnom…. biztosan olvassa…. folyton arról beszél félt valamitől. én ezt még nem tapasztalatam inkább hallgatom az előadásait. új érzéseket ébreszt bennem.
2010.03.26. ugy látom, az együttélés megy nekünk, először voltam boltban. olyan igaziban. furcsa volt gombok nélkül rendelni. a recepción furán néztek rám.
2010.03.28. ujabb veszekedés. folyton a barátnőjéről kérdezget. én hárítom. de ma volt egy érdekes dolog. amikor lenn voltam a boltban, közben fenn voltam iwiwen is. sokszor láttam már a mátrixot, de nem gondoltam volna hogy, igaz. biztos valahol az antarktiszon van valami gépesített világ.
2010.04.01. zátonyt fogtunk. folyton féltékeny a barátnőjére. nem tudom miért. beismertette velem, hogy küldtem neki pókot. szerinte hiba volt, de valahogy nagyon mélyen érintett a dolog.
2010.04.02. ma pakol. nem tudtam semmivel sem hatni rá, hogy maradjon, és a „küldök neki vegetáriánus halat” pók nem jelent semmit. elment. wiwen még írtam neki egy pókos verset, nem rímelt minden, de amit szeretett, benne volt.
2010.04.05. küldtem újra neki pókot, hátha meggondolja magát, vissza is küldte, de utána letörölt. nem értem.
2010.04.07. még mindig nem értem, le a leégésem már szépen javul."
remélem nem lett hosszabb, mint a poszt. :D
Mit lehet tenni, ha párunk nem akar közös fedél alá cuccolni velünk? Következő sztorinkból kiderül, hogy a családi fészek néha nagyobb vonzerővel bír, mint a barátnő lakása. Levélírónk nem egy másik nőre, hanem másik lakásra féltékeny.   Csaj vagyok, 25 éves –…..