Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janila

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Ann esküvőre ment 2011.07.22 14:09:00
Szabadultunk a városból a hétvégén és Kőszeg mellett, egy lagzin töltöttük, ahol végre ki tudtuk használni a napsütés előnyeit és előkerültek a szekrényben porosodó ruhák. Nálam egy H&M darab lett a kiválasztott, a fehér bőrön jól mutatott a téglaszínű félvállas,…..
janila 2011.07.28 16:18:28
Nem is értem, hogy hogyan gondolta ezt az egészet a Topshop. Amikor először megláttam a honlapjukon óriásban ezt a csont sovány kislányt elrettentem. Nem az jutott eszembe, hogy "Hajj de jól áll neki ez a blúz én is veszek egyet!".Úgy tűnik, hogy nem csak nekem támadtak…..
A Tegnapi posztunkban olvashattatok arról, hogy Tombor Sarolta sminkmester, hogyan készül a Gombold újra! divatshowra. Ma Hortobágyi Kászont, a Close vezető fodrászát faggattuk a haj koncepcióról:"Egy ilyen nagyszabású divatbemutató esetében, elsődleges szempont, hogy…..
janila 2011.05.06 10:50:08
A legújabb, S&M című klipjében érdekes - kicsit talán bizarr - ruhákban szerepel. Hogy tetszik?..
Épp ésszel végiggondolva nyilván nem, legalábbis azokba nem, amelyeket hordunk. A maradékba, amit még nem hordtunk agyon, miért is ne. Az ötletre az Etsyn bukkantam, az alábbi extrém darabok láttán. Egészen jól mutat, bár van egy-két darab Giddy Spinster repertoárjában, ami…..
ANNENN Fehér a lelke mindennek! 2011.01.13 17:10:00
2011 tavaszának egyik trendszíne ugyanis a fehér. A tiszta, érintetlenséget sugárzó, szűzies fehér visszatért. Talán ennek a "tél típusú" lányok örülhetnek a legjobban. De ne búsuljon a tavasz, nyár és az ősz típus se, mert a fehéren kívül van itt még más szín…..
Drew Barrymoore a lenti képen látható narancssárga Jil Sander zsákruhában jelent meg egy partin (konkrétan a CoverGirl 50. évfordulóját ünneplő rendezvényen). A kollekciót az összes kritikus imádta és ajnározta, de eddig kevés híresség merte felvenni a nem túl…..
ANNENN Bye-bye 2010! 2010.12.31 08:47:00
Amikor 2009 őszén végre megszületett a döntés, hogy igenis belevágunk, csinálunk egy divat blogot, - mert szeretnénk átadni és megmutatni, amiért rajongunk - álmodni sem mertük volna, hogy 2010 végére ilyen sokan megkedveltek, olvastok minket. Már több mint 800-an…..
 Amikor már majdnem elhiszed, hogy kilábaltál ebből a szörnyű betegségből, amikor már úgy érzed, hogy egy táska sem tud igazán lázba hozni, akkor hirtelen két nap alatt elöntenek ezek az aljas tervezők szebbnél-szebb darabokkal és rájössz, hogy soha nem fog már…..
...vagy a róka, vagy épp valami más állatka a bögrédből. Jöjjön ebben az évben az utolsó design poszt!Mikor először megláttam ezeket a bögréket, elég elmebetegnek találtam az ötletet, de második megskubizásra már meggyőzött. Ez a fantasztikus ötlet egy japán deisgnertől…..
janila 2010.12.28 22:21:19
Imádom a fotókat, nem csak kattintani, de nézni is. Fotókiállítás terén, most két programot vettünk célpontba, a Martin Munkácsi kiállítást a LUMÚ-ban, ami kötelező mindenkinek!(hamarosan jön több info)- és az alábbi kiállítást, Viszlay Márk fotóival az Ötkertben. A…..
A Chanel-bemutatóit mindig nagy izgalommal várom - nem volt ez másképpen most sem. Karl Lagerfeld pedig hozta a szokásos formáját és készített egy mesteri kollekciót. A domináns színek ezúttal is a fekete, a fehér és a szürke, bár Lagerfeld az utóbbi időben egyre gyakrabban nyúl…..
janila 2010.10.06 18:06:06
Constance Jablonski látható a Numero 117. számának címlapján. Ebből az apropóból egy képsor is készült róla a magazin számára, amelyet Greg Kadel fotózott. Constance egy fekete anyukát alakít (bár inkább félvérnek tűnik) mikrofonfrizurával és egy tündéri, apró csoki…..
Egy munkás nap után, félig csukott szemmel nézem át a divattal kapcsolatos oldalakat este 11-kor. Már majdnem elalszom, de ezt nem lehetett kihagyni:Esti kedvenc lett Lara Stone legújabb fotója az ID magazin Stop smoking nevű editorialjában. Azon belül is a vintage haj, ami levett a…..
Lara Stone-t a Vogue Paris ünnepi, októberi számának címlapján már (itt) láttuk, most nézzük meg, milyen zseniális (dominás) sorozatot készített vele Steven Klein. ..
ANNENN Silverwoman 2010.09.03 11:06:00
Egy kicsit gyűrötten ébredtem ma reggel, tény, nehezen ment a kelés. Kezdtem egy kis reggelivel, a tegnap sütött első cheese cakemet csócsálgattam, majd egy kis kamilla tea, hátha..., de mind hiába... Majd felcsaptam a laptopom és a reggeli hírforrásaimat végigböngészve ezekre az…..
Michael Knight Vanitatum vanitas 2010.09.03 12:44:00
Olvasom, hogy díjat alapított - sőt: Díjat Alapított - Schmitt Pál. Sőt: DR. SCHMITT PÁL. Szerintem mindjárt magának adhatná az elsőt.Szép érdemérem lehet mindenesetre, jókora darab, az erről szóló köztársasági elnöki határozat szerint 60 mm átmérőjû, aranyozott ezüst…..
Készítettem egy kis összeállítást, amelyben megmutatom nektek, hogy én mire "bukok" mostanában (bár a nagy része a posztjaimból is leszűrhető;).A csipkétől eleinte tartottam, majd nagyon megbarátkoztam vele és be is szereztem egy szerintem szuper ruhát. (hamarosan…..
Vészesen közeledik az ősz, így szeretnék néhány hasznos tanáccsal szolgálni, hogy milyen ruhákat szerezzünk be, illetve ássunk elő a szekrény mélyéről. Korábban már foglalkoztunk az állatmintákkal és a fényes, csillogó metálfényű ruhákkal, de ezeken túl is számos…..
A Lancome 2010-es őszi reklámfotóján Daria Werbowy és Elettra Wiedermann népszerűsíti a cég termékeit. A kép tökéletes, a modellek pedig csodaszépek. Talán egy kicsit sok volt a photoshoppolás, de az eredmény nagyon tetszetős lett.…..
A W magazin Sweet&Vicious elnevezésű divatanyagában szerepelnek a lányok Ashley Smith-szel egyetemben.Gyönyörűek.A fotós: Alasdair McLellanForrás: Fashion Copious..
A Gettómilliomos-ban, illetve a Skins-ben megismert Dev Patel-ről látható egy mókás fotósorozat a GQ magazin júliusi számában. A stylist remek munkát végzett, nagyon tetszetős és elegáns öltönyekbe öltöztette az indiai származású színészt.képek: fashionising ..
Ha jobban meggondolom Kanye West teljes egészében elrettentő példa, de most a képen is látható, hogy mi a bajom vele. Az énekes a King Tut kiállítást látogatta meg New Yorkban és arra gondolt, hogy e jeles alkalomra a legmegfelelőbb kiegészítő a szarkofághoz passzoló gigantikus…..
A V magazin hamarosan megjelenő száma 5 címlappal kedveskedik olvasóinak. Az öt címlapon öt modell - Mihalik Enikő, Lily Donaldson, Natasha Poly, Adriana Lima, Isabeli Fontana - látható igencsak lenge öltözetben, a lényeget azonban a "V" éppen kitakarja. Aki azonban megvásárolja a…..